By Laura Hämäläinen

2013/01/19

SATURDAY'S

1
kengät  koo kenkä / farkut veromoda / neule oasap / paita topshop / huivi vila / takki vila / pipo h&m

On hauskaa muistaa siinä vaiheessa kun pitäisi lähteä kaupungille, että ainiin auto ei ehkä lähde käyntiin ellei sitä ensin lämmitä.. Nooh, ehdimpähän ainakin tulla postailemaan tänne jotain! Pakkasmittarin näyttäessä -25C asuissa arvostaa lämpöisyyttä ja mukavuutta, joten päälle eksyi oasapin ihana neuletakki, lämmin huivi ja uudet farkut veromodan alennuksesta!

Tänään äiti ja iskä kävi täällä mun luona ja vihdoin mulla on ikioma telkkari! Hyvin kyllä puoli vuotta meni ilmankin, mutta onhan se ihan luksusta kun voi makoilla sohvalla ja katella sarjoja muualtakin kuin koneen näytöltä. Tänään on lepopäivä treenistä, tulikin ihan mukavasta 11 treeniä viikon sisään joten lepo on ihan ansaittu :-) Kohta sitten Jaken kanssa lähdetään metsästämään mulle uusia collegehousuja ja kahville johonkin ulos. Huomenissa on suunnitelmissa mennä kattomaan mäkihypyn SM-kisoja ja pitämään peukkuja parille kaverille, jotka siellä hyppää. Illalla sitten tutusti taas Funfitille ohjailemaan. Viettäkäähän ihana viikonloppu 

IMG_5969
IMG_5914
SHARE:

27 kommenttia

  1. minkä kokosia nää sun kuvat on ?

    VastaaPoista
  2. Mite tekstiin saa noita värillisiä sydämmiä!
    ? <3 ei näytä kovinka kivalt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosta vaa kopioit mun tekstistä ton ja sit vaa liität sinne omaa tekstii :)

      Poista
    2. saahan sen ihan tekemällä näppäimistöllä sydämmen (alt+3) ja vaihtamalla väriä? :D

      Poista
    3. miksi mulla ei ainakaan alt+3 toimi? :o :D

      Poista
    4. alt+3, siis 3, joka on sivunäppäimistössä. :D

      Poista
  3. asuuks jake kans lahessa ? :) ja sul on ihan sika kiva blogi, yks lemppareista :)

    VastaaPoista
  4. haha mullaki meinas käydä auton kanssa köpelösti aamulla.. :-D ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo tääl oli kivasti -30 pakkasta :--D .. hyi

      Poista
  5. Ihana asu!!:) Kysyisin sulta tuosta lisäsalamasta, onko ollu tarpeellinen ja hyvä? Oisko sulla jotain postausta missä ois lisäsalamalla otettuja kuvia? Ois tosi kiva jos vastaisit sillä itellä ois suunnitelmissa hankkia lisäsalama :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on se kyllä tosi hyvä ! :) tällä hetkellä se on vaan kouvolassa mun veljellä :( ja on postausta kyllä missä on sillä otettuja kuvia, esimerkiksi "oppa gangnamstyle" postaus viime lokakuulta on otettu sillä :)

      Poista
  6. oon nii kateellinen sun vartalolle, ku oot nii laiha :D nistä saat motivaatioo treenaa? voikko tehä jonku postauksen missä kerrot niistä kombateista ja kaikista tollasista et mitä ne on ja mitä niis tehää, ku oon harkinnu et menisin joskus sellasee mut en tiiä et mitä ne on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan sitä hyvää oloa treenin jälkee ja myös se et mitä paremmas kunnos oon, sitä parempi ohjaaja musta kehittyy :) varsinkin kun nyt toi grit juttu!

      Käy kurkkaas tää http://themomentsoflaura.blogspot.fi/2012/12/les-mills-for-fitter-planet.html?m=1 postaus ! Sieltä löytyy kaikki les mills konseptin tunnit selityksineeen :) rohkeesti vaan kokeilee, jokainen on joskus ollut siellä ensi kertaa! :)

      Poista
  7. Aivan järkyttävän rumat hanskat:---D muistan ku noita on ollu joskus 2000-luvun alussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain ne mun parhaimmalta ystävältä lahjaksi, joten niillä myös sen kautta merkitystä vähä enemmän :) toiset tykkää toiset ei !

      Poista
  8. Tosi kiva saada välillä näitä asukuviakin! :) Ois kiva, jos niitä saisit useammin, ymmärrän kyllä vaikeuden kuvaajan puuttuessa, mutta vaikka peilin kautta?(:
    Sitte olis pari kysymystä Bodyshopin bodybuttereita koskien, ( täällä blogissa kun on niitä näkynyt ü):
    -imeytyykö ne hyvin/nopeasti?
    -jättääkö iholle sitä tuoksua?
    -ovatko ne kuinka riittoisia?
    -jos laittaa illalla, niin onko aamulla jalat jo kuivat?
    -mitkä ovat sun lempi"maut"/-hajut?

    -Karita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän saada useammin niitä tänne, i promise ! :)
      Joo ne on tosi hyviä tuotteita, imeytyy ihanan nopeesti ja jää iholle hienoinen ihana tuoksu :) on mun mielestä riitoisia ja ihan varmasti on aamul kuivat jalat, ei jätä limaseks kyl mitenkää :-D ja ehdoton lemppari on mangon tuoksunen <3 nytki tuol kaapissa kaks purkkia sitä :-D

      Poista
  9. pakko vaan tulla hehkuttaan että oot aivan upee! selasin just sun KOKO instagrammin läpi ja katoin jokaisen kuvan ppph! rakastan noita sun aampalakuvia, oikeesti ne on niin rakkautta! näyttää niin freeshiltä ja ihanalta! voisitko vähän keroa ruokavaliostasi, lasketko kaloreita, vältteletkö tiettyjä ruokaianeita kuten hiilareita tai muuta vastaavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan aamupalaa :--D must on ihana syyä terveellinen ja raikas aamupala :)

      En laske kaloreita, paitsi täl hetkel koulutehtävän takia joutuu 5pv pitää ruokapäiväkirjaa ja laskemaa ravintoaineet ja kalorit jne semmosel ohjelmalla, mut en kyl muuten ikinä laske mitenkää :) öö no en syö perunaa ku en liiemmin tykkää sen mausta, pyrin välttämää myös ns tyhjiä hiilareita eli valkosta riisiä, pastaa ja leipää. Suosin niissä sit enemmän täysjyvävaihtoehtoa jos pitää syyä :) kerran viikos annan luvan vähä herkutella, muut 6 päivää mennää aika rahka, maito, kanawokki ja raejuusto linjalla :--D kanawokki sis mun lemppariruokaa xD nii helppoo valmistaa ja tosi terveellistä.

      Poista
    2. miten syöt sitten kun on esimerkiksi kouluruokailu kun välttelet valkosta riisiä ja pastaa? jätätkö ottamatta pasta/riisi/peruna osuuden vai otatko kuitenkin?=)

      Poista
    3. Joko otan tosi vähän tai sit salaattia sen tilalle :)

      Poista
    4. nojoo ku itellä vähä sama juttu ja sit kaikki kaverit valittaa kokoajan että mikset syö pastaa plaaplaa ookko jollaki dietillä vaikka iha sisk vaa en syö koska en tarvi niitä tyhjiä hiilareita ja hirveetä haloota kokoajan meillä täällä äänenkoskella:( nii en nyt tiiä mitä pitäis tehä, vaikka eihän se keltään muulta oo pois mitä mä syön, mut ärsyttää se iänikuinen valittaminen tosta.. jos taas on esim keittoa nii syötkö keitoissa perunat kans vai jätätkö ne lautaselle? anteeks tää hirvee kysely..

      Poista
    5. Kyl mä ne keitosta syön :p älä välitä muista :) tee niit asioit jotka tekee sut iloseks ja entäs sitte jos joku haluu vaan syyä terveellisemmin :) mut se on vaa hienoa!

      Poista
  10. Jee voi vitsi sun blogi on yks ihan mun lemppareista! Annat mulle motivaatiota treenailuun jne heh kiitos. :) ! Piti kysäistä vielä, että mitä tohon sun opiskeluihin kuuluu (ellei oo ollu tääl jo ni en oo huomannu! lasit vois pitää kokoajan päässä). ja kyllä voisin myös googlettaa mutta mutta..:-D pirteetä ja energistä talven jatkoa :-)

    ps. käy kurkkaan mun blogi jos vain kerkeät :) http://lalalauraw.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, ihana sinä! :)

      hmm, no siis 50/50 käytäntöä ja luentoja, ihmisen anatomiaa, toimintakykyä jne kaikkee :-D emmä oikein osaa selittää, googlest löytyy kyllä tosi hyvin fysioterapian ko:n sisältö jos haluu tarkemmin katella :)

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig