By Laura Hämäläinen

2013/08/10

WANTED: sisustusjuttuja

2

1. Hankintalistalla ensimmäisenä on ehdottomasti sohvapöytä. Ollaan nyt kyllästytty joka aamuiseen operaatioon nimeltä "viritä aamupala tuoleille, jotta voit katsella telkkaria samalla" ja nyt tähän on pakko saada muutos! Ajatuksissa olisi hommata jotain edullista, mutta samalla kuitenkin tyylikästä. Ikean sivuilla oli tällainen - hyvin pelkistetty, valkoinen ja ennenkaikkea budjettiin sopiva. Saa nähdä päätyykö sitä juuri tuon kyseisen yksilön hankkimaan vai tuleeko vastaan jokin parempi! Myös tukevampi ruokapöytä olisi jees, mutta ehkä yksi pöytä kerrallaan...

2.Lisäksi kaipaisin kukkia tai vihreitä kasveja. Voi olla kylläkin, että näillä taidoilla päädyn ikuisesti kauniisiin tekoversioihin (nimim. onnistuin tappamaan myös kaktuksen). Asunnon ilmeen raikastamiseksi olen suunnitellut myös sohvahuppua, jotta saisin sohvasta joko vaalean harmaan tai luonnonvaalean. Myös matto lähtee vaihtoon talveksi. 

4

3. Syksyn lähestyessä on taas aika kaivaa kynttilät esiin ja tulevaisuudessa tarvitsisi sitten jonkin kivan alustan kynttilöiden poltteluun siinä uudella sohvapöydällä. Kynttilöiden lisäksi kaipaisin asuntoon tunnelman lisäämiseksi pari kivaa taulua. Valkoiset seinät ammottavat tyhjyyttään, kuvakollaasinkin revin keväällä pois seinältä kun kyllästyin siihen... 

25

4. Näiden hieman 'suurempien' hankintojen lisäksi aina sitä kaipaisi jotain pientä kivaa millä saisi piristettyä vähän oman asunnon ulkonäköä. Uusia tyynyjen päällisiä, säilytysjuttuja lehdille ja muulle pienemmälle tavaralle... Enää ei puutu muuta kun rahat! 



Mites siellä puolen ruutua? Tekeekö mieli syksyn tullen vähän laittaa kämppää kuntoon kun tulee taas sään kylmetessä vietettyä enemmän aikaa sisätiloissa? 
SHARE:

16 kommenttia

  1. Hienoja suunntitelmia ja ideoita sulla on. Itelläkin olis koko ajan tarve sisustaa, vaatteisiinkin kuitenkin menee rahaa niin ei kaikkea voi laittaa sisustukseen vaikka haluaiskin. Ihanat kuvat ja itelläkin on ollut hakusessa jotain tyynynpäällistä.Kurkkasin tota sohvaapöytää, hienolta näyttää ja sopiva myös kukkarolle! Onnea eisintöihin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! pitää kyllä odotella itekin vähän rahatilanteen kohentumista... :-D

      Poista
  2. ompas ihania ja inspiroivia kuvia! kokoajan tekis mieli vaan uudistaa kotia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on kyllä kauhea into päällä täälläkin puolella ruutua! :-)

      Poista
  3. oi, niin ihania inspiraatiokuvia!! kyllä nyt huvittaisi ruveta taas sisustamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sittenhän tää postaus saavutti tavoitteensa ;-)

      Poista
  4. Ihania sisustus juttuja! Noi teksti taulut on kivoja oon itsekin koittanut väsätä noita kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ois! pitää ehkä jotain ton tyyppistä harkita.. :--)

      Poista
  5. Kyllä himottais saada kaikkea ihanaa pientä sisustustavaraa nyt ku viimein pääsee omaan kotiin! Oon miettiny sellasta tekstiä, mikä ois koriste-esineen muodossa, siis pöydälle tulis. Ja nyt oon hamstrannu kaikenlaisia peltirasioita kahville, jauhoille, sokerille, teelle jne.

    Asiasta toiseen, millain iPad sulla on? Lähinnä sitä että paljonko sulla on muistia siinä? Ite oon ostamassa ja oon miettiny et mikähän riittäis ja et onko se laite joka kannattaa ostaa. Oon vaikka mistä oon kyselly mielipiteitä joten kysynpä sultaki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostais kyllä hyvältä! öö mulla on se ihan perus ipad2 wifi, ei mitää 3G juttua ja oisko se 16Gb .. (?) ei oo kyllä mitää ongelmia ollu tilan riittävyyden kanssa, mut kohta alkaa seki vehje täyttymää ku les millssin materiaalit muuttuu sähkösesti ladattavaan muotoon.. Oon kyllä ollu tyytyväinen, jaksaa hyvin pyörittää raskaampiakin sovelluksia ja kätevä reissussa jossei jaksa läppäriä rahaata!

      Poista
  6. Tosi kivan näkösiä juttuja, toivottavasti saat kaiken pikkuhiljaa kokoon. c:

    Pakko tähän kommentoida tota sun ilmavaraa noissa urh.kentän aitahypyissä (instassa)! Ihan hullua! O.o Oispa mullaki tollaset pomppuvoimat. (olin muuten itekki reilu tunti aiemmin ollu spurtteja vetämässä samalla kentällä :D)

    Mut hyvää loppulomaa sulle!<3

    Karita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivotaan! ja aijaa, heh eipäs satututtu samaan aikaan :-D grit on kyllä joo vähän kehittäny tota ponnua vissiin.. :D

      Poista
  7. Hei kiva tää postaus! Ja arvaa vaan kuinka kuumottaa kodinlaitto, mutta tänään vihdoin pääsen sinne <3

    Ja mä niin rakastan et tulee syksy ja talvi! just siks et saa paljon kynttilöitä. Munki seinät on ihan tyhjää täynnä, mutta eiköhän niihin jotakin pikku hiljaa eksy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä oon kyllä niin kesäihminen ku voi ihminen vaan olla, mut jotain positiivista pitää syksystäki yrittää löytää ni ne on kyllä ehdottomasti kynttilät ja tähtitaivas :-D pitää vaan se sohvapöytä saada et voin viritellä niit mun kynttilöitä siihen.....

      Poista
  8. ohhoh kuvien joukosta löytyi kurkkaus meidän keittiöön, olen ihan otettu! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa ! :-D nappasin we heartista nuo kuvat, meillähän on sit samanlainen maku ;-)

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig