By Laura Hämäläinen

2014/12/15

5X VIIKONLOPULTA

Viikonloppu hujahti ohitse ja pitkästä aikaa oli vähän erikoisempaa menoa. "Erikoinen" tarkoittaa mun mittapuulla siis jotakin kodin ulkopuolella tapahtuvaa toimintaa. Viime viikkoina on koulujuttujen vuoksi ollut niin superväsynyt ettei ole jaksanut viikonlopun tullen evää heilauttaa ja on tullut möhöiltyä kotona lähinnä koinsyömissä kollareissa ja pesua kaipaavissa hiuksissa. Noh, välillä tekee hyvää poiketa kaavoista ja viikonloppu oli oikein mieltä virkistävä! 

IMG_5246
 
Käytin pitkästä aikaa huulipunaa. Huom. kolmena päivänä peräkkäin, nimittäin myös tänään jatkoin nudemeiningillä silmissä ja panostin punaisiin huuliin hankeharjoittelun loppupalaverissa. Erilaista, mutta tykkäilen. Ihan hassua olla pitkästä aikaa ilman ripsien pidennyksiä. 

Fiilistelin aivan superkaunista talvimaisemaa (joka nyt tosin jo kaukana poissa). Totesin tosin lauantaiaamuna ettei 10cm lumihanki ole ehkä optimaalisin pyöräilylle ja lähinnä nauratti tilanteen koomisuus kun pyörät jumissa lumen vuoksi ja raahaan pyörää yhtenä blockkina ylös mäkeä. Näky taisi olla sen verran huvittava, että vastaantuleva herrakin totesi että nyt on tyttö väärällä menopelillä liikenteessä :D. 

IMG_5247

Pelailtiin pikkujouluissa porukalla huojuvaa tornia. Tuli ihan lapsuus mieleen hehe. Vedettiin myös omat versiot Possen ohjelmanumerosta jossa kaverin kädet toisen hihoissa. Oli kyllä huippuhauska ilta! 

Eilen reissattiin poikaystävän kanssa Kouvolaan a) hakemaan audi ja uusi ruokapöytä b) syömään äidin tekemää ruokaa ja c) katsomaan Studio Dance Pitin joulushowta jossa esiintymässä oli pikkusiskon lisäksi myös Ira. Pakko sanoa, että ihailen kyllä kaikkia niitä jotka osaavat tanssia, wow. Ja sisko, vitsi olit oikeesti hyvä :-D Et onneksi ole siskoltasi oppinut tanssitaitoja..... heh.

Tajusin eilen eläneeni jossakin aivan ihme kuvitelmassa, että winter wareihin karsiutuu vain 25 parasta miestä ja naista. (?!!? what) Valoja tauluun uuno, kisaan pääsee 40 parasta miestä ja naista. Siinä sitten hetken harmittelin, että voi pihvi olisiko sittenkin pitänyt tosissaan karsia kisat läpi ja manasin tätä aivopierua mikä oli päässyt käymään. Siinä hetken pohdittuani tulin kuitenkin siihen tulokseen, että on kivempi ensi vuonna lähteä kisailemaan kunnon valmistautumisilla ja silloin voi asettaa tavoitteeksi sittenkin ehkä jotankin muuta kuin pelkän karsinnan läpäisyn. Varokaa vain, ensi vuonna tullaan Lahdesta kilpailukentille ryminällä!
  IMG_5253
SHARE:

12 kommenttia

  1. Sun viikonloppu kuulosti kivalta. ) Ja hei mitä vikaa tuossa pöydässä on? :DD Tuoli on kyllä makee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo siis toi kuvissa näkyvä pöytä on ellin pöytä :D eikä siinä mitään vikaa olekaan! mulla oli himassa semmonen et ku sitä kohti puhalsi ni se suunnilleen kaatu :D

      Poista
  2. ei vitsit, kuulostaa täydelliseltä viikonlopulta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe kerrankin oli kyllä kivaa tekemistä ! :-)

      Poista
  3. Ooks tehny noita ww-lajeja :) jos oot niin millai menny? Mä kans vähän yrittäny, vaikka karsimaan en lähteny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon tehny ykköslajin kokonaa, sain 190 toistoa ja varmaa vklp teen sen kakkoslajin :) vähä tällee kesken peruskuntokauden ikävää tehä noita kovia metconeita kun ei happi meinaa ihan kulkea :D

      Poista
  4. Hih, bloglovinin feedia selatessa hetkeks hätkähdin, et nyt on tutun näkönen taulu jollain, oops se olikin mun :D
    Ja oih mä diggailen kyllä sun punahuuli -lookia!

    VastaaPoista
  5. En ole ennen kommentoinut blogiisi mutta nyt ajattelin että voisi olla sen aika haha! Blogisi on ollut jo kauan yksi lemppareistani, vaikutat todella kypsältä ja tervettä järkeä ja kehonkuvaa edustavalta naiselta! Tyylisi on myös todella ihana ja olen jo blogisi alkuajoista katsellut kuinka todella kauniit kasvot sulla on! Kuvat näyttävät aina onnistuvan, mistä suunnasta tahansa :-D eipä tässä kai muuta hah! Ihanaa joulunodotusta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei ihana kommentti, tuli tosi hyvä mieli ja hei, ei ne kuvat kyllä aina onnistu xD ehkä joskus pitää postailla sarja pilalle menneitä otoksia hehe. ihanaa joulunodotusta sulle myös ! :)

      Poista
  6. Ihana sisko <3 tulipa hyvä mieli ku luin tän! -Ellu

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig