By Laura Hämäläinen

ABOUT ME

IMG_7003

Olen 22 -vuotias yrittäjä ja opiskelija Lahdesta. Olen yksi kolmesta CrossFit Lahden omistajista ja viimeistelen parhaillaan AMK -tutkintoani fysioterapeutiksi. Valmistuttuani työskentelen täysipäiväisesti CrossFitin parissa - tavoitteenani tulla mahdollisimman hyväksi valmentajaksi. 

Uskon siihen, että intohimo vie meitä kohti onnellisempaa elämää. Kovalla työllä kuka tahansa voi saavuttaa omat unelmansa. 

Treenaan itse myös tavoitteellisesti CrossFitissä, päätähtäimessä tällä hetkellä vuoden 2016 Winter War -kilpailut. Pitkällä tähtäimellä haluan nähdä kuinka pitkälle voin lajissa päästä ja aion tavoitella paikkaa CrossFit Regionals -kilpailuihin vuonna 2018.

Edustan bloggaajana ja urheilijana puhtaita valintoja, intohimoa lajia kohtaan, positiivisuutta ja tietynlaisen tasapainon saavuttamista. Itsekin tasapainottelen parhaani mukaan työn, opintojen, treenin ja muun sosiaalisen elämän välillä. 

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse laura.hamalainen11@gmail.com. Vastaan mielelläni jos jokin askarruttaa mieltäsi / keskustelen mielelläni mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig