By Laura Hämäläinen

2013/06/12

GOOD MORNING

IMG_1116


... aamulla on ihana unisena vain kävellä valmiiksi ladatulle kahvinkeittimelle - naps ja asunto on täynnä kahvin tuoksua
... odotan nykyään aina aamupalaa - puuroa, marjoja, kahvia, rahkaa ja mehukeittoa. tuttu ja turvallinen aamun aloitus! 

IMG_1125


... totesin, että ikean lakanat on mitä luultavimmin suunniteltu mahdollisimman hankaliksi vaihtaa - siitä huolimatta, mikään ei voita puhtaiden lakanoiden tuoksua ja sitä tunnetta kun saa aamulla löhöillä ilman kiirettä mihinkään
... pitkästä aikaa oli ihanaa herätä ilman herätyskelloa

IMG_1117


... aamun rutiineihin kuuluu kahvia hörppiessä ign, blogien, we heartin ja vanhojen lehtien selailu
... mulla on joku pakkomielle, että illalla on pakko tiskata ja siivota - on paljon ihanampi aamulla herätä kun kämppä on siisti eikä keittiö ole täynnä tiskejä!

IMG_1131


... postista saapui myös pitkästä aikaa blogiyhteistyön kautta muutama laatikollinen vitamin well juomia - ihana piristys viikon alkuun! 
... kohta lähden hakemaan Iraa asemalta, ihanat kaksi päivää edessä !

ps. muistakaa osallistua vitamin well-juomapaketin arvontaan täällä!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kuinka aikasin meet yleensä aamusalille ja monelta sillon herääät? Onko sun vaikee herätä aamula, ja mihi aikaan meet iltasi nukkumaan, että saat ittes aamulla reenaamaan? Ja ootko ujo vai sellane tosi räväkkä, et oliko aluks pelottavaa/vaikeeta alkaa ohjaamaan ja puhumaan isole salille. Tuleeko koskaan sellasta ohjatessa ettet tiiä mitä sanoisit ja pelkäät et tulis vaa hiljasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, no aamutunnit on yleensä siinä puol 10 maissa ja silloin herään joskus kasin maissa :-) aamutreenin yleensä siin 9-10 maissa, heräilen siin kasilt vaik meniski vaa salille tai lenkille omaa treeniä tekemään.
   pyrin menee nukkumaan silleen, että saan väh. 8h unta / yö, että kroppa pääsis palautumaa mahdollisimman hyvin eikä tuu univajetta.
   oon aika semmonen reipas ja ilonen tyyppi, kyllähän ne ekat kerrat joskus vähä jännitti mutta nykyään oon ihan ku kotonani sielä ohjaajan lavalla eikä ikinä kyllä tuu semmosta oloo, ettei ois mitään sanottavaa - päin vastoin, välillä pitää malttaa olla vaan ihan hiljaa :-))

   Poista
 2. Ihania tälläset fiilispostaukset!! :)

  VastaaPoista
 3. mielettömän kiva tällänen fiilistely-postaus :-)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig