By Laura Hämäläinen

2012/08/06

GAINOMAX ARVONTA

tumblr_li7htphWLC1qi4wvbo1_500_large

Tuntuuko että kesän aikana treenimotivaatiosi hieman katosi ? Kaipaatko uusia haasteita ? Haluatko ylittää itsesi? Asetatko itsellesi kaikkien aikojen haasteet tämän talven treenailuihin ?  Vai haluatko ehkä parempaa jaksamista arkeen ? Tuletko mukaan haasteeseen mun mukana eli ei herkkuja ennen joulua?
1

Välillä saakin hölläillä ja syödä jätskiä niin paljon kun haluaa, mutta se alkaa olla taas pikkuhiljaa syksy ja sitä myötä uudet kujeet treenailun suhteen, joten minä ja Gainomax halutaan tarjota teille arvonnan muodossa pieni motivaatioruiske ! Tarjolla olisi siis n. 30 euron edestä Gainomax tuotteita ! 

Ohjeet tulee tässä : Kerro kommentissa lyhyesti miten olet ajatellut tänä syksynä treenata, kokeiletko ehkä uusia lajeja ja kerro mistä juuri sinun motivaatiosi tulee. Näin olet mukana arvonnassa. :-) Muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi kommenttisi loppuun ! 

Osallistumisaikaa on 12.8. päivän loppuun asti. Tämän jälkeen suoritan arvonnan ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, jonka jälkeen Gainomax toimittaa paketin oikeaan osoitteeseen. Antakaas palaa ;-)
recovery

SHARE:

59 kommenttia

 1. Syksy ja uudet tuulet liikunnan merkeissä tietysti ! Aijon itse palata n. 7 treeniin viikossa (joinain päivinä voi olla jopa 3 tuntia treeniä). Tanssikoulussa kaksi kertaa viikossa ja loput liikuntakeskuksen puolella. Uusia lajeja tulee kokeiltua varmasti paljon koskaFunFitille on tulossa kivoja uusia tunteja jeij :) Motivaationa peilikuva, hyvänolon tunne, treenikaverit ja hyvä musiikki <3

  ira.94@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Oi mukana ollaan!

  Ajattelin että heti kun koulut alkaa aloitan taas salilla käymisen ja saan sen ns. rytmin takaisin! Keväällä innostuin ,
  käymään salilla oikein todenteolla mutta kesän mittaan se vaan on jäänyt.. Lenkkeiltyä on tullut silloin tällöin kuitenkin:) Syksy/talvi/kevät olisi suunnitteilla treenata kunnolla salilla, juosta ja käydä ryhmäliikuntatunneilla, esim. zumba ja kahvakuula (josta innostuin nyt loppukesästä) ovat aivan mahtavia!! Kaipaan treeniä, se saa jaksamaan niin paljon paremmin ja voimaan hyvin! :) Tsemppiä kaikille muillekkin vaan treeneihin!!

  littlegirl-e@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. tänä syksynä mulla on oikee treeniohjelma valmiina, motivaationa tuleva turkin matka että sinne sitte sais itteni rantakuntoon :) Elokuussa siis pesäpallo treenit 3 viikossa + pelit, ja iltaisin lihaskuntoa aina minuutin yksi liike. Oon myös aatellu kokeilla jotaki zumban tyylistä, ku tanssista kuitenki nii tykkään :D Ku koulut alkaa nii mulla alkaa myös herkkulakko joka kestää kuuukauden. Syyskuussa mun ois viimestää tarkotus alottaa joku tanssi harrastus pesiksen rinnalle.

  iet97@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Aikani ei riitä uusien harrastuksien kokeilemiseen, joten jatkan vanhalla linjalla. Jalkapalloa kolme kertaa viikossa, koulun aamuliikunnassa pilatesta sekä kuntosalia koulun jälkeen sekä epäsäännöllistä käymistä lenkillä, zumbassa ja lämpöjoogassa. Motia saan reenin tuomasta hyvästä olosta, ihanien reenivaatteiden käyttämisestä (!) sekä kropan hyvinvoinnista ja muokkauksesta.

  faddx-@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Syksyllä treenaan salilla, mutta joskus kun syksyaurinko paistaa on mukava juosta ulkona raikkaassa ilmassa hikisen treenisalin sijaan:) Tekisi mieli kokeilla jotain aivan uutta extremeä, mutta en ole keksinyt vielä mitään. Motivaatiota saan hyvästä olosta liikunnan jälkeen ja kova salitreeni ei mene hukkaan vaan näkyy aika hyvinä tuloksina kropassa.

  VastaaPoista
 6. Syksyn tavoite on Espoon Rantamaraton. Takana on jo Naisten Kymppi ja Helsinki City Run. Treeni aikaa on vielä 7 viikkoa. Motivaatiota saan tiedosta, että olen ryhtynyt johonkin, mihin kaikilla ei kantti riitä. :)

  maija_puhakainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Syksyllä aloitan hieman rankemman treenaamisen mihin olen tottunut, sillä urheilun saralta minulla on monta rautaa tulessa: 1) olen laittanut eräälle urheiluseuralle viestiä, josko voisin aloittaa valmennuksessa kilpajuoksun treenaamisen mahdollisesti ikäisteni SM-tasolla; 2) tämän viimeisen peruskouluvuoteni jälkeen aijon hakea urheilulukioon ilman ''huippu-urheilija taustaa'' ja 3) olisi upeaa jaksaa juosta puolimaratoni ens kesänä !

  suviias@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. oioi♥! mä ajattelin kokeilla bodypumppia ja bodycombattia ja jatkaa aktiivista salilla käyntiä joka nyt kesän ajaksi jäi:). Ja sit ajattelin et voisin kokeilla jotain muitakin kivoja ryhmätunteja ja jatkaa zumba toningissa ja sh'bamissa käyntiä:)

  duracelin@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ajattelin aloittaa juoksun, taas + muun harjoittelun koska koko ajan on ollut joku paikka murtunut tai muuten vaan en ole koko kesän aikana päässyt kuin pari kertaa lenkille. Ajattelin jouluun asti treenata joka viikko 3-4 kertaa ja kävellä muina päivinä reippaasti ja olla herkkulakossa jouluun, että voin "palkita" itseni ja saada vanhemmiltani joululahjaksi järjestelmäkameran ja ostaa vielä fisun ! :D (tämä siis jatkuu kesään asti, mutta jouluna tulee se "palkkio" :D)

  aadabjong@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ko lopetin puolivuotta sitten kilpahiihdon, lopetin urheilemisen ja treenaamisen melkein kokonaan. Minun motivaatio oli ihan loppu, nyt kesällä olen yrittänyt tsempata itseäni ja syksyllä alkaa kunnon kuntokuuri! Muutan uudelle paikkakunnalle ja hankin heti itelleni BodyCentteriin kuukausikortin, jolla pääsen salille, sekä bodypumppiin yms! Tästä tämä alkaa..! JEE!

  suvimmaria@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Syksyn treenailu alko tänään! hih(: FunFitillä alkoi siis uusi Fun Trainer kiinteytyskurssi, jossa olen ihan täysillä messissä. Tarkoitus on käydä vähintään kolme kertaa viikoossa salilla, ja toki kokeilla kaikkia FunFitin ryhmäliikunta tunteja! Lisäksi jäähallilla tulee ravattua vähintään sen 3 kertaa viikossa. Kiinteytyskurssin ohella tulee myös muutos ruokatottumuksiin! (: Tuloksia odotellessa! ps. suulla on melkosen koukuttava blogi! (:

  arnana@windowslive.com

  VastaaPoista
 13. Rupeen käymään salilla 2 kertaa viikossa, kun tähän mennessä oon käynyt kerran viikossa ja jatkan mun juoksuharrastusta, johon ihan vasta oon innostunut :-D Voisin käydä joillakkin ryhmätunneilla, vaikka niitä ei täällä takapajulassa pidetä, vaan naapurikaupungissa, jonne matkaa 22km :-D Mutta mitäpäs pienistä :)
  Motivaatiota saan tosi paljon netistä ja telkkarista, mutta niin se varmaan on monella, kun siellä kaikki on semmosia laihoja :-D Myös semmoset ihmiset, jotka joskus moittii mua pyöreäksi ym. antaa omallalaillaan motivaatiota siihen, että mä tuun vielä näyttämään niille!! :-D Ja toki noi tulevat wanhojen tanssit motivoi vähän :D


  mimmuli10@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. uuden salikortin ostaminen eessä ja tarkotuksena ois päästä käymään lukion ohella vähntään 3 kertaa viikossa vetämään 1-2h treeni. Mua motivoi eniten se kun huomaa että alkaa tulla tuloksia , pääsee laittamaan enemmän painoa laitteisiin jne. se tunne on ihan huippu ! myös syksyllä alan taas käymään sulkkista pelailemas kerran viikossa, toivon vaan että tän hetkinen into salilla käymiseen jatkuis myös sit kun koulut jo kohta alkaa.

  mertsi456@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Ennen mulla ei oo oikein intoo ollu treenaamiseen , mutta nyt mulla on tullu tän blogin ja muitten blogien myötä intoo urheilla. Ja ite haluisin pudottaa painoo niimpä.
  Ajattelin että kokeilen uusia lajeja syksyllä.
  Mutta aijoin ainakin käydä 2 kertaa viikossa uimassa ja käydä varmaan lenkillä kerran viikkoon. Tietenkin tehä lihaskunto juttuja joka päivä että saisin kunnon vatsalihakset.

  Anni.E.R@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Motivaatiota antaa syksyn eri juoksu- ja urheilutapahtumat, joita varten tekee mieli treenata vaikka +30 helteillä! :)

  pippih@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana kisassa!
  Eli olen ajatellut tänä syksynä aloittaa jonkun uuden harrastuksen, ehkä kaksi. Kuntosalikäymisen lisäksi tahtoisin harrastaa tanssia ja käydä vaikka jumpissa FunFitillä! Spinni, pumppi ja crossfittiin olis kans kova himo.. Saan motivaatiota vähitellen huomattavista tuloksista ja liikunnan tuottamasta hyvästä olosta jonka muistaa aina ennen reeniä!
  linda.kaartoaho@kssenergia.fi

  VastaaPoista
 18. Jos aikaa riittää oman hevosen liikutuksen, koulun ja töiden ohella, niin mahdollisesti zumbaamista, spinniä ja salilla käymistä. Olen myös päättänyt, että treenaan hevosella 7krt/vk aikaisemman 4krt/vk sijaan. Motivaatio tulee blogeista, tv-ohjelmista ja kun kaverit kertoo omista treenailuistaan.

  petraw-@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Haluun alottaa terveellisen elämän, alkaa treenata kunnolla juoksua ja muita lajeja. Tulishan se sitte tietysti se tulis näkyyn koululiikunnassaki

  jenna.virkkunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Tekis miel kokeilla jotain uuta lajia, kunhan tietäsi mitä. Yleensä siinä käy niin kun parikertaa on kokeillut tuntuu tylsältä ja laji vaihtuu vanhaan tuttuun juoksuun ja pyöräilyyn.

  idisca@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Syksyllä mua tulee liikuttamaan mun jalka, joka 30.6 meni jalkapallopelissä niin pahasti rikki, että saan alkaa vasta viikon päästä edes kävelemään. Syksyllä mua odottaa siis ankara kuntoutus jota mä odotan innolla koska koko ikänsä urheilua harrastaneelle tää parin kuukauden tauko melkeinpä kaikesta urheilusta on tehny aika tiukkaa! Oon mm. pelannu 10 vuotta futista ja senki kautta liikkunu jo 3-4krt/vk, ja nyt en oo voinu tehä oikeein mitään. En siis malta oottaa että pääsen salille treenailemaan myös tota jalkaa josta on lihakset jo surkastunu ihan silminnähden mutta myös muu kroppa kaipaa jo liikuntaa. Oon siis keräilly motivaatioo jo muutaman kuukauden ja nyt en malta oottaa että pääsen treenaamaan muutakin kun käsiä:-)
  pihlarau@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Oi mahtava arvonta!
  Mulla on ollut nyt koko kesän vähän taukoa treenauksesta polven takia, ainoat asiat mitä oon pystyny tekemään on ollu oikeestaan yläkropan lihaskunto ja venyttely, ja sillä ei pitkälle pötkitä... Toivon nyt melkein enemmän kuin mitään, et polvi alkais pikkuhiljaa tulla kuntoon ja pääsisin taas kunnolla treenaamaan! Jos polvi antaa myöten, mun syksyyn kuuluis ainakin aluksi kevyttä juoksua, kuntosaleilua, pyöräilyä, jalkapalloa ja ryhmäliikuntatunteja(combatia aion ainakin kokeilla uutena lajina!). Mun motivaatio tulee vain siitä hyvästä fiiliksestä, minkä tiedän saavani liikuntasuorituksen jälkeen ja tietysti siitäkin, kun näkee selvästi tuloksia. Vaikka olen ollut vähän mieli maassa nyt koko kesän kun liikunta on jäänyt vähemmälle, uskon et paluu takaisin liikunnan pariin tulee olemaan raskas mutta mahtava ♥

  jennni95@hotmail.fi

  VastaaPoista
 23. Jes, ihan huippua, pakko osallistua ja kokeilla onneaaan! :---)
  Syksyä oottelen jo kovasti koska on ihan erilainen touchi treeniin jotenki syksyllä ku kesällä! Alkaa taas kaikki ryhmäliikuntatunnit täälläkin tuppukylässä ja pääsee taas zumbailemaan ja crossfittailemaan! Oon asettanu tavoitteen puolimaratoonille joten sitä tiukasti treenataan, tää tavoite antaa mulle hurjasti motivaatioo ja jaksaa aina silloinki laittaa ne lenkkarit jalkaan ja lähtee juoksemaan kun on huono fiilis! Uusia lajeja mieli tekis kovasti kokeilla, saa nähdä mihin on mahdollisuus täällä. Vielä muita motivoivia juttuja kuin tuo puolimaraton on tietenki oman kunnon kohottaminen ja peilikuva, johon tahtoisi tietty aina olla enemmän tyytyväinen!

  blumenwies@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Syksyn tullen aion palata normaaliin rytmiin ja lisätä taas lenkkeilyä säännöllisesti päivärytmiin. Suunitelmissa olisi myös aloittaa joku kiva uusi ryhmäliikunta, esimerkiksi spinning tai kahvakuula. Tavoitteena mulla on kiinteyttää kroppaa ja saada hyvä ja reipas fiilis. Tottakai pieni näkyvä muutos kehossa tuo hyvää oloa.. :)

  nanac92@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mulla meni kesä vähän pieleen, kun polvi jouduttiin tähystämään heinäkuun alussa ja mahdollisuus päästä EM-kilpailuihin meni puihin. Sen jälkeen on nosteltu punttia ja pyöräilty, nyt on jo päästy spurtteja juoksemaan! Tästä kun koulut alkaa, pääsen taas rakkaan harrastuksen eli painin pariin pikkuhiljaa treenailemaan. (ja taukoahan on ollut toukokuun puolesta välistä...)
  Painin lisäksi haluaisin pitää yllä tätä puntti- ja juoksutreeniä mahdollisuuksien mukaan. Kaikenlaiset ryhmätunnitkin kiinnostaisi, mutta niille ei aikaa oikein riitä. Ratsastus on ollut mukana epäsäännöllisesti, ja toivottavasti tulee olemaan edelleenkin!
  Motivaatiota tulee monista asioista: liikkumisen tuomasta ilosta ja hyvästä olosta, lihaksikkaasta kropasta, mutta ajatus polven saamisesta kuntoon on ollut suurin motivaation tuoja tähän mennessä ! :)

  Ihania nää arvonnat! <3

  Karita, karita.kohtala@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Syksyllä jatketaan Funfitilla Body Combattia, spinninigä/pumppia ja ainaki kokeillaa uutta core trimmiä + matkat pyörällä niin pitkälle syksyy ku mahollista (voikkaa-kouvola-vokkaa) :) ryhmätanssia 2x viikossa ja epäsäännöllistä lenkkeilyä :) kuntosalilla ois tarkotus käydä kanssa! motivaationa parempi kunto, hyvä olo, uudet treenivaatteet, kehonmuokkaus ja ihanat ryhmäliikuntaohjaajat!

  reetta.luoranen98@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Oon käynyt nyt kesällä aika ahkerasti erilaisissa ryhmäliikunnoissa, kuten pumpissa, shabamissa, bodyjamissa, cxworksissä yms ja samaa aijon yrittää jatkaa syksylläkin. syyskuussa alkaa tanssiharkat 3x viikossa. plus pyöräily linja-autoasemalle 10km yhteensä. siitä sitten pitempi matka ihan koululle asti...
  motivaationa tyytyväisyys omaan vartaloon, hyväolo, terveellisempi elämä ja se että musta vois joskus tulla jamin tai shabamin ryhmäliikunta ohjaaja! :)

  alisa.seppala@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. läysin sun blogin iran blogin kautta ja on kiva lukee teijän treenailuist :-) oon sen verran kilpailuhenkinen ihminen et noi sun masutreenikuvat sai minus aikaa sen et on pakko raahautuu syksyl siihen uutee les millsin cxworxii ku alkaa tääl kouvolan ykkösel :p joten lyhyesti: motivaationa muitten tulokset ja tekemisen tunne, tarkotuksena alottaa uusii ryhmäliikuntatuntei syksyl varmaanki 3-4 krt viikos ku pohjakunto aika huono viel mut kyl se täst :D ja haaste vastaanotettu! ( feilaan kyl jo varmaan ekal viikol ku oon tälläin herkkusuuu.. :) ) hannelee.18@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Tänä syksynä mun treeni ohjelma näyttää semmoselta, että fudis reenit on kolme kertaa viikossa + jotkut satunnaiset joukkueen lenkit (niitä on eritttäin vähän). Aijon myös käydä lenkillä mein dogien kanssa. Salille en aijo raahautua paitsi jos valmentaja niin päättää. Paitsi spinningiin saatan mennä koska siellä tulee niin voittaja fiilis kun on sen koko tunnin kestäny ja "rääkänny"(tehnyt täysillä) itteensä.
  Mun kuntoilu motivaatio tulee siitä että treenin jälkeen on ihan mahtava fiilis kun on tehnyt jotain ja kans siitä että kun on peli ja voittaa sen tai vaikka ei voittaisi mutta joukkue on pelannu ihan tsika hyvin yhteen niin siitä tulee hyvä fiilis kun tietää että on tehnyt jotain oikein ja valmentaja on ylpee :)Ja kans siitä että on kivempi ja itsevarmempi olo kun on vähä treenattu kun ei niin hyvissä kuoseissa :)
  inka.sihvola@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Tänä syksynä jatkan kesällä saamaani kuntoiluintoa! Käyn kuntosalilla sekä erilaisissa jumpissa, kuten spinni,zumba, sh`bam, kahvakuula. Jatkan myös telinejumppatuntien vetoa ja mahdollisesti tanssituntien vetämistä. Mulle kuntoilu on yksi tapa viettää aikaa ja ihan vain sen takia, että siitä tulee niin hyvä fiilis! On ihana mennä aikaisin aamulla salille ja sen jälkeen koko päivä on käytettävissä muuhun ja mikä parasta, jaksaa virkeänä koko päivänä. Kun saavutan tiettyjä tavoitteita (lisää painoa laitteisiin, kropan muutokset)saan siitä lisää motivaatiota ja intoa mennä kuntoilemaan yhä uudelleen!
  anni.naremaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Kesällä en harrastanu oikeestaan mitään liikuntaa joten nyt syksyllä on aivan pakko! Aijon jatkaa Zumbassa käyntiä ehdottomasti, koska tykkään siitä ihan hirmuisesti. Aattelin myös alottaa bodypumpin. Noikin on aina kiva alottaa jonkun kaverin kans joka tsemppaa sitten aina. :) Motivaationa on ehdottomasti se et oon tyytyväinen mun omaan vartaloon. :)
  maiju-jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Itse aion tänä syksynä laittaa oikein kunnon treenivaihteen päälle! Aion aloittaa jo vuoden haaveilemani tankotanssin sekä ottaa kuntosalikortin opiskelupaikkakunnallani. Tarkoituksena on päästä hyvään kuntoon sekä henkisesti että fyysisesti! :) Nyt olen innostunut kesän aikana salilla käynnistä, joten motivaationa on yksinkertaisesta sen jälkeinen mahtava olo ja tulosten näkyminen.

  jenni.multisilta@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Mä aattelin varmaankin jatkaa zumbaa, kun kesällä sekin vähän jäi. Sitä olis tiedossa luultavasti kaks kertaa viikossa. Sitten oon kaverin kans puhunu, että olis kiva myös alottaa bodypump. Sitä olis varmaan vaan kerran viikossa. Oon myös päättäny alkaa käymään juoksulenkeillä. Viime vuonna tein vaan kävellen, joten aattelin et toi juoksu olis tehokkaampaa:) Teen varmaan taas jonkun oman treeniohjelman, mihin sisältyy vatsat jne. Mä oon saanu tosi paljon motivaatioo Ennan blogista (It's never too late). On jotenkin ihana nähdä kuinka oikeesti voi saada näkyviä tuloksia kun vaan jaksaa treenata:) Sitten vaan toivotaan, että ens kesänä kehtais edes jotenkin käyttää bikineitä!

  mariajokinen-@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. meinasin vääntää pelkkää penkkii

  zigen-@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Ajaittelin pitää kunnon hauiskuurin tulevana syksynä.

  henri.tukia@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. tää ei nyt liity millää lailla tähä mut ooks ollu tyytyväinen niihin sun niken reenikenkiin :p ne on nimittäin super söpön näköset ja itellä ois seuraavaks hankinta listalla uudet reenikengät! ja ne mitkä sullon sulatti mun sydämen täysin.. :-D eli jos viittit hiukka valasta oks noi aivan ostamisen arvoset yms.

  VastaaPoista
 37. Anonyymi ^^ - oon ollu ihan älyttömän tyytyväinen ! ne on tosi hyvät jalassa, ei luista esim. askelkyykyissä - suosittelen ehdottomasti ! :--) vähän ehkä liian pehmeä pohja jos tykkää käyä hirveesti spinningissä mut tänää polin niil kyl eikä se nyt kamalaa ollu :D mut ehdottomasti suosittelen !

  VastaaPoista
 38. Treenaaminen on unohtunu kokonaan nyt kesän aikana ja sen kyllä huomaa, joten syksyllä sitten treenataan sitäkin enemmän ! :D Suunnitelmissa on ainakin koulun alkaessa (tai jo vähän ennen) suunnata salille, kokeilemaan paria eri tanssia, lenkille ja body pumpiin. Tykkään treenata monipuolisesti ja kokeilla uusia lajeja. Parasta motivaatiota on se onnistumisen tunne, esimerkiks syksyn ensimmäisen juoksulenkin jälkeen ja tietty uudet treenivaatteet ! ;D

  janika.ylonen@gmail.com

  PS. sadtoes.blogspot.com ;)

  VastaaPoista
 39. Vaikuttaa mahtavalta!
  Itselläni on suunnitelmana lisätä liikuntaa reippaasti koska kesällä se on jäänyt töiden vuoksi vähemmälle. Voitin kevättalvella eräässä arvonnassa paikalliseen liikuntakeskukseen pienen jäsenyyden, jonka aion käyttää hyväkseni ja jatkaa lenkkeilyä siitä, mihin se keväällä ja alkukesästä jäi. Suunnitelmissa olisi myös jalkapallon uudelleen aloittaminen, sillä se on laji josta pidän mutta jonka jouduin lopettamaan ajanpuutteen vuoksi jokunen vuosi sitten. Toivon, että olo paranee ja hieman kiinteytyisin, siinä on ainoat ja realistiset tavoitteeni, jotka toimivat myös motivaattorina!

  VastaaPoista
 40. Itselläni kesäkuntoon-projektit keväisin eivät onnistu. Omaa treenausaikaani on ehdottomasti syksy. Syksyllä alkaa opiskelut, tulee syksy, illat pimenevät ja työvuoroni vähenevät. Kaiken uuden alku on perinteisesti ollut myös innostus urheilulle (joka tosiaan aina vähän lopahtaa siinä keväällä).

  Itse aion hankkia motivaatiota paitsi syksystä, myös uudesta kuntosalikortista. Kuntosali onkin kohdallani se uusi juttu, vaikka olenkin aina ennenkin urheillut. Palaan myös syksyllä uimisen pariin.

  T: viuvau (teki mieli signeerata Urheiluhullu-nimimerkillä, mutta tajusin, että olisin tuskin ainut)

  vekaja@utu.fi

  VastaaPoista
 41. Koko loppukesän ja syksyn treenaan säännöllisesti korista parhaimmillaan 7 kertaa viikossa 2h per treeni :-) vaikka välillä tuntuu ettei jaksa, niin motivaationa toimii ajatus valtakunnalliseen SM-sarjaan pääsystä, maailman parhaat joukkuekaverit, kunnossa pysyminen ja hyvä valmennus <3

  ellu--@hotmail.fi

  VastaaPoista
 42. Haluaisin kohottaa nykyistä kuntoa entisestään ja saada uutta lihasmassaa etenkin ylävartaloon. Jatkan salilla ja jumpissa käymistä varmaan 2-3x viikossa sekä nyt syksyllä 2x vk tanssitunti! Lenkillä ajattelin käydä edelleen ja voisin kokeilla aamulenkkeilyä:) uutena lajina ajattelin kokeilla joogaa jos aika vain riittää! Motivaatiota saan siitä tunteesta reenin jälkeen, paremmasta ja terveemmästä peilikuvasta ja muutenki olo on paljon energisempi kun liikkuu. Ja kun liikkuu niin silloin voi sallia itselleen myös herkkupäiviä;)

  lotta.janhunen@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Aion aloittaa salitreenin ja kokeilla uusia laitteia. Motivaaatio löytyy siitä että en tahdo että sairastun näin nuorena kun ylipainoa löytyy.

  MoniQ
  Palaan_kotiin@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Odotan jo innolla talvea! Silloin pääsen treenaamaan jopa yli kymmenen kertaa viikkoon. Urheilulukioni tarjoaa kolmet aamutreenit lajini, pesäpallon, parissa joka auttaa kehittymään lajissa. Talvisin ei ole kisakausi menossa, joten voin tehdä pari kertaa viikkoon punttia, juoksutreeniä sekä lajitreeniä. Olen jo asettanu talvelle tavoitteita ja uusia kehityksen kohteita, odotan innolla että pääsen toteuttamaan niitä!

  jannika
  jannsu@gmail.com

  VastaaPoista
 45. uuui huippu kuulla et ne on ollu hyvät! ehkä ne löytyy sit parin viikon sisään myös mun kaapista:p

  VastaaPoista
 46. Aijon jatkaa uudella innolla salitreeniäni ja kehittää sitä eteenpäin. Uuudet lajit joita kokeilen on nyt alkava body attack sekä bodystepin ja pumpin uudet ohjelmat joita odotan innolla! Motivaatiota saan kropasta lähteneistä senteistä. Tulokset motivoivat.

  katuman_kaiku@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. mä aattelin alottaa ihan perus salilla käynnin ja lenkkeilyn mikä on kesällä jääny aika vähäseks. Jos aika riittää koulun ohella niin zumbaa voisin kokeilla ja tietenki ratsastusta. Motivaation saan kun huomaan tulevani taas hyvään kuntoon ja vointi parantaa :) ajattelin myös että muutan ruokavaliotani ja alan pitämään treeni päivä kirjaa omassa blogissa (= s-posti. aliina.muttilainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. oon jo pitkään aatellu et alottaisin tenniksen ja syksy onkin parasta aikaa aloittaa uusia harrastuksia! Salilla känyti houkuttais kanssa tosi paljon joten taidanpa kokeilla molempia :)
  alma.kesti@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. hee unhodinpa kertoa mun motivaatiosta! saan motivaatiota mun äidiltä, koska se kannustaa ja patistaa mua ;)

  VastaaPoista
 50. lenkkeilytahtini tiivistyy, kun arki alkaa taas. Karkit ja herkut saa jäädä pois :) lihaskuntoa pitää alkaa treenaa enemmän, ja ajattelin aloittaa zumban jos aika riittää :) motivaatiota saa uusista treenivaatteista, kuvista, ja hyvänolon tunteesta :)

  janikam@hotmail.fi

  VastaaPoista
 51. Mun syksyn treeni koostuu aikalailla fudis ja akatemia treeneistä. Elikä siis ihan omia harjoituksia on kolme-neljä kertaa viikossa + 2 kertaa koulun puolesta akatemia. Aijon myös lenkkeillä koska meillä on kaksi dogia jotka vaatii lenkkiä niin niiden kanssa on tullut urheiltua.Mulla on myös suunnitelmissa ostaa kymppikortti yhden kaverin kanssa koska meinattiin alottaa spinning uudestaan, sekä tarkotus olis kokeilla myös jotain uutta.
  Mun motivaationa toimii se kun huomana et mun kehossa tapahtuu jotain positiivisia muutoksia ja sillon tulee energiaa jatkaa treenaamista.Treenaaminen on myös mun yks ajanvietto tapa jolloin mä nään kavereita ja pystyn chillaa niiden kanssa urheilun merkeissä.

  oona.sihvola@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. mun syksytreenaamiseen kuuluu n. 4 kertaa viikossa olevat pikajuoksutreenit ja omat harjotukset päälle. haluisin kokeilla myös jotain uutta lajia :-) motivaationa toimii mulla harjottelusta tulleet tulokset ja kaverit, joiden kanssa treenaus on huomattavasti hauskempaa kuin yksinään! omppu._@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Moikka moi! Uuden koulun sijainti pakottaa mut kulkemaan vähän pitempiä välimatkoja, joten jollakin tavalla on pysyttävä kuosissa:--) Haluisin jatkaa mun entistä harrastusta, tanssia! Mutta voi myös olla mahdollista että joku toinen liikuntamuoto vie ja repäsen alottamalla jonkun zumban tai bodypumpin jota oon kyllä jo harkinnu jonku aikaa! Lenkkeily on aina ollu osa mun arkea ja muutenki liikunnalle pitää järkätä enemmän aikaa! Motivaation ehtymätön lähde on ajatus terveellisestä elämästä ja hyvinvoivasta ihmisestä:--)

  jennasd@live.fi

  VastaaPoista
 54. Treenikausi jo alkanut ja harkkoja luistelussa on 6 päivänä viikossa vähintään 2 tuntia päivässä. Koska siirryin parempaan sarjaan aijon saada kuntoa ja hyppyvoimaa enemmän, joten sen lisäksi salilla tulee varmaanki käytyä ainaki parisen kertaa,lenkkillä, jonka lisäksi kerran viikossa hot joogamassa. Jos sitä vapaa-aikaa riittäisi johonki muuhunki sen lisäks.. :D
  janni_pahkis@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Tänä syksynä ois tarkotus melkeinpä muuttaa salille, eli siis 5 kertaa n. 1,5-2h treenei viikos ja lisäks sit ryhmäliikuntatunneille ois päästävä se väh. 2 kertaa viikos.
  Motivaatiota saan siitä ku nään millases kunnos oon ja millases olisin mielummin, ja netin kuntoblogeist ja erilaisista kuvista kans. Näkyvät muutokset motivoi ehdottomasti myös.
  siiruska_@hotmail.fi

  VastaaPoista
 56. lopetin rakkaan liikuntaharrastuksen joten tänä syksynä pitäisi keksiä jotain uutta tilalle. salille ostin kausikortin ja siellä oon käynyt kesän ajan. lisäksi suunnitelmissa ois aloittaa pilates ja kuntonyrkkeily! motivaationa on hyvä olo, pää ja keho pysyy kunnossa ku liikkuu! :) veera-9@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Oon ajatellu käyä funfitilla esim body combatissa ja salilla ja kun alkaa ns. Uusi jakso niin sieltäkin tulee uusia lajeja jota haluan kokeilla :) kohta alkaa myös tanssiharrastus 2 krt viikossa :) motivaationa toimii blogit , kaverit ja liikunnanohjaajat ja se ku lähetää jouluna thaimaahan että silloin olisi rantsukunnossa ja tietysti hyvä olo :)
  henni.huttunen1@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SIIS JATKAISIN ( en " ajatellu" käyväni vaan jatkan ) syksyllä noita body combattia ja muita, mistä innostuin kesällä! :D

   Poista
 58. Ei mitään ihmeellistä lenkkeilyä vain, kesäkilot pois jouluun mennessä jouluherkuista uudet kilot ne sitten pois kesään mennessä.

  mandariini7@hotmail.fi

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig