By Laura Hämäläinen

2013/06/08

ARVONTA: vitamin well - hyvinvointijuomia

1
kuvat we heart it

Kesä on täällä ja on aika taas laittaa arvontaa pystyyn teidän ihanien lukijoiden kesken! Paketissa olisi taas vitamin well hyvinvointijuomia ja ohjeet kuuluu tässä: kommentoi tähän postaukseen millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on kesälle 2013 - treeniä, matkustusta, töitä vai rentoa chillailua ? Muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta pystyn ottamaan voittajaan yhteyttä sähköpostitse. 

Arvonta päättyy viikon päästä eli 15.6.2013 klo 00:00. 

Onnea arvontaan!
SHARE:

119 kommenttia

 1. pari matkaa, rentoa chillailua kavereiden kanssa, töitä ainakun haluan ja treeniä neljä kertaa viikossa :)

  hentsq@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kesällä aion tsempata itseäni käymään enemmän salilla kesätöiden ohella. Aikaa on rajoitetusti, mutta yritän käyttää sen mahdollisimman tehokkaasti!
  maija.rautasuo@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Tällä hetkellä istun junassa matkalla Seinäjoelle serkun luokse, tiistaina kauppiksen pääsykokeet Vaasassa, sen jälkeen Helsingin kautta viikoksi Saksaan (olin siellä vaihtarina 2010-2011), juhannus tyttöjen kans mökillä, juhannuksen jälkeen pari kk töissä ja elokuun lopulla kaverin kans viikoksi menorcalle :D ja toki treenailua ja kaikkia kesäjuttuja siinä sivussa!

  VastaaPoista
 4. Rentoa chillailua kavereiden kanssa, juhannuksena telttailemaan, treenejä, pelejä, pari leiriä, festareita, laivareissuja ja herkuttelua

  VastaaPoista
 5. Laivareissu tukholmaan, kesätöitä, ihan vaan oleskelua ja aattelin sitten treeniinkin alkaa panostaa heinäkuussa..:)

  mariajokinen-@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. ottaa mahdollisimman paljon aurinkoa, olla kavereiden kanssa ja urheilla

  anni.lonka@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Vähän matkustelua - niin Suomessa kuin ulkomaillakin, auringonottoa, uusia kokemuksia ja ennen kaikkea ihanaa aikaa ihanien ystävien ja perheen kanssa! Kun melkein kaikki ystäväni ovat eri koulussa, on arkisin vähemmän yhteistä aikaa ja kuulumiset vaihdetaan puhelimessa. Itselläni on koko kesä pelkkää lomaa joten aijon ottaa siitä ehdottomasti kaiken irti! <3 :)
  sanna.nyyssonen@jippii.fi

  VastaaPoista
 8. mennään perheen kanssa köpikseen käymään ja loppu loma onki täällä koti suomessa.
  isä juuri korjasi vanhat rullaluistimeni joten rullailen niillä koko kesän.
  en malta odottaa ihania kesäpäiviä kamujen kanssa ja hyvää kesäruokaa :)

  epartanen96@gmail.com

  VastaaPoista
 9. kesälle tiedossa mm. ripari, omat ja muiden juhlat, sweet 15, mökkeilyä, aurinkoa, funfit, kavereita, löhöilyä ja liikaa ruokaa :p

  reetta.luoranen98@gmail.com

  VastaaPoista
 10. chillailla, mökkeillä, olla kavereiden kanssa, nauttia lämpimistä ilmoista, ottaa aurinkoa, unkariin matka, varmaan jonnekki huvipuistoon ja paljon muuta! :-)

  mustonen.ronja@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Aijon rentoutua mutta käydä iltaisin auringonlaskussa lenkillä ja sateen jälkeen on ihana käydä kans juoksemassa ! Lisäksi oon pari viikkoo töissä ja pistän rahoja säästöön tulevaisuuden matkaa varten :)

  taru.sirkia@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mitä mä pystyn töiden lomassa tekemään on ehdottomasti nauttia kesästä, matkustamisesta ympäri suomea, villeistä hetkeistä mökillä, uimisesta iltahämärässä, inisevien verenimiöiden tappamisesta ja tottakai kesän päättää weekend festival. Siitä mun kesä on tehty. Syksyllä sitten treeniä!

  viivisa@wippies.com

  VastaaPoista
 13. suunnitelmissa on mms. ripari, kavereiden kanssa oleskelua, paljon auringon ottamista ja tottakai treeniä! :-)

  Olivia.syrja@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Itellä kesän kohokohta koittaa viikon päästä, kun suunnaks Kreikka ja siskoa moikkaamaan:) muita suunnitelmia on kierrellä festareita ja töitäkin olis loppukesäks.

  iida.valtonen@windowslive.com

  VastaaPoista
 15. venlaa123@hotmail.fi

  KesäänI kuuluu kavereiden kanssa chillailua, mökin remppausta ja toivottavasti paljon aurinkoa!

  VastaaPoista
 16. Suunnitelmissa olis kesätyöt, risteily, huvipuistot ja tietysti paljon aikaa kavereiden kanssa. :) Treenailu on vähän jääny töiden takia, mutta pitäis ottaa ittee niskasta kiinni viimestään heinäkuun alussa!

  maiju-jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Täällä kesä kuluu pääasiassa töitä tehden. Heinäkuussa tosin on kaksi viikkoa lomaa, ja sillon aion vain ja ainoastaan rentoutua ja tehdä just niitä juttuja, jotka sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Myös pieni visiitti Saksaan on suunnitteilla, mutta se on vielä melko epävarmaa :)

  Ihanaa kesää sulle! :)

  raivosinauruun@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. enimmäkseen vaan chillailua, juhannuksena 4 päiväksi kalajoelle ja loppukesästä ehkä vähän töitä :)

  mariann_nne@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Mun kesä menee pitkälti pesiksen parissa,pelaten,tuomaroiden ja katsoen!Vapaa-ajalla sitten koitan ottaa rusketusta pintaan,nauttia ja olla kavereiden kanssa!
  mirvajokilehto@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Treeniä ja töitä ja o.c:n kattomista :D.. :)
  suvimmaria@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Kesä suunnitelmia:

  -kesätöitä
  -mopokortin saaminen
  -ripari
  -rippijuhlia
  -KAVEREITA
  -mökkeilyä
  -auringon palvomista
  -uimista
  -liikuntaa
  -sukulaisten näkemistä

  Siinä muutamia suunnitelmia :-)

  tiia.issakainen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Rentoa chillailua, ehkä matkustelua ja pääasiallisesti vaan kesästä nauttimista :)
  iidamblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Matka Pariisiin ja loppukesä meneeki sitte kesätöissä :-)

  VastaaPoista
 24. lähinnä rentoo chillailuu, vähän kesätöitä ja maltan matka, wuhuu!
  ppetraaa_@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. siskojen rippijuhlat, juhannus mökillä + mökkeilyä muutenki, veneilyy ilta-auringossa, kavereita, uimista, autokoulu, auringonottoo ja vähän syksyn yo-kokeisiin lukemista :-)

  saijaa_@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Kesäsuunnitelmissa on mansikanmyyntiä, puolimaratonille reenaamista ja omaan asuntoon muutto Hämeenlinnaan! Can't wait.. :)
  sposti on emma-nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Turussa aion käydä, lenkkeillä ja ottaa vaan chillisti :)

  lehmussaari.camilla@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kesäkuun oon töissä ja treenailen, käyn pelaan futista ja tapaan kavereita. Heinäkuussa voin sitte tuhlailla palkkarahoja ja vähän reissailla esim. Virossa ja siskoilla!:)

  sposti paula.vanamo@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kesäsuunnitelmani eivät ole kovin kummoiset, rentoudun ja hölläilen. Ensin olen kuitenkin pariviikkoa kesätöissä, jonka jälkeen aion pelkästään maata päivät auringon alla ja tietenkin illat uida auringonlaskussa. Käväisen kerran Virossa. Ja loppukesästä koittaa varmaan koko kesän huipennus rippileiri ja konfirmaatio!(: Muuta sen suurempaa ei ole luultavasti tulossa.
  sofiajau-@hotmail.fi

  VastaaPoista
 30. Kesäsuunnitelmia on palvelukodissa viriketoimijana työskentely koko kesäkuun, pesäpallon pelaaminen, mökille ahlasiin meren keskelle, veneily, uiminen, auringon ottaminen, skootterilla ajaa joku 100km putkeen kavereitten kans chillailu, kuntoilu, puuläjällä työskentely ja hauskan pito !;)

  virtanen.iiris@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kesäsuunnitelmiin kuuluu kesätöitä ja kaikki muu aika rentoutumista kavereiden kanssa tietty treenien ohella !

  tanja.taku@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. kouvola-tikkurila,treenailua ja paljon hyvää ruokaa. + rentoa meininkiä skeittauksen ja kavereitten kanssa. :)

  noora.irtola@gmail.com

  VastaaPoista
 33. nähä paljon kavereita ja käydä ulkomailla ainaki! :)
  sannialetta@gmail.com

  VastaaPoista
 34. nähä paljon kavereita ja käydä jossain ulkomailla ainaki! :)
  sannialetta@gmail.com

  VastaaPoista
 35. kesäsuunnitelmii kuuluu auringon otto ripari, kaverit, pari reissuu, yhelle keikalle ois suunnitlema ja loppu kesäloma meneeki vaa chillailuu !

  aadabjong@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Parin päivän päästä on lähtö pariksi viikoksi Italian auringon alle ja loppu kesällä onkin tiedossa syksyn yo-kirjotuksiin lukemista kaiken muun hauskan ohessa tietty! Tarkotus olis ainakin käydä Helsingissä, jossain huvipuistossa, uida ja ottaa vaan rennosti :-)

  ida_seppanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Kesään kuuluu vähän töitä ja opiskelua, mutta niiden lisäksi ihania reissuja (kotimaassa), kavereita, festareita, treenailua ulkona (ja salilla), festareita ja herkkuruokia!

  rjniem@utu.fi

  VastaaPoista
 38. Nyt kesällä ois tarkotus juhlia, käyä festareilla, grillailla ja mennä ehkä mökille sekä tehä vähä töitä - ja tietty vaa nauttii lomasta!!

  siiruska_@hotmail.fi

  VastaaPoista
 39. kesäsuunnitelmissa on pesistä, pesistä ja pesistä! :p mahtuu tohon kesään myös kavereitten kans oleiluu, ripari, mopoiluu kavereitten kanssa, mökkeilyy ja juhlia! :-) kaiissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. powerparkiin ja kavereiden kans chillailuu !:)

  jenna.virkkunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Poikaystävä on intissä.. joten koitan mahdollisimman paljon treenata, käydä töissä, opetella ruoanlaittoa ja keksiä kaikkea muuta tekemistä ettei pääsis järkyttävä ikävä yllättämään !! :)

  janinakatriina.blog@hotmail.fi

  VastaaPoista
 42. Mun kesään tulee kuulumaan ensinnäkin työt ainakin juhannukseen asti ellei pidempäänkin, parit festarit ja treeniä tottakai! Mulla on tavoitteena juosta puolimaratoni tänä kesänä, jos ei virallisesti jossain tapahtumassa niin sitten itsekseni tuo kilometrimäärä. Olis ihan huikeeta, ja aion kyllä tän toteuttaa :-) pyöräily ja juoksukilometrejä haluisin saada lähemmäs tuhatta, mutta saa nähdä miten käy.. 500 ainakin! Muuten sit vaan rentoilua ja chillailua minkä ehtii :-)

  blumenwies@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. kesä menee kavereiden kans reissaten ja muuten vaa rentoutuen:)!

  matsku123@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. paljon kaikkee uusia juttuja mitä en oo koskaa tehny ja oon aina halunnu toteuttaa, paljon reenailua ja iha rentoo oleskelua :)

  linneakuhmonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Ehdottomasti matkustelua (lähen 15.6 kreikkaan) + chillailua ja aion myös treenata paljon, koska en oo ikinä halunnu näin paljon treenata ja saanu niin paljon inspiraatiota. Oon asettanu itelleni tavotteen, että kahden vuoden päästä kesällä tavoite ois täytetty :) annika.makela@suomi24.fi

  VastaaPoista
 46. Kesäkuun painan duunia mutta sen jälkeen rentoa chillailua ja kesästä nauttimista vaan! :)

  pinja.kuivalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Miun kesään kuuluu matkustelua, ystävien ja perheen kanssa oloa, rentoutumista ja tietenkin kesästä nauttimista (-:

  marianna.kastinen@outlook.com

  VastaaPoista
 48. nukun paljon!! ja heinäkuussa olis suuntana kahen päivän summer up ja jossakin vaiheessa varmaan suuntaan helsinkiin keventämään vähän lompakkoa :'D

  hilpeejanita@gmail.com

  VastaaPoista
 49. kesätöitä, perus kesätsillailuu hyväs seuras ja futista=)
  emma.lautala@gmail.com

  VastaaPoista
 50. treeniä, autokoulua ja ylppäreihin valmistautumista unohtamatta kavereiden ja perheen kanssa yhdessäoloa! :)


  mia.peltoniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 51. kesäkuu on täynnä töitä, ja heinäkuu menee sitten niiden vaivalla kerättyjen rahojen tuhlaukseen, alkaen rock the beach-festareista :-)

  suskii97@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. ei mitään kesäsuunnitelmia. spontaanius on parasta.

  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 53. tavoitteena ois ainakin nyt loukkaantumisten takia yrittää lenkkeillä kunnolla, kokeilla uusia juttuja ja tietysti ottaa välillä rennosti + paljon aurinkoa ! ++ jännitän ammattikorkean pääsykokeiden tuloksia.. :)

  titsku1994@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Suunnitelmissa on muutama viikko töitä ja niiden jälkeen pääsee vihdoin chillailemaan ja nauttimaan kesästä. Mulla ei oo hirveesti suunnitelmia, mutta tykkään kesäisin kyllä sellasesta suunnittelemattomuudesta :)

  henssi@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. jalkapalloa, rentoutumista, matkustelua ja ihan vaan kesästä nauttimista :)

  sara.heinonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 56. Kesällä luvassa treeniä ja paljon matkoja!

  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Muutto kaverin kaa Ouluun pariks kuukaudeksi, tietenki liikuntaa ja hauskan pitoa :) Valmistuin juuri ammattiin, oon juhannukseen asti töissä ja sitte pari kuukautta hauskanpitoa ja sitten töihin taas :)

  eva.saukko@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 59. Heinäkuussa matkustetaan Kreetan Haniaan kahdeksi viikoksi, käydään huvipuistossa jossain vaiheessa ja muuten vaan rentoilua. (:

  satu.makela@hotmail.fi

  VastaaPoista
 60. Mahdollisimman paljon vapaata aikaa, eli kirjojen lukemista ja muuta sellasta. En oo suunnitellu vielä paljonkaan.

  heidu92(at)jippii.fi

  VastaaPoista
 61. Suunnitelmissa ympäri suomea reissailu, reissu myös ruotsiin, rentoutumista, hauskanpitoa, ehkäpä myös kaverin mökillä käyti, pari viikkoa kesätöitä, herkuttelua marjoilla ja hedelmillä, paljon valokuvaamista ja kaiken kruunaa weekend festival :-)

  ninna.miettunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Viikon päästä lähtö Interrailille, tällä hetkellä kauhea jännitys päällä! Kuukausi siis Euroopassa ja loppukesä kotoillen ja mökkeilen Suomessa :)

  VastaaPoista
 63. Ja sähköposti unohtui:

  pilvipilvi96@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Töitä, töitä ja töitä. Madeiran matkailua heinäkuussa ja ehtii töiden lomassa pari viikkoa vapaatakin pitää. Muutama roadtrip ympäri Kymenlaaksoa ja sukulaisten näkemistä. Eli siis kiireinen kesä luvassa :)

  Sip_e@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. kesäkuu rentoa chillailua ja kesästä nautiskelua, heinäkuu töitä ja elokuussa alkaakin koulu ja alku kuusta 2 viikon reissu espanjaan :)

  emma.k@live.fi

  VastaaPoista
 66. Kesällä luvassa vaan pelkkää rentoutumista, koska kesätöitäkään ei mistään tullut!!

  tiamariaq@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Lomaa ja treeniä sopivassa suhteessa! :)

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Mullakin kesä kuluu lähinnä töitä tehdessä. Onneks viikonloput ja illat on vapaita, jolloin aika kuluu chillaillen! :) Onneksi juhannuksena on yli viikon loma, jolloin tiedossa on mökkeilyä poikaystävän kanssa. Elokuussa olis tarkotus myös suunnata äkkilähdöllä etelään!

  VastaaPoista
 69. Oi ihanaa!!

  Mökkeilyä, töitä(.......), TREENIÄ, kavereita, aurinko ja jätskiä - siinä kaikki mitä tarvii :)

  essihaapaniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. unohin mun sähköpostin edellisestä :D eli annikaa92@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Töitä ja treenailua eniten :-) sitten kavereita, ja ainakin yks reissu!
  nippp3@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. uuuu ihana arvonta :)
  mun kesäsuunnitelmiin kuuluu: töitä (melkeimpä koko kesäksi :), rentoutumista, saunailtoja kamujen kans ja paaljon pyötäälyä !! :)

  siiri.mannila@netti.fi

  VastaaPoista
 73. Oma kesä alkaa työpaikan vaihdoksella tavallisesta ruokakaupasta, suuremman yksikön sport-osastolle. Ei meinaa olla enempää innoissaan tästä! Aion myös nauttia vapaapäivistä uimalla, viettämällä juhannusta mökillä ihanan kummitytön kanssa ja syömällä paljon jäätelöä.
  Reenailla aion, ja suuri uusi rakkaus pumppi haastaa mua. Harmi, kun ei voi joka päivä käydä pumppaamassa ennätyspainoilla :D Elokuussa on edessä midnight run helsinki, ja siihen valmistaudutaan lenkkeilemällä. Bodyattackista varmaan tulee suuri kesän juttu - hyvä ystävä on tällä hetkellä ohjaajakoulutuksessa ja myötäelän hänen innostusta!
  Kesän huipennus on melkein kaksi viikkoa kestävä partioleiri (kyllä partiotakin vielä harrastetaan) ja tää 20vee on yhtä innoissaan kuin 8-vuotiaat että hävettää :D //ella.alanen@gmail.com

  Ihanaa ja kiitos kivasta blogista, instassa seurailen myös :)

  VastaaPoista
 74. Töitä, auringon palvontaa kaveri porukalla, pieniä extempore reissuja ympäri Suomea, jäätelön syöntiä, rentoo menoa ja fiilistelyä, weekendii, kesäbiisien kuuntelua ja kavereitten synttäreitä. Siitä koostuu ainanki mun kesä 2013! ;-)

  josefiina.orava@gmail.com

  VastaaPoista
 75. treenailua, uimista, auringon palvomista, matkustelua, chillailua kavereiden kanssa ja yksin, sukulaisten tapailua, shoppailua, hyvän ruoan kokkailua ja sen nautiskelua :-)!

  joanna.hakala@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Kesä sisältää sen 40-50h duunia viikossa, paljon reenejä, aurinkoa, hyvä ruokaa, elämästä nauttimista :) Matkustelua niin Suomessa kuin ulkomaillakin!

  krheiska(a)gmail.com

  VastaaPoista
 77. kesälukioo, rentoo työntekoo biitsil, arskaa, herkkui, konkelointii sinne sun tänne, kavereitten kans hengailuu, parit festarit ja kovaa reenii :DD ja ainii tietty kesäbiisien fiilistelyy porukal pitkälle yöhön :)

  iisa1.lahtinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. työntekoa pariviikkoa, biletystä, paljon lentopalloa/beachvolleyta, sekä rentoa chillailua ihanina kuumina kesäpäivinä :-)

  ilovemylifestyle@Suomi24.fi

  VastaaPoista
 79. töitä kuukauden verran, uimista ja rannal lekotteluu, juhlimista, sali treenailuu sekä lenkkeilyy, laatuaikaa ystävien seuras ! :)

  riinusnus@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Töitä ja välillä muutama viikko lomaakin! Kesän lopussa paluumuutto Suomeen, jee :-)

  ti.parviainen@gmail.com

  VastaaPoista
 81. koko kesän ajan ahkeraa työskentelyä jotta saa kerättyä rahaa syksyllä jatkuvaa ihanaa opiskelija elämää varten, rentoa chillailua kavereiden kanssa, aurinkoa, terassilla istuskelua, paljon treenailua (tarkoitus olisi saada myös syöminen ja nesteytys kuntoon jotta saisi parempia tuloksia aikaan) ja tietty kaikenlaisia ihania juhliakin on tiedossa esimerkiksi häät joissa saan kunnian toimia kaasona :)

  jennuska-93@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. ei mulla muita suunnitelmia ku käydä sukulaisten luona ja chillailla kavereitten kanssa ja mökillä :)
  rexu_97@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Töiden ohessa paljon treeniä yksin ja yhdessä ystävien kanssa, juoksutapahtumia, illanviettoja ja grillailuja ystävien seurassa, ulkoilua rakkaan koirani kanssa sekä rentoutumista kotona. Siinä täydellinen resepti kesälleni 2013 :).

  pippih@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Heippa! Mulla on suunnitelmissa tehdä töitä paljon, säästää rahaa tulevalle välivuodelle matkusteluun ym. :) Mutta samalla aion työn ohella nauttia kesäilloista ja vapaista hetkistä läheisten kanssa. On tää kesä vaan niin ihana <3

  VastaaPoista
 85. Ja sähköposti oli littlegirl-e@hotmai.com

  VastaaPoista
 86. juuri tulin italiasta ja tarkotus olis sekä treenata että ladata akkuja seuraavaa lukiovuotta varten mökillä. :-) nakkikastikesanni@hotmail.fi

  VastaaPoista
 87. Mun kesä koostuu töistä, urheilusta, poikaystävästä ja kavereista. Sairastuin jokin aika sitten vakavasti ja olin vuodepotilaana todella kauan, joten en päässyt liikkumaan ollenkaan. Oon jo pienestä pitäen ollut sellainen, että mun on pakko päästä liikkumaan, tai tulee sellainen olo, että "pää räjähtää." Voi vain kuvitella mitä se olo vuodepotilaana oli!

  Entinen kunto huononi silmissä ja mieli oli huonona. Nyt kun olen vihdoin ja viimein täysin toipunut ja terve, aion kehittää kuntoni siihen pisteeseen, mitä se aikaisemmin oli ja ehkä jopa sitäkin parempaan suuntaan. Aion käydä salilla, lenkillä, ratsastustunneilla sekä aion nauttia ja hemmotella itseäni rankkojen tapahtumien jälkeen. Mulla on myös jo pitkän aikaa ollut haaveena osallistua puolikkaaseen maratoniin ja muihin juoksutapahtumiin. Fysioterapeutin ja personal trainerin ammatit ovat myös kiinnostaneet jo pitkän aikaa, joten voi olla että kouluttaudun näille aloille lukion jälkeen. :-)

  miisa.kunttu@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Puolet kesälomasta oon töissä eli viis viikkoo ja sitten lähen viikoks Espanjaan (jee♥), loput neljäviikkoo otan arskaa ja chillaan :)

  laura.ramstadius97@gmail.com

  VastaaPoista
 89. kesän pläänit kaikessa keveydessään. työpäivien jälkeen kun on vihdoin aikaa toteuttaa ja tehdä kaikkea - on aikaa liikunnalle. Viikonloppuisin pakataan kamat ja painellaan kotikonnuille nauttimaan luonnosta ja rauhasta - saunoen ja nukkuen. Kesälle on luvassa myös paljon roadtrippejä, festareita ja grilli-iltoja. Mielestäni on jees että joka vkl on jotain tekemistä ni on aina töissä jotain mitä odottaa ja jos ei muuten, niin ainakin saleilua ja tanssireenejä arki-iltaisin :-)
  linda.kaartoaho@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Alkukesä kuluu töissä, mutta loppukesän aion vain nauttia ja ottaa rennosti! Käydä festareilla, nauttia auringosta ja myös treenata tietty :) jenny-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu kavereiden näkemistä, uimista, omat ja joidenkii kavereiden rippijuhlat , chillailua, veljen jalkapallopeleis/ turnauksis käymistä, shoppailua ja tietysti treenaamista :)

  henni.huttunen1@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Mun kesä menee reenatessa, pelaillessa biitsiä, festareilla, chillaillessa ja ehkä pieniä reissuja ystävien kesken jonnekkin. Kesätöitä en saanut, joten mulla on aikaa tehdä vaikka mitä! :)

  pinja.salolahti@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Koko kesä vierähtää töissä, mutta onneksi suunnitelmissa on ainakin Lana Del Reyn keikka, Rihannan keikka ja Suomessa road trippeilyä +paljon ulkona olemista. :--)

  pikkumekko@luukku.com

  VastaaPoista
 94. Töitä töitä ja töitä, en valita :) jenna.nissinen@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Treenausta, auringonottoa ja töitä aina välillä:)
  nina_aaw@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Kesäl eka heinäkuun puolee välii 1,5 kk töis hoitsuna, biitsii, treenii ja frendei. Pitkii iltoi ja öitä ja juoksua tyhjillä kaduilla ja oleilua poikkiksen kanssa. Ja viikonlopputöitä ku en oo koko päivii sit enää. :)

  anni.blogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. kesällä urheilen, hengailen kavereiden kanssa, opiskelen, olen festareilla töissä, nautin kesäilloista/öistä ulkona, juhannuksen vietän perheeni kanssa, vietetään kavereiden kanssa tyttöjeniltaa ja muuten vain rentoudun :)

  heidi.jyrinki@cou.fi

  VastaaPoista
 98. töitä, chillailua ja ehkäpä yhet festaritkin!

  mmila@live.fi

  VastaaPoista
 99. töitä ja treenejä :)

  jenna.hirvi@gmail.com

  VastaaPoista
 100. mun kesään kuuluu tietysti töiden tekoa, mutta ei lomailuakaan ole unohdettu :) suunnitelmissa olisi lähteä ainakin summer uppiin, summer soundeille ja blockfesteille. viikonloppuna suuntaankin jo viroon ja elokuun alussa ruotsiin. ulkomaanmatka olisi haaveissa, mutta saas nähdä! pyrin myös ahkerasti kuntoilemaan töiden jälkeen.. :)

  mariannan-@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Kesään 2013 kuuluu Sveitsi ja Suomi, kaksi rakasta maata <3 Täällä Sveitsissä teen töitä, käyn Euroopan suurimassa huvipuistossa, näen ihania suomityttöjä, nautin polttavasta auringosta. Suomeen palaan kuukauden päästä, ja pääsen lopullisesti asumaan oman miehen kanssa yhdessä, otamme toisen koiran, joten kesä meneekin pennulle opettaessa kaikenmoista ja tietysti ystävien kesken pitkästä aikaa! Myös vuosipäivää pitäisi viettää miehekkeen kanssa :)

  johannasuoste@hotmail.com
  http://life-in-switzerland-jossu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 102. Kesällä 2013 aion chillailla kavereiden kanssa, käydä festareilla, kiertää kirppiksiä, ottaa aurinkoa ja valmistujaislahjaksi sain matkan Budapestiin joten sielläkin on kai käytävä ;)
  suvv_@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Mun kesään kuuluu töitä, auringosta ja lämpimistä kesäpäivistä nauttiminen yhdessä maailman parhaimpien ystävien kanssa, matkustelua Suomen rajojen sisällä,mökkeilyä, festareita ja tottakai paaaljon treeniä kuntosalilla ja lenkkipolulla. Tavoitteena olis myös kokeilla jotain aivan uutta liikuntamuotoa :) Rentouttava ja ihana kesä siis tulossa!

  laura.kontu@luukku.com

  VastaaPoista
 104. chillailua kavereiden kans, festarit, töitä, urheilua ja laiva matka äitin kans :)
  peppiina.piia@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. urheilua, rentoutumista ja kavereita !:)

  jenna.virkkunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. mun kesään kuuluu mökkeilyä, summer up, juoksulenkkejä, matkustelua Suomessa ja Ruotsissa, chillailua kavereiden kanssa... :-)

  nnniina@hotmail.fi

  VastaaPoista
 107. Kesällä 2013 lähen kavereiden kanssa Ranskaan reiluksi viikoksi, töitä kuuluu myös kesään ja paljon treenausta mm syksyn puolimaratonia varten ! Kivaa kesää siulle Laura :)

  eveliina_kousa@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Matka Kyprokseen, chilaillua kotona tai kavereiden kanssa rannalla ja treenailua ensi kautta varten (kuntokausi käynnissä!) :) ja hyvää kesää sulle!

  saraa.lundstedt@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Rentoilua, töitä ja kuntoilua. Ajattelin lisäks alkaa taas juoksemaan jos sais vaikka siitäkin reenistä kiinni (:

  jutta.kivela@hotmail.fi

  VastaaPoista
 110. Mun kesään kuuluu kielimatka jenkkeihin, futista ja kavereita, toivon mukaan myös paljon aurinkoa! :-)

  veerahautamaki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 111. Pari kuukautta teen töitä ja elokuussa sitten lomailen :) Toivottavasti kesä sisältää paljon aurinkoa, ystäviä, mansikoita, jätskiä, lenkkeilyä ja hyvää ruokaa! :)

  essi.myllykoski@jippii.fi

  VastaaPoista
 112. Mun kesään kuuluu mm.
  -30stm:n fiilistelyä Rock the beachissa
  -bodycompat
  -salilla käymistä
  -nukkumista
  -Gossip girlin kattomista
  -hyvää ruokaa
  -töitä
  -löhöilyä
  yms. :-)

  mmarika.makiranta@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Festareita, treeniä, kavereita, kisoja, auringonottoa, ulkomaan matkoja, uintia ja tsillailua! Niin ja niitä töitä... :'D

  rimbee@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Pääsääntöisesti ihan hölläillen :)

  VastaaPoista
 115. Kesä menee töitä tehden, mutta muutama päiväreissukin on mökille suunnitelmissa. Töiden ohella täytyy tietenkin ehtiä myös treenailemaan ja mikään ei voita sitä tunnetta, kun aamulla aurinko paistaa ja ehti ennen töitä käydä juoksemassa! :)

  llaurras@hotmail.fi

  VastaaPoista
 116. Suurimmaksi osaksi kesä menee töissä, onneksi mukavissa sellaisissa :)

  jade@luukku.com

  VastaaPoista
 117. treeniä, duunia ja reissuja poikaystävän luo Ouluun :)

  mikaela.blogi@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Onkos tämä jo arvottu :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig