By Laura Hämäläinen

2014/01/16

THURSDAY FAVORITES

IMG_6688

IMG_6678

// Inspistä etsiessäni päädyn aina Kajsan blogiin - simppeleitä, arkisia kuvia ja silti tajuttoman hienoja. Pure love.

// Ajatuksissa oli lähteä nappailemaan asukuvia kauniiseen auringonpaisteeseen, mutta tulin toisiin ajatuksiin käväistessäni ulkona. Hrrr.. Eihän tommoseen pakkaseen voi pukea mitään muuta kuin toppavehkeet eikä michelin ukkoa muistuttava toppavaatekasa ehkä ole se mitä täällä blogissa halutaan nähdä :-D

IMG_6739

// Luovuin ripsienpidennyksistä pari viikkoa sitten ja apua miten alastomalta olo tuntui alkuun. Omat ripset on aina ollut todella vaaleat ja lyhyet, ihan säälittävät suorastaan. Oli siis käytävä ostamassa uusi ripsari ja päädyin Lumenen uutuuteen, jossa mukana ripsiä vahvistavaa seerumia. Rakastan muutenkin tuon sarjan tuotteita!

// Tänään kävin ostamassa lisää 4SYSTEM hiusseerumia, ihan ehdoton lempparituote. Hiusten kasvatusprojekti jatkuu edelleen viime kevään jäljiltä ja välillä säikähtää kun hiuksia lähtee enemmän, että ei kai nyt taas.. Mutta noh, eiköhän se ole ihan sitä normaalia hiusten uudistumista vain. :)

IMG_6747
IMG_6742

// Parit viimepäivät on ollut ihan jäätävä makean himo. Siis sellasta luokkaa, että olisin voinut melkein pääni antaa jos olisin voinut napsaista pari riviä fazerin sinistä.. Noh, tänään sitten kipitin lähimpään luontaistuotekauppaan ja nappasin cocovin raakasuklaan valmistuspaketin matkaan. Ajattelin heittää suklaan sekaan kuivattuja mansikoita, appelsiinin kuorta ja vähän puristaa myös mehusta makua. Maistoin myös ensimmäistä kertaa cocovin super snack -patukkaa appelsiinin makuisena ja helpotti kyllä kummasti pahimpaan makean nälkään! Suosittelen ehdottomasti jos etsit gluteenitonta, maidotonta ja mahdollisimman puhtaasti valmistettua makeaa herkkua.

// Toinen ehdoton paleoon sopiva herkkusuosikki on banaanipannukakut. Ihanan yksinkertaista ja samalla katoaa myös mahdollinen makeanhimo. Yksi päivä kateellisena aamulla katselin kun poikaystävä nautti croissantteja, mutta hahaa löysinkin netistä ohjeen paleocroissantteihin! Pitäisi vaan ehitä testaamaan niitä joku päivä!

IMG_6697

// Yksi ehdoton rakkauden kohde on vihreä tee. Tässä parhaillaan siemailen sitä ja kuuntelen rauhallista musiikkia - ihanan rauhoittava vapaapäivä meneillään koulusta ja treeneistä. Muista, että vihreä tee kannattaa hauduttaa n. 75 asteisessa vedessä, muuten maku voi muuttua karvaaksi. Samalla saat kupillisen huikeita terveysvaikutuksia.

// Tämä vapaapäivä tuli niin tarpeeseen - eilenkin tuli aamu kuudesta lähtien lennettyä ympäriinsä. Aamu alkoi crossfitin peruskurssilla, sieltä kouluun ja koulusta suoraan tekemään oma treeni. Siitä sitten reippaasti kotiin syömään ja ohjaamaan keskiviikon ryhmää. Oli kyllä hassunhauska ohjauskerta kaikinpuolin - iphonen telakka sanoutui lopullisesti irti ja siinä sitten oltiin, ilman musiikkia ja musiikin mukana haihtui myös tuntisuunnitelma. No, ei muuta kuin radio päälle ja siitä sitten tehtiin randomisti eri biisien mukaan juttuja. Välillä soi tsunami ja välillä bruno mars.. :-D Ihan mahtava meininki oli silti ja ryhmäläiset tykkäsi, sehän on pääasia kuitenki!

IMG_6704
IMG_6714


// Heitin kaikki peitot ja tyynyt parvekkeelle pakkaseen puhdistumaan ja tuulettumaan. Poikaystävä nauroi yksi päivä kun sanoin, että "kävin rapsimassa päiväpeiton" ja ilmeisestikkään "rapsia" ei ole paimiolaisten mukaan mikään oikea sana :-D

// Ajattelin kohta kokeilla tehdä omenasipsejä uunissa - saa nähdä miten onnistuu :-D Kämppä ainaki lämpenee ku uuni päällä seuraavat pari tuntia.. Jos onnistuu, niin voin laitella ohjetta blogin puolellekin :-)
SHARE:

10 kommenttia

  1. Apua kerro miten ne omenasipsit onnistu (ja jos viitsit että miten se käytännössä tapahtui ;-)) !!
    oot noussu yhdiks mun lempparibloggaajiks, ja nytki mielenkiinto vaan nousee ton paleohommelin takia kun oon niin kiinnostunu tuollaisesta mutta itse en siihen lukioruoan takia ryhdy, ehkä sitten kun ei ole enää "ilmaista" ruokaa niin vois!
    muksaa loppuviikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo teen niistä postauksen! :-) mukavaa loppuviikkoa sinne myös!

      Poista
  2. Syötkö ikinä mitään roskaruokaa, karkkia, sipsiä tms? Koetko herkuttelun miten treenin kannalta vai voiko sun mielestä treenaaja pitää kerran viikossa päivää ja syödä karkkipussin yms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mun mielestä kerran viikossa voi pitää cheat meal dayn jos tykkää :-) itse nyt kun vaihdoin paleoon niin jäi pois kaikki sipsit ja karkit sun muut, mutta herkuttelen kyllä raakasuklaalla, cocovin super snack patukoilla ja koko ajan etsin uusia reseptejä paleoon sopivista herkuista! :) elämästä pitää kuitenkin muistaa nauttia vaikka treenaakin, hyvä ruoka ja makunautinnot kuuluu ehdottomasti tasapainoiseen elämään!

      Poista
  3. Siis voitko kertoo tosta ruokavaliosta jjota nyt noudata? Ku se on tosi paljo pinnala enkä oo oikein viel hiffannu mistä on kyse:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulen myöhemmin kirjoittamaan aivan oman postauksen aiheesta :-)

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia!:) Mitä mieltä olit tuosta Cocovin raakasuklaan valmistuspaketista vai oletko ehtinyt jo testaamaan? Olen maistanut jotain erittäin hyvää raakasuklaata, mutta myös erittäin pahaa... Mietityttää siis että onko tuo Cocovin testaamisen arvoista!:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä se on tosi hyvää! oon kerran aiemmin tehny, silloin pistin sekaan kans kuivattua mansikkaa ja oli kyllä hyvänmakusta, suosittelen :)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig