By Laura Hämäläinen

2013/12/06

CHRISTMAS WISHES

Joulu lähenee ja sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä joululahjaostoksille. Kaipailin hieman ideoita, sillä mikään ei ole rasittavampaa kuin mennä ostamaan lahjoja tietämättä yhtään mitä on lähdössä etsimään.. Toivottavasti tekin saatte tästä vähän vinkkejä!


55

Kokosin yhteen vähän ideoita siitä, millä voisi yllättää ystävän tai siskon jouluaattona. Tyttömäisiä juttuja liittyen sisustukseen, pukeutumiseen tai kauneuteen. Ystäviä tai siskoa voi esimerkikksi ilahduttaa rentouttavalla hieronnalla (jotain hyötyä opinnoistakin, heh!) tai lahjakortilla johonkin rentouttavaan hemmotteluhoitoon.

555

Tänä vuonna eniten harmaita hiuksia aiheuttaa kysymys - mitä ihmettä poikaystävälle lahjaksi? Yritin konsultoida paria hyvää miespuolista ystävää aiheesta ja vastaukseksi sain "jotakin hyödyllistä, mikä ei päädy kaapin pohjalle" sekä "ei sitten mitään omena-kaneli-överihajuja joita on sitten pakko käyttää" :-D Eli etsinnässä on jotakin tarpeellista ja mielessä onkin jo muutama hyvä idea joita ei täällä kuitenkaan voi paljastaa, koska tuo komeampi osapuoli ahkerasti seurailee näitä juttuja täällä.. :-D Samalla linjalla mennään myös veljen ja isän lahjahankinnoissa!



66
Entä mitäpä lahjaksi äidille? Yleensä äidin paketista on löytynyt jotakin hemmotteluun liittyvää - kosmetiikkaa, tuoksua.. Myös äidit rakastavat sisustusjuttuja ja pehmeitä paketteja. Varsinkin äideille tulee varmasti hyvään käyttöön erilaiset lahjakortit hemmotteluhoitoihin ja myös meidän äiti saa tänä vuonna rentouttavan hieronnan kaiken joulustressin pääteeksi!



77

Loppuun vielä ideoita ystäville, siskolle, itselle... Tällä hetkellä omalla toivelistalla kärkipäässä keikkuu uusi rahapussi (tämänhetkinen aiheuttaa vain harmaita hiuksia..) ja aiemmista vuosista poiketen toiveissa olisi ihan rehellisesti uusi paistinpannu! :-D Tämäkin päivä koitti kun toivoo keittiövehkeitä lahjaksi.. Kyllä se vanheneminen sieltä taitaa puskea läpi pikkuhiljaa. 

Toivottavasti saitte vähän vinkkejä jos kamppailette lahjaideoiden kanssa! 
SHARE:

12 kommenttia

  1. Hei, mistä tuon ekan kollaasin kultanen kello on ? Ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www1.bloomingdales.com/shop/product/kate-spade-new-york-gold-glitter-interchangeable-strap-watch-gift-set-38mm?ID=850707&PartnerID=LINKSHARE&cm_mmc=LINKSHARE-_-n-_-n-_-n&LinkshareID=Hy3bqNL2jtQ-SU0eRuYkf.T0Hg_kLbVFzQ

      esim. tuolta löytyy :)) !!

      Poista
  2. pakko sanoo, et aika samanlaiset kollaasit ja tekstitkin kun Jo's Secretissä.... :D mut aah tää ratkas multa pari lahjapulmaa! :-) tuskailen joka vuosi sen kanssa et mitä ihmettä sille isälle keksis lahjaks, ja aina ei viittis antaa niitä kirjoja/suklaata/sukkia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo aika monista blogeista hain inspistä näihin omiin lahjaideoihin ja varsinkin noi poikaystäväjutut on kieltämättä aika samoja, mutta miksi lähteä keksimään pyörää uudelleen kun juuri nuo asiat istui kuin nappi silmään omia lahjaostoksia tuumaillessa! :-)

      Poista
  3. Hei millä ohjelmalla teit kollaasit:)

    VastaaPoista
  4. Tuo kultainen kello olis niin upea:)

    VastaaPoista
  5. mistä nuo vaaleanpunaiset pörrötöppösettttttttt♥♥♥?

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja ideoita, tuli tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  7. Moikka! Oon jo pitkään seurannu sun blogia, ja oon tykänny iha hirveesti :) tuttuja maisemiakin on näkyny, sillä asun iteki Lahdessa :) yks kysymys kyl ois, mistä noita yankee kynttilöitä sais ? Oon kuullut meinaan et ne on aivan ihania :3

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig