By Laura Hämäläinen

2015/02/03

FRESH

Eilen oli ensimmäinen aamu yrittäjän arkea eikä yhtään hullumpaa tähän mennessä! Eilen aamulla käytiin yhdessä vetämässä ensimmäinen On Ramp -aloitus ja siinä sitten nautiskeltiin aamukahvit omalla salilla. Hassua.

Tavallaan luksusta saada arkirutiinit takaisin avajaishärdellin jälkeen. Tällä viikolla pääsen omiin treeneihin kiinni ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon, saan kolme itse valmistettua ja laadukasta lämmintä ateriaa päivässä ja nukuin eilen jopa päiväunet. Luksusta suorastaan. Vaikka kaikki erikoinen ja jännitävä on mukavaa vaihtelua, olen loppujenlopuksi melkoinen rutiinien rakastaja, heh.

Nyt suuntana kuitenkin koulu ja tämän viikon ainoa koulupäivä!

IMG_6560
 
IMG_6568

Puhdistava vihersmoothie

1 avocado
n. 1½dl jäisiä banaanin paloja 
pala tuoretta inkivääriä
puolikkaan sitruunan mehu 
1 tl macaa 
1 rkl Cocovi vihermix -jauhetta 
loraus maustamatonta mantelimaitoa
kylmää vettä  
SHARE:

3 kommenttia

  1. Pitää kokeilla! Kuullostaa hyvältä :P <3

    VastaaPoista
  2. Moi,

    löysin sun blogin vasta tällä viikolla, ja tykästyin heti! :) Aloitin itse crossfitin keskiviikkona Hämeenlinnassa ja olen erittäin vakuuttunut lajista ja että tulen jatkamaan sitä vielä on rampin jälkeenkin.

    Luin jostain että olet et syö viljoja etkä maitotuotteita, ja tämä asia on kiinnostanut minua myös pitkään. Voisitko tehdä postauksen vaikka yhden päivän syömisistä, esim kuvilla ja mitä sisältää?. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei jee mahtavaa, tervetuloa crossfit perheeseen!! :) joo gluteenissa olen ehdoton, välillä herkuttelen turkkilaisella jogurtilla mitä maitotuotteisiin tulee :D mutta joo, laitetaan taas pitkästä aikaa ruokapäiväkirjapostausta tulille!

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig