By Laura Hämäläinen

2013/08/05

SUMMER SNAPSHOTS

Tykkään ainakin itse puhelinkuvien fiiliksestä. Puhelin kulkee aina väistämättään mukana ja sillä otetut kuvat ovat yleensä spontaanimpia ja suunnittelemattomampia kuin kameralla räpsäistyt (tottakai niistä jää myös suuri osa sensuuriin ja blogiin päätyy ehkä murto-osa kuvakansion sisällöstä...) Tällä hetkellä viettelen parhaillaan viikonloppua Paimion suunnalla, mutta siitä lisää myöhemmin sitten kun täältä joskus kotiutuu! Ihanaa alkuviikkoa, pus 

summer1

 1  kesäpäivät rannalla, toivottavasti näitä tulee vielä!  2&3  tämän kesän ensimmäinen ja varmaan valitettavasti viimeinen päivä pilkanmaan kotirannassa - oli ihanaa, aurinko paahtoi, sai viettää aikaa veljen kanssa ja kattelin kateellisena kun jotkut pojat oli vetämässä wakeboardia vesiskootterin perässä - mäki haluun kokeilla!  4  kaksi pitkää ja yksi vähän lyhyempi nauttimassa kesäillasta satamassa :-D

summer2

 5  kerättiin veljen kanssa villivadelmia matkalla rannasta kotiin, oli kyllä ihan super hyviä!  6&7  käytiin kouvolassa terassilla juomassa raikkaat mango smoothiet ja nappailemassa muutamat asukuvat siskon ja äidin kanssa :-)  8  väriaddiktio sen kun jatkuu, tällä kertaa vuorossa oli tennarit stadiumin alennuksesta....

summer3

 9  mikään ei ole ehkä siistimpää kuin hyppiä korkeista paikoista kirkkaaseen veteen, aurinko paahtaa ja ei ole kiire mihinkään -tämmösiä päiviä lisää kiitos!  10&11  rentoiluvaatteet päälle ja audi kohti lahtea :-)  12  loppuun vielä kuva kalliojärveltä - summer please don't go away. 



Lisää kuvia löydät instagramista @laurahoooo
SHARE:

14 kommenttia

  1. mistä noi niken kollari shortsit voi ostaa!? tosi kivat! onhan niitä vielä kaupoissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin stadiumista alennuksesta joskus kesän alussa :-) eiköhän niitä jostain vielä saa!

      Poista
  2. sun kesä on ollut ainakin instagram-kuvien puolesta tosi ihanan oloinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollu kyllä mielettömän hyvä kesä :-) pitkästä aikaa!

      Poista
  3. Ihania kuvia :)


    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  4. Mikä Audi sulla on ja mitä vuosimallia? :) PS. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  5. ihania kesäkuvia! onneks kesä jatkuu vielä vähn aikaa :)

    http://jjjanika.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. voikun kesä ei loppuisi ikinä <3 asiasta toiseen, oon ajatellu hankkivani jänön pitkän harkinan jälkeen vaihtoehtona hamsteri pikkuiseen yksiööni. Ajattelin kysyä että pitääkö sun pupu hirveää meteliä yöllä ja millaisia kuivikkeita käytät häkissä/vessalaatikossa että uloste ei ala haista heti koko kämpässä? kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon kans ettei tää kesä loppuis koskaa.. :-) ja öö no ei se öisin paljoo mekasta, mut herää siin viim 8 kyllä aina ja sitte mekastaa niin kauan että saa kaikki muutki hereille :-D .. Ja puruu on ollu häkissä, sit semmosta puupellettiä sen wc-astiassa :-)

      Poista
    2. Kanitkin on kuitenkin persoonallisuuksia ja on niitäkin, jotka riehuu ja sisustaa häkkiään illasta aamuun.. :D Että ei sitä mun mielestä voi oikeen etukäteen sanoa, että onko kani rauhallinen vai ei.

      PS. What, PAIMIO!? Asun ihan naapurikunnassa :)

      Poista
  7. Joo persooniahan ne on tottakai :-) ja joo, poikaystävän porukat asuu paimiossa ni oltiin muutama päivä niiden luona :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sie seurustelet nykyään. Onnea :)
      -eri anonyymi, kuin aiempi

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig