By Laura Hämäläinen

2012/08/20

kiss me oh before you go, summertime sadness


Niin ne kaks vikaa lomaviikkoa pyörähti käyntiin ja kieltämättä oottelen kyllä jo että koulu alkais ! Oli kyllä taas kerran mukava viikonloppu - perjantaina käytiin siskon kanssa Helsingissä katsomassa koripallon em-karsinta peliä, lauantaina vietin laatuaikaa yksikseni leffoja ja pretty little liarsia katellen, opetellen uusia sarjoja pumppiin ja kokkaillen. Eilen suuntasinkin sitten junalla Kouvolaan ja oli kyllä ihana nähdä taas ihmisiä kotikulmilta :-)
Tänään yllätyin mun nörttitaidoista, sillä onnistuin asentamaan modeemin ja wlanin ekalla kerralla toimimaan, haha :-D Illemmalla ois suunnitelmissa spinning + cxwork, mut nyt pll season 2 kutsuu .. Ihanaa maanantaita sinne teille myös 

IMG_1842
IMG_1866
IMG_1917
IMG_1886
IMG_1905
IMG_1920
IMG_1937
IMG_1950
SHARE:

4 kommenttia

 1. Treenaatko sun jalkojas erikseen vai miten ne on noin ihanat? (:

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - pumpissa tulee jalkoja aina ihan kivasti ja kerran viikkoon koitan salilla käydä tekees reisi/pakaratreeniä :) + käyn spinningis ni tuleehan siin ihan kivasti jaloille ! :)

  VastaaPoista
 3. Mistä oot hommannu ton paidan, mikä näkyy tos valkoisen laukun kans? On aivan ihanan värinen ja ihan syksyn olonen paita! :)

  VastaaPoista
 4. Pantero - se on ostettu joskus kirpparilta, mut h&m lukee kokolapussa ;)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig