By Laura Hämäläinen

2012/06/11

No hold, there ain't no stopping us tonight

IMG_5936
IMG_5869
IMG_5823
IMG_5880
IMG_5887
IMG_5899
IMG_5941
IMG_6054

Haudihau! Viikonloppu taas vietelty, mun osalta kylläkin pitkälti töissä. Kelpaa kyllä sunnuntain tuplapalkka aina.. :-D Lauantaina onneksi Ira lähti pihalle chillailemaan ja käytiin skeittirampeilla nappailemassa parit kuvat. Illan kruunasi tottakai purkillinen Ben & Jerry'siä mikä on ehkä jumalten keksintö kaikille jäätelön ystäville ja JLon keikkavideoiden katselu. Ah perfect.
Tänään olin pitkästä aikaa tanssimassa ja vihdoin ja viimein pääsin kokeilemaan uutta body combat ohjelmaa ja huh, kyllä tuntuu kropassa nyt parin tunnin tehostartti tälle viikolle.. Keskiviikkona ois sitte aamusalia ja illemmalla pitkästä aikaa pumppiin, jee  
Huomenna ja keskiviikkona vapaapäivät ja onkin kivoja suunnitelmia jo niille päiville :-) Nyt ei kyllä juttu enää luista, tätäki väsäsin vissii yli puol tuntia joten ei muuta ku ihanat viikon alut kaikille  
SHARE:

21 kommenttia

  1. hei mitkä leveydet ja korkeudet sul on tos kolmannes kuvas ku saat sen noitten vaakakuvien kans saman levyseks :O?? ku mul menee ain se laatu huonoks ;//

    VastaaPoista
  2. Hei mua kiinnostais kuulla vähän enemmän sun polven kuntoutuksestas sillon leikkauksen jälkeen. Ymmärrän jos et jaksa/halua vastata, mut mulla on vähän samantyylinen tilanne (ei onneks yhtä paha kun sulla) mut kauhea treenausinto olis päällä ja kaikki polvea rasittava liikunta kielletty (eli esim juoksu täysin kielletty toistaseks) :( minkälaista jumppaa teit sillon ja mitä asioita koit hyödylliseks polven paranemisen kannalta? :-) Tietysti se on ihan yksilöllistä, mut olis kiva kuulla vaan jotain yleisiä juttuja! :)

    Ps. oot tosi kaunis ja jotenkin ihailen sun elämänasennettas! tää blogi on ihan huippu ♥

    VastaaPoista
  3. ootte molemmat nii kauniita :--)

    VastaaPoista
  4. PETRA - toi kuva on ihan original kokoseen eli öö joku 1365x2048 :)

    jenni - tottakai haluun jakaa tsemppivinkkei ja muitaki vinkkei, se on aika päätä hajottava kokemus kyllä välillä kaikkine keppeinee ja muinee... :(

    no mä siis alottelin treenailun ihan vaan sillä et nostelin jalkaa ylös alas sängyllä et tuli lihasärsykettä ilman et polven pääl oli painoo =) ja sit palauttelin niit polven liikeratoja eli istuin lattialla ja pidin huolta et se suoristuu ja sit koukistuu. ÖÖ hirveesti ei voinu kyl jalkoi treenailla sillo kuntoutuksen alkuvaihees, et tein muuta kroppaa sillo sit :o

    voimatreenin alottelin sit ihan perus kyykyillä ilman mitää painoja kuminauha polvien ympärillä silleen, et piti huolta ettei se pääse löytymään > eli pakara aktivoituu paremmin ja ne lihakset joist tulee tukea polven asentoon. Sitä kautta se polviki vahvistu sitte pikkuhiljaa. Polven tukihan tulee pitkälle pakarasta ja nelipäisest reisilihaksesta.
    Hiljalleen sit sain alkaa käymää salil tekee prässiä, maastavetoja kahvakuulalla jne.

    Juoksemisen alotin vasta melkein 5kk leikkauksen jälkee, et siihen en kyl lupaa kovin nopee saanu.. :D

    Tärkeintä mitä kuntoutusprosessissa voi olla on tukiverkko ja oikee asenne. Vuodessa tääki kepeillä kävelevä polvivammanen muuttu pumppiohjaajaks. Se vaatii sisua mut mullaki oli iso leikkaus ja sitkeen kuntoutuksen ansiost ei oo mitää ongelmaa polvis =)

    En tiiä oliks täst kyl nyt mitää apuu, mut kysy ihmees tarkemmin jotaa jos haluut =)

    peppi - voi kiitos =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tositosi paljon, tosta oli ihan älyttömästi hyötyä! :-) ❤

      Poista
  5. siulla on todella kivat hiukset! :)

    VastaaPoista
  6. Ooo näist tuli kyl sika ihania! Oot niin upea <3 :)

    VastaaPoista
  7. uuu sin jalat on ihanan ruskeet!:o

    VastaaPoista
  8. onpa tosi kiva blogi, alan lukijaks :)

    http://saanae.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. miten tota blogiarkiston tekstin värii voi muutttaaa? :Oo

    VastaaPoista
  10. vauuuu oot älyttömän kaunis näis kuvis ! :--)

    VastaaPoista
  11. Nyt kun tuossa oli polvikysymyksiä aiemminkin, niin jatkan sitä rataa: mitä polvellesi siis kävi, eli miksi se piti leikata? (olen ymmärtänyt että hevospuuhissa, mutta repesikö jtn polven "osia" tms.?) Olen pitkään asiaa miettinyt, ja olen todella iloinen puolestasi, että polvi on nyt kunnossa. Oma polveni leikattiin v.2010 kierukan osittaisen repeämän vuoksi, ja sain sen ihan hyvään kuntoon. Eihän siitä aivan terveen polven veroista tullut, mutta hyvä kummionkin. Nyt samasta polvesta sisäside ja etukierukka hieman revennyt, ei tarvi leikkausta, mutta kuntouttamisen into on vähän lopahtanut...

    Tästä tuli nyt kauhea avautuminen samalla, ja ymmärrän kyllä (kuten aikaisempikin kyselijä), jos et halua kaikkea kertoa.

    Innolla aina odotan postauksiasi: mukavaa tekstiä, kivoja kuvia, mahtavaa asennetta. Jatka samaan malliin ja upeaa kesää! :)

    VastaaPoista
  12. Ihanii kuvii! Oot ihan älyttömän nätti näis :-) ja noi shortsit on rakkaus! Mistä ne on? :-)

    VastaaPoista
  13. ihana toi uus banneri, ja kivoja kuvia (-:

    VastaaPoista
  14. sinnu - oi kiitos :--) mustki on ihanaa et ne on nyt kasvanu pituutta kivast !

    Ira - itse olet <3

    Anonyymi - :---D

    Nea - nois kyl vähä huijaa ku sukkahousut ni taittaa valoo eritaval ;(

    Jenni - no ihanaa et oli hyötyy :)

    Saana - toivottavast tykkäät jatkoski =)

    Anonyymi - menee sinne mallin muokkaamiseen ja oisko lisäasetukset ja sit muuttaa linkin väriä !

    Anonyymi - voi kiitos =)

    Anonyymi - Eliks tipahin jolloin polvi pääs vääntymää kun jäi hevosen jalkoihin. Sieltä irtos sisäkierukka ja polven takaosasta popliteus niminen jänne irtos kiinnityksistään.

    Muistan kyllä monet kerrat kun teki mieli heittää kepit järveen ja kyllä ne muutamat kerrat lentelikin kauniisti pitkin lattioita kun otti päähän niin paljon et mitään rajaa. Itku silmässä tuli tehtyä niitä kuntoutusjuttuja kun tuntu et ikinä en tulis saamaa tost jalast enää minkäänlaista kalua kun tosiaan siis en saanut ees kenkiä itse jalkaan saatika nostettua jalkaa edes senttiä ylös sängyltä aluksi.

    Mut pikkuhiljaa sitä huomas semmosii pieniä juttuja, kuten et saa polven vähän enemmän koukkuun kun vaikka viime viikolla ja sit sitä kautta aloin saamaa uskoo takas siihen hommaa. Mul oli perhe ihanasti tukena ja tsemppas mua silloinki ku huusin "ei tää jalka ikinä tuu enää koukistumaa". Mut tossahan se nyt on, täydet liikeradat molempiin suuntiin eli kyllä se sitkee työ kannatti.

    Harmittaa ettei tullut mitattua reiden ympärystä silloin keväällä kun kaikki voima ja lihakset oli tippunu pois. Nyt ois kiva verrata.

    Kuntoutus on rankka prosessi aina ja vaatii henkistä voimaa enemmänki ku fyysistä jaksamista. Mut ennen kaikkea se tekee susta vahvemman ku koskaa ennen, koska sitku sä oot päässy sen prosessin loppuu ja katot sitä tulosta jonka oot itse saanu aikaan ni et voi muuta ku olla ylpee ittestäs. :)

    Haluisitteko et tekisin aiheesta jonkun postauksen ihan ?

    sofia - ne on VILAst =) sattu olee joskus -50% alennukses kaikenlisäks =)

    Saara - oi kiva et tykkäät =)

    VastaaPoista
  15. En tiiä ootko kokeillu tätä mutta aivan loistava vatsatreeni!!

    http://www.youtube.com/watch?v=OiErXXFJK0A

    VastaaPoista
  16. Hahah nois rampeis lukee 'moi oona' ja iida♥ :D:D: ollaa käyty vähä piirtelees..

    VastaaPoista
  17. Ihanat shortsit ,mistä ne onn?:) Ja ihanat hiukset myöös!

    http://insidemyhead-lotta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Mul menee olkapää puoliks sijoiltaan (miten se kirjotetaan?) mie oon kans monet kerrat itkeny ku ei saa tehä paljoo mitään. pitäs vaan yrittää harjotella.

    VastaaPoista
  19. sue - pitääpäs käyä kattoos !

    MY LIFE - hahaa :---D niimpäs lukeeki !

    Lotta - ne on VILAsta !

    Pauliina - voi kiitti <3

    Anonyymi - kyl se siitä =)!

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig