By Laura Hämäläinen

2013/08/14

RENTOA JA HELPPOA

4
paita ONLY / shortsit VILA / kengät CONVERSE / aurinkolasit TIGER
idphoto
IMG_3271
IMG_3213

Kouvolan reissulta kertyi mukavasti asukuvia kun kerrankin oli taas laittaa ihmisiä sinne kameran taakse..Vielä olisi yksi jemmassa odottelemassa tämänkin jälkeen! Tässä tulisi sitten asua muutaman päivän takaa - rentoa, melkosen simppeliä ja mahdollisesti myös viimeisiä shortsikelejä.. Pakko se on kai pikkuhiljaa myöntää, että tämä kesä alkaa vedellä viimeisiään. Maanantaina tuli kierreltyä kauppoja ja pakko myöntää, että tämän vuoden syksymallistot näyttävät ihan tajuttoman kivoilta! Parempi siis pysytellä pois kaupoista ja pitää kukkaron nyörit visusti suljettuna vielä opintotukiin asti.. Nyt taidan lähteä vaihtamaan yöpaidan pois - suunnitelmissa olisi vähän omatekosia lihapullia, koulujuttujen ostelua ja illalla piiitkästä aikaa tyttöjen kanssa syömään! Ihanaa keskiviikkoa 


Olisi kiva taas vähän kartottaa millaisia juttuja tykkäätte lukea eniten? Asupostauksia, 'lifestyle' postauksia, treenijuttuja...? Jos mieleen tulee toiveita, ehdotuksia, mitä tahansa - nyt on aika kertoa! 
SHARE:

13 kommenttia

  1. Ihana asu! Mä tykkään lukea sun blogista treenijuttuja, mutta kiva kun on asujakin ja sellasta muuta "höpinää".. Sun blogi on ihanan monipuolinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla :-) tulosss olis piakkoin treenijuttuihin liittyen vähän juttua aloevera tuotteista ja niiden terveysvaikutuksista!

      Poista
  2. Musta olisi kiva lukea sellaisia ns. tilannekatsauksia sun elämään - mitä ihan oikeasti kuuluu, mitä haasteita ja tavoitteita lähiaikoina on luvassa, mihin asioihin on tyytyväinen jne. Tykkään lukea välillä vähän pohtivampaakin tekstejä normaalien höpöttelyjen lisäksi. Tietysti henkilökohtaisemmat jutut voi jättää pois.
    Toki nyt oliko se edellisessä postauksessa kun kerroit ihan normaalisti kuulumisia ja sanoit sitä, että susta tuntuu tosi onnelliselta. Jotain tällaista, mutta kenties astetta syvällisempää, jos se vaan on yhtään sun tyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on ainakin vähän enemmän kuin pintaraapaisu mulle erittäin tärkeään asiaan, eli ratsastukseen ja kuinka loukkaantumiset vaikuttivat tavotteiden ja unelmien murskaantumiseen nuorempana ja kuinka tällä hetkellä vihdoin tuntuu, että vuosien kaipuu vähän edes täyttynyt :-)

      Voisin kyllä joskus kirjottaa vähän ns syvällisemmän tekstin mm. siitä kuinka stressi sai terveyden heittämään jne ja kuinka tällä hetkellä olo tuntuu aivan erilaiselta!

      Poista
  3. Ihanan valoisia ja vaaleita kuvia! :)

    VastaaPoista
  4. oi miten kiva asu :-) mä tykkään lueskella sun treeni&lifestyle postauksia!

    VastaaPoista
  5. Olis kiva sellaset urheiluun/treeniin liittyvät postaukset ja ihan tavalliset lifestyle jutut. Joku erikoispostaus olis kans kiva esim laukun sisältö!

    VastaaPoista
  6. treeni juttuja on kiva lueskella :)

    VastaaPoista
  7. Tykkään sun blogista just tälläsena, omia lemppareita ovat pitemmät treenipostaukset + ne viikon paras -jutut. :) Lisäksi tuollaiset anonkin ehdottamat erikoispostaukset ois kivoja, esim. lempivaatteet. c:

    -Karita

    ps. Ootan innolla heppapostausta! ^^

    VastaaPoista
  8. Nii ja sut mun on pitäny pitemmän aikaa kysyä siitä sulle räätälöidystä ruokaohjelmasta! Miltä silloin tuntui, seurasitko sitä kesällä paljonkin ja miten meinaat syödä "tulevaisuudessa"? :) Lisäksi olike se kovin kalliskin ja mitä kaikkea hintaan sitten kuului? (mitään tarkkaa hintaa en hae, sinne päin vain)

    Karita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajattelin, että voisin kirjoitella siitä ihan oman postauksen tässä lähiaikoina :-)

      Poista
  9. Treenijutut on parhaita! Mun on ollu tosi vaikee löytää hyviä blogeja, missä ois myös urheilusta, mut sun blogi osuu kyllä ihan nappiin! :-)

    VastaaPoista
  10. Tänään ollu niin synkkää ainakin täällä, että olipa piristävä kesäinen asu! Ja sun hiustenväri on aivan ihana=)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig