By Laura Hämäläinen

2013/02/19

Blogin ihka ensimmäinen ruokapostaus: superhelppo kanawokki!

Tässä se nyt tulee - blogihistorian ensimmäinen ruokapostaus, jaiks. Kerrankin muistin siis nappailla jotain kuvia mun ehdottoman lempiruuan valmistuksesta eli mikäs muukaan kuin kanawokki. Maailman helpoin, opiskelijabudjetille sopiva ja lisäksi myös superterveellinen. Kanasta saa hyvälaatuisia proteiineja, vihanneksista hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja ja tärkeitä kuituja sekä lisäksi vihannekset, kuten parsakaali, sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi sekaan voi heittää esimerkiksi täysjyväriisiä, jos haluaa. Noni, here we go!

IMG_6998
IMG_7001

1. AINEKSET : Naturel broilerin fileesuikaleita, mausteita oman maun mukaisesti, wokkivihanneksia (löytyy monenlaista erilaista) ja itse tykkään lisätä sekaan vielä parsakaalia sen terveellisyyden ja maun vuoksi. Mausteissa en käytä suolaa ollenkaan vaan maustan kaikki ruuat aina ilman suolaa. 

IMG_7004

2. Mausta ja paista kana paistinpannulla.. Hehe, helppoa!

IMG_7010
IMG_7015
IMG_7017

3. Kun kana on kypsää, lisää sekaan vihannekset. 

IMG_7025

4. Anna vihannesten ja kanan muhia hiljaisella lämmöllä kunnes vihannekset ovat kuumia. Ja vola, superhelppo ja hyvä ruoka on valmista! Raejuusto sopii loistavasti tuomaan vielä vähän lisää proteiinia annokseen. Ohjetta voi muokata myös oman maun mukaan ja vaihtaa kanan tilalle esimerkiksi kirjolohisuikaleita, lihasuikaleita tai katkarapuja. 

Mitäs tykkäsitte vähän erilaisesta postauksesta? Peukut ylös vai alas? 
SHARE:

23 kommenttia

  1. peukut ylös (Y) nam, wokit on yhtiä munkin lemppariruokia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. wokit on kyllä namii =) ! helppoa ja terveellistä !

      Poista
  2. peukut ylös!:)

    kiitti tästä!

    VastaaPoista
  3. Oioi miten herkullista. :) Ite tykkään tehä lähes samanlaista ilman tota parsakaalia, ja mausteina käytän currya, kurkumaa, sipulijauhetta ja pippuria. :) Broilermausteesta saa kans tosi hyvän maun, mut en tykkää ku siinä on nii paljo suolaa. Lisää näitä eli peukut ylös ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo en mäkää sitä paljoo käytä :--) pitää taas joskus keksii joku mistä tehä!

      Poista
  4. moikka, tää mun asia ei liity kyl mitenkää tähä, muut aattelin et jos osaisit tollasena urheilijana neuvoo mua yhdes asias. Elikkäs haluisin "kiinteyttää" mun sisäreidet nopeasti ja tehokkaasti ihan kotikonstein,koska toi kuntosalilla hillumine ei oo iha mun juttu:D oisko sulla mitää hyvii vinkkejä, oon kokeillu erilaisii kyykkyjä mut tuntuu et ne auttaa vaan etureisiin ei yhtään sisä.. kiitti paljo jos viitit auttaa ongelmassani:) Hyviä treeni hetkiä sulle ! ja kiitti muute kanawokin ohjeesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höm, no en oo kyl mikään kovin hyvä kotikonstien ekspertti kun ite käyn salilla treenaamassa :-) jos et salille halua ni kannattaa varmaa googletella ja käydä esimerkiks juoksemassa ja juosta rappusia jne :)

      Poista
  5. Vaikuttaa naurettavan helpolta ruualta! :-D Pitäiskö ite joskus kokeilla... En oo meinaan ikinä maistanut mitään wokkeja ja kaikki aina kehuu niitä! Ja niin peukut ylös :-)

    VastaaPoista
  6. Jos tykkään thaimaalaisests ruuasta niin lisää soijapapikastiketta(sellaista vaaleaa lasipullossa, saa sieltä lahden kauppahallin thai foodista)

    VastaaPoista
  7. Oon jo jonkun aikaa seurannu tätä sun blogia (lähinnä Paska kesä -musiikkivideon jälkeen). Sulla on kyl aina niin kivoja kuvia!! :)

    Itekin aloitin just äskettäin oman blogin pitämisen: http://the-passions-of-my-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Jipii!! Oon ootellukin tällaista sulta jo pidempään! Täytyykin huomenna kokeilla tätä ;-)

    http://lalalauraw.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Peukku ehdottamasti ylös! :-) Ite oon innostunut kokaileen tässä vuoden sisällä ihan hirveesti. Uudet vinkit on tarpeen!

    VastaaPoista
  10. Lisää näitä!! :)) Kanawokki on minunkin yksi suosikeista! Helppo, nopea ja hyvä! :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig