By Laura Hämäläinen

2012/01/21

rolling on the floor laughing

Jihii hyvää viikonloppua kaikille ! Eilen illalla käytii Iran kanssa pyörimässä ympäriinsä kun ei muutakaan tekemistä oikein ollut, hain Iran tosin vasta siin vähä ennen 11 et hieman myöhäseks meni :--D Tänää käytiin Annin kanssa pitkästä aikaan kahvilla ja vaihtamas kuulumisia, kohta pitäis vissii abivideojuttuja tehä ja laskee matikkaa ennen ku sit taas suuntaa johonki pihalle. Huomenna sit laskemaan ääniä ja tienaamaan erittäin tarpeeseen tulevia euroja! The Nike Blast lähenee kovaa vauhtia expoalueineen ni aijjaij.... Huikeeta myös kun miettii, että ens viikko on meijän abien vika 'oikee' kouluviikko lukiota WUHUU.


8IMG_9317
2IMG_9261
4IMG_9272
5IMG_9278
9IMG_9323
10IMG_9332
7IMG_9315

Sitten tähän loppuun olisi tämmöistä pientä ilmoitusluontoista asiaa. Oon nyt saanut muutamia kommentteja itse nimimerkkien kuninkaalta, eli anonyymiltä siitä, että pettäisin Jarkkoa. Mä en tämmöstä pelleilyä kauaa täällä ala katteleen ja mie en tätä asiaa ala täällä minkään anonyymin kanssa selvittämään, sehän on ihan yks vissi. Joten, sinä joka näitä kommentteja viljelet ole hyvä ja tule sanomaan asiasta päin naamaan ni selvitetään et mistä oot tommosta shittiä päähäsi saanut. Kiitos. 

SHARE:

8 kommenttia

 1. haha mie pallokala :-D!! oon niin samaa mieltä ton sun vikan jutun kanssa.

  VastaaPoista
 2. ei hyvänen aika ! vihaan just tota, et anonyymi tulee huutelee blogii ja sit kuitenkii tuntee henkilön kelle huutelee eikä viitti tulla sanoo päin naamaa ! Jep, on sitä pokkaa tulla huutelee toisen blogii nimettömään mut ei sitte muute ! Tiedän tunteen varsin hyvin... Mut ihana tää sun blogi :) !

  VastaaPoista
 3. Tajutonta kuinka joku viittii tollasta huudella ): Mutta kysyisin että minkä mallinen sun auto on? (-:

  VastaaPoista
 4. sulla on kiva blogi ja selailen sitä aikas usein:) vaikka itsekkin kommentoin anonyyminä, niin en koskaan mene haukkumaan toisen blogiin tai ylipäätään mene sanomaan asiasta josta ei todennäköisesti tiedä yhtään mitään. Mutta muuten mukavaa loppu viikonloppua! (-:

  VastaaPoista
 5. huii mie pelästyin jo (kun sanoit tos lopus että ilmotusluontost asiaa) et lopetat bloggaamisen, ku näin vast sellast unta hahah :-D nimittäin tyksin sun blogist :-)

  VastaaPoista
 6. haukkuja-anot vois miettii hetken ja aatella mille itest tuntuis , kyl neki varmaa haluis et tulis sit nimel sanoo jos on asiaa !
  tosikivoi kuvii ja selkeetä tekstii :)

  VastaaPoista
 7. irae - hihii söpö sie !

  Sipen` - kiitos :--) ja joo, jos luullaan et täällä alan jotenki selvii tota hommaa ni unen näki :--D

  Anonyymi - toi auton on audi A4 '98 vuosimallii :) ja jep, sen ku selville sais kuka toi on ni ai että :D

  Anonyymi - voi kiitos :--) ja joo, kyllä niitä viisaitakin anonyymejä on kuten sie selkeesti :) ja nimenomaan just toi että kun ei asiasta selkeästikään tiedä mitään, ni tulis selvittämään kasvotusten sitte :)

  mari - voi ei :----D no en mie mihinkää oo lopettamassa :) ihanaa et tykkäät lueskella tätä !

  henspu - kiva et tykkäät seurailla tätä :--) ja jep, samaa mielt sun kaa !

  VastaaPoista
 8. toi on aivan totta ! välil kelaa, et mitä noi anonyymit luulee saavuttavansa sillä et ne tulee huutelee ihan päättömii ja loukkaavii asoit nimettömään ! huhhuh mitä shaibaa oikeesti ! :D

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig