By Laura Hämäläinen

2012/11/27

"nyt alan lukemaan.... eiku hei jos siivois vaatekaapin?"

IMG_4584
IMG_4591
IMG_4593

Tässä vähän eilisillan fiiliksiä ja aika samoilla mennään myös tänään. Huomisen kun vielä jaksaa rutistaa ni sitten kutsuu joululoma meitä reippaita ! Mua harmittaa tosi paljon toi pimeys, koska haluisin saada asukuvia tänne blogin puolella ja vähän monipuolisuutta näihin kuviin MUTTA TOI PIMEYS, oikeesti hei. 

Moni on kysellyt mitä olen tykännyt opiskelusta ja ajattelin, että jos tähän nyt kertoisin parilla sanalla. Eli opiskelen siis Lahden ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi ja pakko myöntää, oon tykänny ihan sairaasti ! Luokka täynnä huippuja tyyppejä, mahtava yhteishenki - ollaan kuin pieni perhe jo nyt. Kurssit on ollut pääosin mielenkiintoisia ja opetus hyvää, välillä tottakai tuntuu että tekemistä riittää enemmän kuin tarpeeksi, mutta ei tässä hukuttu olla vielä kertaakaan. Tuntuu ainakin tän syksyn perusteella ihan omalta alalta ja en malta odottaa ensi kevättä ja sitä, että saa taas lisää tietoa tankattua itseensä. 
Kysykää ihmeessä jos jotain kysymyksiä tulee mieleen ja hei, jos ajatuksissa hakea meille opiskelemaan niin ainakin ihan huippu tutorit on ensi syksynä teitä sitten opastamassa ;-) haha!

Ja loppuun vielä mainittakoon, että  Little Miracles arvonnan voittajaksi selviytyi Lotta ! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia liittyen arvontaan :-) kiitokset vielä kaikille teille ihanille, oli mahtava lukea teidän vinkkejä parempaan jaksamiseen! 
SHARE:

21 kommenttia

  1. musta on tosi kiva, että näitä päivityksiä kumminkin tulee, vaikkei ne asukuvatkaan pahitteeksi olisi... ymmärrän kyllä tämän valonpuutteen, toivottavasti säätiedot pitävät paikkansa ja sitä valkoista lunta tupruttaisi loppuviikosta maahan ! hyvää loppusyksyä sulle ! :)
    Karita

    ps. pakko kysästä, että onko tämä herkkulakkosi nyt ohitse, kun herkkujen kuvia on alkanut näkyä bloginkin puolella ? C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo herkkulakko on vähä lipsunu :--D välil vähä pakko jotain mutustaa, heh......

      Poista
  2. Tuo otsikko on niin TOTTA! Terveisin, koeviikkoa viettävä lukiolainen jonka huone on siivottu ja vaatekaappi on siistinä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep :-D jotenki imuroiminenki tuntuu tosi kiinnostavalta silloin ku pitäis lukea..

      Poista
  3. heei löytääks tota nutellaa ihan perus ruokakaupoist ? :'D

    VastaaPoista
  4. Toi otsikko on ihan kuin mun suusta :D Musta on kiva seurailla ja lukee sun blogia kun opiskelen itekkin fysioterapeutiks ekaa vuotta :) Blogisi on muutenkin aivan ihana ja saa aina hyvälle mielelle :) KIITOS!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiva kuulla! :-) ootko tykänny opiskeluista? missä koulus oot ?

      Poista
    2. Oon kyllä tykännyt! On vaan ollut ihan hirveesti opeteltavaa ja uutta tänä syksynä. Opiskelen Jyväskylän ammattikorkeessa :)

      Poista
  5. olis kiva kuulla mitä kaikkee tohon opiskeluun kuuluu ym ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tän syksyn aikana ollaan opiskeltu viestintää, ihmisen anatomiaa ja fysiologiaa (tänään oli just anatomian lopputentti...) :-D
      on ollut myös neuroanatomiaa ja erilaisia käytönnön tunteja, sekä yksi harjoittelukin on ehtinyt olla. :-)
      joulun jälkeen meillä alkaa ruotsi ja englanti sekä esim. manuaalinen terapia eli hierontaa jne!

      Poista
  6. niiku muutkii kommentoinu jo nii kiva et tulee ees jonkuulaista postausta, blogis on huippu, ihailen siuta ku oot nii urheilulline, rehellisesti sanottuna oot miun motivaatio! :) ja jos välil viitit jotai pientä kirjotella tänne tosta opiskelusta, kiinnostas vähä tietää millasta se on ku mie oon miettiny kans tota fyssärin ammattii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos ihanasta kommentista <3 ja joo mie koitan jotain aina välillä kirjotella! nyt tosin alko just joululoma :)

      Poista
  7. Hei! oon ittekki haaveillut kyseisestä alasta jo kauan! ja harkinnut myös tota lahden ammattikorkeakoulua!itse valmistun lukiosta 2014! vielä on aikaa mutta oliko hankala päästä sisään? millaset pääsykokeet oli? olis tosi hienoo jos jaksat vastata! tykkään ihan hirveesti blogistas oot ihanan pirtsakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no hakijoita on paljon, joten itse ainakin pyrin saamaan lukion papereista täydet lähtöpisteet niin on sitten hyvä pohja lähteä pääsykokeisiin :)
      pääsykokeissa oli psykologin haastattelu, erilaisia psykologisia testejä sekä liikunnallinen ryhmätilanne jossa piti mm. esittää sirkusta pien ryhmissä ja liikkua erilaisten musiikkipätkien tahtiin. :)

      Poista
    2. Okei kiitos vastauksesta! :)

      Poista
  8. Joo, otsikko on niin mua myös.. jotenki tuntuu että huone on aina räjähtäny ennen tenttiä, ni tottakai pitää ruveta siivoamaan :-D mutta tuntuu samalla siltä niin ku "aivot tyhjentyis" samalla ::D

    VastaaPoista
  9. Koska sitä treenipostausta tulossa?? Ittee tekis mieli alkaa käymää salilla ja jumpilla ku en oo viel uskaltautunu kumpaakaa mut ois eka kiva vähä lukee aiheesta ja ymmärtääkseni sulla olis kuviaki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heip :) teen varmaan ensi viikolla kyseisen postauksen kun pääsen tänä sunnuntaina testaamaan les millssin uutta tuntia eli GRIT STRENGHT tuntia ja ajattelin, että siitä olis varmaan kiinnostusta kuulla myös! Ajatuksissa käydä ensi viikolla myös kokeilemassa body steppiä, jotta saan tulevastables mills postauksesta mahdollisimman laajan ja kattavan ! :-)

      Poista
  10. ois kiva tietää et mitä tehtävii fysioterapeutti tarkellee tekee =)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig