By Laura Hämäläinen

2014/02/02

SE TÄYDELLINEN TALVITAKKI

4 IMG_6989 IMG_6981 3 IMG_6970
| JACKET makia | JEANS noisy may | BEANIE gina tricot | BOOTS oasap.com | IPHONE CASE nike | 

Hellurei ja rentoa sunnuntaita ruutujen toiselle puolelle! Piti jo eilen tulla postailemaan tämä lauantaipäivän "asu", mutta en ehtinyt. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan! Täällä on parhaillaan menossa armoton työmotivaation kerääminen, tekisi lähinnä mieli jäädä sohvalle makaamaan, mutta intervallispinning ja body pump odottelevat ohjaajaansa.. Ei me ohjaajatkaan aina riemusta kirkuen kotisohvalta nousta, mutta kyllä se fiilis aina kuitenkin löytyy kun sen mikin päähän pistää! Tänään aamupäivästä en sen sijaan olisi malttanut lähteä salilta kotiin... Innostuin vähän tekemään tukilihastreeniä ja huoltamaan jumeja auki, helposti siinä vierähti melkein pari tuntia :-D

Viikonloppu sai pitkästä aikaa kunnon merkityksen arkipäivien kuluessa Kouvolassa. Tuntuu ihanalta olla takaisin Lahdessa nämä muutamat päivät viikosta - saa hengailla poikaystävän kanssa, nukkua omassa sängyssä ja nauttia välillä vain siitä omasta rauhasta. Eilen käytiin keskustassa lounaalla kauppahallin café Annikassa ja oli kyllä hyvä kuuden euron salaattilounas, sisälsi jälkiruoka kahvin/teen ja vielä jälkkäriäkin saa jos haluaa :-) Tästä viikonlopusta erityisen mieluisan teki muutama viikon aikana postissa saapunut paketti. Vihdoin ja viimein sain oman talvitakin (nimim. oon koko talven käyttänyt poikaystävän takkia, heh) ja oasapilta tilatut kengätkin olivat yllättävän mukavat jalassa! Takkia tilaillessa oli yksi ehdoton kriteeri - takin pitää olla mahdollisimman lämmin ja tämä takki kyllä täyttää ne kriteerit täysin. 

Jopas tuli sekavanlaista tarinaa, mutta noh välillä tulee höpöteltyä enemmän. Kaipa se olisi pikkuhiljaa vaihdettava treenivaatteet päälle ja lähdettävä suuntaamaan töihin muutamaksi tunniksi. Rennot sunnuntai-illan jatkot sweeties!
SHARE:

35 kommenttia

  1. http://annika-o.indiedays.com/2014/01/30/aika-makiaa/ --> enää puuttuu koira :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siitä päätellen, että noi takit oli loppu jokaikisestä nettikaupasta, joka ikisessä värissä ja sattui käymään tuuri että sain yhden niin voisin päätellä että aika monella muullakin ihmisellä on henkarissa samanlainen takki kuin minkä annika sattuu omistamaan :) koiran ajattelin tosiaan seuraavaksi hankkia, vieläpä samanrotuisen ja ehkäpä saman nimisenkin :)

      Poista
  2. ihana takki, toi on oikeesti täydellinen :o
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on !! kävi hullu tuuri, oli viimenen planet sportissa ja mistää muualta en onnistunu löytää !! aaah.

      Poista
  3. samanlainen takki ja (melkein)samanlaiset kengät kun Annika O:lla voiiiiih..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuten jo aiemmin kirjoitin, minua ei juurikaan liikuta millainen takki annikalla on :-D en ajattele ostaessani jotakin kivaa vaatetta että voiei, en voi ostaa tätä koska jollakin muulla saattaa olla samanlainen vaate. :-D naurettavaa, että toinen toistensa jälkeen blogit täyttyvät kommenteista joissa anonyymit syyttävään sävyyn kirjoittavat kuinka bloggaajalla on jokin sama vaate tai vaateyhdistelmä kuin jollakin muulla bloggaajalla.

      Poista
    2. oivooi nää anot on niin huvittavia!! :------Ddd ähähähääähää oikeesti kaverit nyt jotai rajaa!!

      Poista
  4. Aivan TÄYDELLINEN takki! Ja noi kengätkin on kans kivan näköiset :)

    VastaaPoista
  5. Opiskeleksää siis liikunnanohjaajaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. opiskelen fysioterapeutiksi, mutta teen töitä ryhmäliikunnan ohjaajana :-)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. niin on ! niissä on vaan pohjallinen jotenkin outo, joutuu vähän modailemaan niitä ennen kuin tuntuu oikeesti hyvältä jalassa :-D

      Poista
  7. Ihana tuo takki, ja varsinkin ihastuin noihin kenkiin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) mustakin on ihanaa, että ugg tyylisten kenkien lisäksi ns. siistit talvikengät !!

      Poista
  8. Noi kengät on aivan ihanat!<3
    Karita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti karita! testailitko jo muffinsseja? ;)

      Poista
    2. Heh, enpä oo vielä, mutta pitäs varmaa ! Ei tarvis ostaa ku hunajaa, ja vois vaikka tehosekottimella vetää kaurahiutaleet jauhoiks. ;) Kuhan tää mun ja äitin veto, etten syö herkkuja, loppuu hiihtoloman alkaessa. :D
      Karita

      Poista
  9. Mä en tajuu miks tosiaan jonkun tarvii huomautella bloggaajalle,kellä samanlainen vaate.Hei,monasti kaupungil tulee vastaan sama tai lähes sama vaate kuin jollain toisella.Todella outoa,jokainen hankkii omat vaatteensa eikä luulis sen tekevän kellekkää ongelmaa ;) Laura,hyvät löydöt oot tehnyt! Huolisin SAMANLAISET kuin sulla :). Niin ja Annikalla.....;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo siis samaa oon ihmetelly, jotain oli syytetty siinäkin matkimisesta kun oli hankkimassa koiraa että aika älytöntä.. :-D

      Poista
  10. Hehe, naurattaa noi anonyymit. Sitä pitäs vissii käydä stekkaa ennen shoppailuareissua Annikan vaatekaappi, jotta ei vaan pääse samat vaatteet eri blogaajille !:-D
    Noh, mitäs me anoista. Aaa, vitsi ku meikäläinen sulaa näille kuville, ihana meininki ja nii täydellinen takki! Meikä tykkää ja hei sun blogi on menny vaan parempaan suuntaan ja kavereille on aina kiva kertoa sun uusista postauksista! :-) Jatka samaan malliin ja hyvää talven jatkoa sinne Lahteen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, mitäpä me niistä! ja ai että miten piristit mun päivää sun kommentilla! ihana kuulla että tää nykyinen tyyli kirjoitella ja postailla miellyttää muitakin kun itseään :-) superkivat talvenjatkot myös sinne!

      Poista
  11. Oi miten toi takki onkin nätti! Nyt tarkenet varmasti:)

    VastaaPoista
  12. miksä matkit annika o blogia ? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän ole aika selväksi tullut että YHDEN saman takin hankkiminen ei tee musta sen enempää matkijaa kuin vaikkapa se, että harrastan crossfittiä ja suomessa aika monta muutakin ihmistä joka sitä harrastaa XD jos ei blogi miellytä niin ole hyvä ja pysy siellä annikan blogin puolella vaan :)

      Poista
    2. sulla on jopa sama fontti ja tosi samanlainen ulkoasu xd ei se yks takki sitä teekään, itsekin saman haluaisin, mutta kun tänne blogiisi saapuu niin ensimmäinen asia mikä tulee mieleen on annika o. kannattas olla omaperäisempi ;)

      Poista
    3. Mulla on ollut toi sama fontti kohta varmaan puoli vuotta ihan kuten tuo kuvakin tuolla sivussa :-) jos et ole sattunut huomaamaan niin aika monessa muussakin blogissa kyseisiä ulkoasujuttuja. Teen tätä hommaa niinkuin itse tykkään, enkä mieti onko minulla samanlainen maku joissakin asioissa kuin jollakin muulla ihmisellä.

      Poista
  13. Annika tuskin käyttäisi kettureppua :) se siitä matkimisesta. Jos ette anot huomaa annikan tyyli on aivan erilainen. Yksi takki ei tee matkijaa. Tosi yläaste meininkiä täälä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä on taas tehty kärpäsestä härkänen XD ei varmaan kukaan muu suomessa omista tota takkia ja harmaata pipoa :)

      Poista
  14. Sait musta uuden lukijan! eksyin blogiisi just annikan blogin kautta ja voi huoh nää anot täällä :DD anyway, blogisi ja tyylisi on kiva, ja tykkään lukea näitä urheilu- ja ruokajuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tääl on ollu kovaa keskustelua viime päivinä :-D ja hei, tervetuloa seurailemaan :-)

      Poista
  15. Kivan näköinen takki:) Onko toi sun poikakaveri vikas kuvas? Sillä ja Makian takki? Ihanan värinen! Mäkin huolisin tommosen takin,mut loppu tuntuu olevan kaikkialta:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo paremmallakin puoliskolla on makian takki :-) olisin itsekin punaisen halunnut mieluiten, mutta olis menny ehkä vähän yli jos olis ollu samanlaiset takit meillä molemmilla ni päädyin sitten tohon harmaaseen. Ja joo, yritin itsekin metsästää ensin tumman sinistä, ei ollu missään, sitte tota harmaata ni YKS sattu löytymää mun kokoa ni äkkiä oli tilattava ettei jää luu käteen :-D

      Poista
  16. Aivan ihanat kengät! Toivottavasti huomaat kommentin, sillä saisiko tuollaiset kengät ostettua jostain kaupasta? Onko merkillä jälleenmyyjää täällä Suomessa? Tai mistä saa tuon tapaisia kenkiä. Kiitos jo valmiiksi. :) Ihana blogi!!

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig