By Laura Hämäläinen

2014/10/18

LIFE THROUGH MY IPHONE

Lifestyle höpötyksiä toivottiin paljon ja järkytyin itsekin kun selailin taaksepäin, että hmm koskas viimeksi tein katsauksen puhelinkuviin. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja tässä tuleekin nyt kunnon läjä kuvia syys-lokakuulta. Tosiaan, kolmas viikko harjoittelua takana ja tasan puoli välissä mennään. Aika hyvillä fiiliksillä tällä hetkellä ja tämä viikko varsinkin meni todella nopeasti! 

Perjantaisin viikon päättää aina ohjaukset Foreverillä ja ne onkin tällä hetkellä mun ainoat vakkaritunnit. Aiemmin tällä viikolla totesin kyllä, että luojankiitos ei ole enempää ohjauksia tai joutuisin pyytämään joulupukilta muutaman extratunnin näihin mun päiviin. :D Nauratti kun kuulin mitä iso Aska oli sanonut jossakin luennolla "sleep faster" hehe, sehän olisikin siistiä kun saisi kahdeksan tunnin hyödyt vaikkapa viidestä tunnista. 

Tänään tosiaan lähdetään äidin kanssa katsastamaan I love me -messut ja oon kyllä ihan fiiliksissä. En oo mikään hirmuinen messuhirmu, mutta näitä odotan kyllä innolla. Eilen käytiin Foreverin ohjaajaporukalla ulkona syömässä ja vitsi oli kyllä ihan tosi kivaa käydä pyörähtämässä niin sanotusti ihmisten ilmoilla. Viime viikonloppuna nautiskeltiin viinistä kynttilöiden valossa vilttien keskellä parvekkeella, ei sekään yhtään hullumpaa ollut. 

Kaikenkaikkiaan mulle kuuluu tosi hyvää ja tulossa on kyllä paljon supersiistejä juttuja! En malta odottaa, että pääsen teillekin kertomaan kaikista. Ensi viikolla onkin suuntana Helsinki, Mikko Salon ja Jonne Kosken training camp sekä illalla Indiedays Blog Awardsit ihanan Ellan kanssa! Pientä mekkokriisiä ehkä havaittavissa... Jos sitä ensi viikolla ehtisi jonkun käydä hankkimassa. No mutta, johan tuli pitkä stoori - toivottavasti edes joku jaksoi lukea! Törmäillään hei toivottavasti messuilla <3 

1

1. Käväisin syyskuussa crossfit kirkkonummella, tosi kiva paikka ja tosi kivoja ihmisiä! 2. Siskon ihana taulu 3. Opiskelua Fellmanniassa ja kahvia Starbucksilta

3

4. Eihän kuvakatsaus olisi mitään ilman aamupalakuvaa.. 5. Veli pääsi elämyslahjojen tarjoamana hyppäämään benjin, tästä tulossa vielä videota! 6. Erään sunnuntain lettukesteiltä, nams. 

2

7. Naama kun takana oli ensimmäinen metcon kuukauteen ennen Gentai Showdownia :D 8. Aamupalaa ja varaus training campille done! 9. Mun rakkausreppu <3 

4

10. Ehdottomasti Lahden paras kahvila, Tryffdeli. Aivan huippu ystävällistä palvelua ja lautasella näkyvä suklaakakku oli ehkä paras vähään aikaan. Ja tottakai gluteenitonta. :) 11. Perus meininki harkassa heh #alwayshandstanding 12.  Erään aamun tuorepuuro on the go -meiningillä.

6

13. KIITOS spartan gear - vihdoin treeneissä kunnon boxi !! 14. Ostettiin Rikun kanssa tommonen action kamera, whoop mm. etelänmatkaa ja sukellusreissuja odotellessa siis. 15. Eilen yritin töiden jälkeen venytellä epätoivoisesti... En tajua miten oon näin jäykkä ?!  

5

16. Freshinä uintitreeneistä tulossa! 17. Ja aamupalaa nams. 18. Minä, Robin ja viinilasi. Mikä ihana lauantai-ilta. Ja myöhemmin myös poikaystävän seura, hih.

8

19. Eräänä tiistaina pari viikkoa ei kauheasti naurattanut kun jouduin loppujen lopuksi lähtemään vatsakramppien vuoksi päivystykseen... Söin gluteenia pitkästä aikaa ja no, tässä se nähtiin sitten miten mun kroppa reagoi. 20. No se tryffdeli = love <3 21. Palaveerausta GreenStreetin Johanneksen kanssa.

7

22. Whii käytiin tytsyjen reissulla Ikeassa pari viikkoa takaperin ja "mitään en tarvitse" reissulta kotiin lähti kärrillinen kamaa. Miten siinä nyt niin kävi? 23. Ihania aurinkoisia syyspäiviä voisi olla mun puolesta koko ajan! 24. Vihdoin sain BPA-vapaan juomapullon! 
SHARE:

4 kommenttia

  1. Tykkään todella paljon siun blogista, jatka samaan malliin!! :--)

    VastaaPoista
  2. Onko toi lasinen juomapullo ollut hyvä?Onko liian painavan oloinen käytössä ja laukussa kantaessa?

    VastaaPoista
  3. Ihana reppu! Mistä tuo mahtaa olla? :-)

    VastaaPoista
  4. Heeeei ihanainen mä niin ootan että tuut tänne! <3

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig