By Laura Hämäläinen

2014/07/28

VIIKON PARAS

Huh hellettä! Olen tässä pitänyt hieman blogilomaa ja samalla miettinyt vähän mitä haluan bloggaamiselta. Näistä ajatuksista kirjoittelen varmasti pian lisää, mutta nyt olisi aika tehdä pieni katsaus viime viikkoon. Lämpimiä päiviä, siskon vierailu täällä Lahdessa, uiskentelua, grilliruokaa, extempore reissu mökille ja aah vaikka mitä ihania kesäjuttuja. Toivottavasti olette päässeet nauttimaan helteistä!

IMG_3503
IMG_3504

PÄIVÄ: Eilinen oli kyllä ehdottomasti mukavin - lähdettiin hetken mielijohteesta ajelemaan Kouvolan suunnille tädin mökille. Makoiltiin uimapatjoilla, nautittiin auringosta (ja ajettiin harhaan ja ehkä hieman paloi hermotkin siinä, mutta noh..) ja illalla käytiin ajelulla porukoiden avoautolla. Kuinka siisti päivä! 
HETKI: Istuttiin lauantaina yöllä parvekkeella ja ihmeteltiin maailman menoa - oli lämmin, hiljaista ja ihanaa vaan jutella kaikista päässä liikkuvista ajatuksista. Puhdistavaa. 
PAIKKA: Sanoisin, että uimapatja. Tai töissä viileä maitokaappi :-D

IMG_3494
IMG_3492

INSPIRAATION LÄHDE: Helppo! Olen katsellut viikonlopun ajan crossfit games 2014 -kisoja ja huh miten huikeita urheilijoita! Ja ihanaa, että Camille vihdoin voitti - siinä on yksi suurimmista motivaation lähteistä.
BLOGI: Jaksan aina ihastella Katarinan The next episode blogia - olen varma, että tuo tyttö pääsee vielä pitkälle bloggaamisessa!
TEKO: Kuuntelin kehoa ja treenin sijaan pidin vielä toisen lepopäivän ja se kannatti. On äärimmäisen tärkeää opetella kuuntelemaan milloin palautuminen toimii ja milloin ehkä tarvitsee vielä hieman lisäaikaa ennen seuraavaa treeniä.

IMG_3487
IMG_3506

UUTINEN: Olen virallisesti CocoVin bloggaaja eli tulette näkemään reseptivinkkejä kuukausittain täällä blogin puolella :-) saa heittää toiveita aihepiiriin liittyen, kaikki otetaan mielellään vastaan!
OSTOS: Ostin alennusmyynnistä kauan himoitsemani reebokin t-paidan :-D nyt on uusi hieno paita valmiina kouluun syksyksi!
TREENI: Käytiin torstaina tekemässä ulkona kiva mielenvirkistys treeni yhden kaverin kanssa, aurinko paistoi ja oli muutenkin leppoisa fiilis! Rakastan sitä kun treenit voi helposti viedä ulos aurinkoon. Nyt tosin ollut jo hieman liian kuuma... 
PÄÄTÖS: Pitää pieni tauko bloggailusta ja miettiä missä tämän blogin kanssa oikein mennään. Olisi myös kiva kuulla teidän lukijoiden ajatuksia - mikä teitä kiinnostaa, mikä ei kiinnosta? Mistä pidätte blogin nykyisessä muodossa, mitä voisi ehkä parantaa? Ihan mitkä tahansa ajatukset ovat enemmän kuin tervetulleita! 

SHARE:

8 kommenttia

  1. Ihania nää kuvat ja mä en varmaan ikinä lakkaa tykkäämästä näistä viikon paras -postauksista! :D Mun mielestä on just tosi kiva, kun bloggaat paljon erityylisiä postauksia. Toiveena voisin mainita vaikkapa 1. jotain juttua kehonhuollosta (niiku esim. venyttelyliikkeitä tms.?) 2. päivä kanssani postaus/postauksia vielä näiltä kesäpäiviltä - joko sellanen yksityiskohtanen tai vaikka enemmän kuvien muodossa. Lisäksi ois kiva saada jotain reseptipostauksia missä ei ois käytetty mitään "hifistely"aineksia tai sitten vinkkejä mukaan millä "perus"aineksilla niitä vois korvata. :)

    Aurinkoista viikkoa sulle!

    Karita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihanaa karita, kiitos vinkeistä! :-) äsken sanoinkin jo poikaystävälle, että voitaisiin kuvailla vähän venyttelyjuttuja joku päivä blogiin.. heh, eli toteutukseen menee ehdottomasti!

      ihanaa aurinkoista viikkoa sulle myös !

      Poista
  2. Pidän kovasti blogistasi! Ihanat kuvat + tekstit + persoonasi + tyylisi = loistava inspiraation lähde! Jaat ihania ruoka- ja treenivinkkejä meille lukijoille ja ainakin itse saan niistä motivaatiota panostaa omiin terveellisiin elämäntapoihin. Kuulun vahvasti tähän herkuttelijakansaan joten terveelliset herkkureseptit ovat enemmän kuin tervetulleita! Heti kun ensimmäisen kerran törmäsin blogiisi, jäin koukkuun. Kiitos siis sinulle että jaksat pitää tätä blogia yllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ihana kuulla, että treenijutut motivoivat - niiden tekemiseen voisikin panostaa hieman enemmän. :)

      Poista
  3. Sun blogi on aivan mahtava ja yks mun lemppareista:) Tulee aina niin hyvälle mielelle kun lukee sun uuden postauksen! Treenijuttuja on kiva kuulla aina välillä, ja asukuvat on myös ihania. Kaikkein kivoimpia on kuitenkin arkiset puhelinkuva-postaukset sekä sellaiset vähän pidemmät tekstit, joissa oot pohtinut jotain juttua vähän enemmän ja syvällisemmin.

    Aivan ihanaa loppukesää ja tsemppiä sekä bloggaamiseen että treeneihin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos samoin sulle ! <3 kiva kuulla teidän lukijoiden mielipiteitä ja ajatuksia, kaipaan aktiivisia lukijoita ja sitä vuorovaikutusta kaikkien lukijoiden kanssa!

      Poista
  4. Enemmän asukuvia! Sun pukeutumisesta saa niin paljon inspiraatio :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig