By Laura Hämäläinen

2014/01/19

VK 3 TREENIT

IMG_4874

MA: aamu: crossfit peruskurssi / aamupäivä: 35min amrap (=as many rounds as possible)
jiihaa klo 0715 salilla, terve! ja silti, ihanan energinen fiilis. käytiin peruskurssilla tekniikoita, mukavaa kroppaa herättelevää kevyttä treenailua aamutuimaan. kävin peruskurssin jälkeen kotona vähän chillaamassa ja syömässä, treenit jatkui parin tunnin päästä crossfit porukalla ja VITSIT MITEN RAKASTIN SITÄ !! tehtiin pari wod (=workout of the day) - aina 33 toistoa per naama, parina yhteensä siis 66 per liike. olinki koko loppupäivän ihan sekasin ja mahtavalla fiiliksellä :-)

TI: huolto/tukijumppailua - olkapäiden tukijumppa, käsilläseisontaharjoitukset, koordinaatio, foam roller
tiistaina lämmittelin kevyesti koordinaatioaidoilla ja jumppailin tukijumpat olkapäille. harjoittelin käsillä seisontaa, pikkuhiljaa pientä edistystä siinäkin projektissa :-D loppuun rullailin jalkoja ja selkää auki foam rollerilla.

KE: aamu: crossfit peruskurssi / päivä: oma treeni 
aamulla taas hiottiin tekniikoita tunnin verran ja koulun jälkeen kävin vetämässä oman treenin. tänään vuorossa oli voimatreeninä takakyykky 4x5 ja leuanveto 4x5 + aikaa vastaan metcon (=metabolic conditioning, hiit) eli mahdollisimman nopeasti 5 kierrosta. voin kertoa, että hieman vielä tekemistä noissa leuanvedoissa.. tuntu myös vähän hassulta tehdä niinkin pitkää kuin viiden toiston sarjaa. just ehti tottua siihen, että sai revittyä maksimipyramideissa itestään kaikki irti ykkösillä ja kakkosilla niin menee varmaan hetki taas hakiessa tuntumaa.. 

IMG_4695

TO: lepo
vapaapäivä chillailua kotona - kyllä teki hyvää :-) 

PE: aamu: crossfit peruskurssi / aamupäivä: oma treeni / ilta: 45' PK spinning
aamulla taas mentiin, viimeinen kerta tekniikkakurssista ja hinkattiinkin pelkästään rinnallevetoa. solisluut ihan mustelmilla ja hellänä... ptn kanssa treenattiin ensimmäiset kunnon treenit - huh, vei kyllä mehuja kivasti. sai kivasti uutta tuntumaa liikkeisiin paremman tekniikan kautta! illalla kävin ohjaamassa 45' pk spinningin, teki kyllä hyvää jaloille vähän huuhtoa auki niitä, ei paljon meinaan nappaile huoltolenkit tuolla -20C pakkasessa...

LA: huolto/tukijumppailua -  olkapäiden tuki, käsilläseisontaharjoitukset, huolto
lämmittelin kevyesti soutuergolla ja tein tasapainolaudan kanssa tukijumppaa alakropalle ja yhden jalan kyykkyjä polvien vahvistamiseksi ;-) kikkailin vähän jumppapallon kanssa - heittelin parin kilon kuntopalloa seinään samalla kun oli polviseisonnassa pallon päällä, huh kyllä teki lantion- ja keskikropan syvät tukilihakset hommia! olkapäille jumppailin perusliikkeet ja lisäksi treenailin taas käsillä seisontaa. loppuun rullailut jaloille ja selälle, kyllä teki hyvää vähän iisimpi päivä :-) 


SU: ohjaukset: intervallispinning 60' + body pump 60'
sunnuntaisin töitä @leticillä intervallispinningin ja body pumpin merkeissä - ihan hyvää vaihtelua kropalle tehdä pumpissa pidempää sarjaa pienemmillä painoilla! 

IMG_4715

Aikas intensiivinen ja treenin täyteinen viikko takana - olo tuntuu kuitenkin tasapainoiselta ja energiaa riittää aivan tajuttomasti. Kroppa tuntuu paleon myötä nyt jo paremmalta, ihan huikeeta - turvotus alkaa kotoamaan ja kreatiinikuurista huolimatta painoa on pudonnut parisen kiloa pelkkää nestepöhöä! Ette oikeasti usko, miten PALJON olen viimeisen viikonkin aikana syönyt. :-D Viime sunnuntainakin vedin ohjausten jälkeen paistinpannullisen ruokaa, sairasta melkein miten hyvin ruoka maistuu. Näillä eväillä jaksaa suunnata taas huomenna kohti uutta viikkoa! 

Mites ruutujen toisella puolella on treenailut lähtenyt rullailemaan näin vuoden alusta? Teittekö uudenvuoden lupauksia?
SHARE:

11 kommenttia

  1. Nam mitä tohon ekan kuvan munakkaaseen tuli?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yks kokonainen muna, kolmen munan valkuaiset lisäksi, päälle timjamia ja grillimaustetta, ripaus suolaa ja kylkeen avocadoa ja 100% broilerin leikkelettä :-)

      Poista
  2. haluisin nähdä vähän sun treenin tuloksiakin, en siis tietty yhtään epäile etteikö niitä olisi, mutta mielenkiinnosta! ja motivaation takia myös :) ajattelin jos voisit ottaa kuvia vaikka käsistä ja jaloista ja vatsalihaksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juuh kyllä varmaan jossain vaiheessa tuleepi jotain semmosta :-) en vaan koe mun "tavaksi" pullistella hauiksia peilin edessä :D mutta tarkoitus olisi saada poikaystävä napsimaan kuvia treeneistä joku päivä ensi viikolla!

      Poista
  3. voisikko kertoo tarkemmin noista sun huolto jumpista! Ku tiiän et itellekki ne ois varmasti tosi paikallaan, mut en oikeen tiiä että mitä sillon pitäis tehä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo voisin tehä vaikka oman postauksen siitä :-) !

      Poista
  4. mistä noi legginssit?! ihanat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sain poikaystävältä joululahjaksi eli en tiedä mistä on :) mutta nettikaupoissa oon nähny!

      Poista
  5. mä vaan kysyn kun tuli mieleen.. miten sulla ei oo sikspäkkiä tai et muutenkaan näytä yhtään lihaksikkaalta vaikka oot treenannu niin kauan ja treenaat edelleen paljon? mun mielestä oot enemminki laiha :-) en kysy tätä mitenkää et haluisin loukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vastaus piilee luultavasti siinä, että oma salitreeni ei ole ollut säännöllistä viiimeisen vuoden aikana oikeastaan yhtään ja sitä ennen se oli semmosta vähän sinne sun tänne suuntaan treenailua eli ei kovin tavoitteellista/järkevää :-D keväällä sairastelin koko ajan, viime kesän tein työkseni ryhmäliikuntaohjauksia eli käytännössä vain kestovoimaa (=ei kasvata lihasmassaa) ja nyt syksystä ehdin tehdä vain vähän aikaa hypertrofista maksimivoimaa koko kropalle (=lihaksia kasvattavaa) mutta ei parissa kk saa mitään aikaan, koska sitten olkapäiden vuoksi jsiirryin jalkojen maksimivoimaharjoitteluun (=hermostoa kehittävä vaikutus, voimatasojen nousu perustuu hermoston aktivaatiotason lisäämiseen, ei lihassolun pinta-alan kasvuun) :)

      lihasmassan kasvattaminen on vaikeaa, jos treeni rikkonaista kokoajan :( nyt kuitenkin ptn kanssa tavoteissa myös lihasmassan kasvattaminen eli pikkuhiljaa toivottavasti alkaa tarttua massaa tähänkin varteen :-D syödä pitää ihan helvetisti, että pysyy kalorit plussalla kulutukseen nähden ja näin mahdollistaa lihasmassan paras mahdollinen kasvu sitä kautta :)

      toivottavasti sait jotain selkoa :-D

      Poista
    2. kyllä mun mielestä lauran uusimmassa ig kuvassa vatsapalat jo vähän pilkottelee ;-) tsemppiä treeneihin!

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig