By Laura Hämäläinen

2013/06/28

treenifiiliksiä kesäkuulta

Kesäkuun treenailuista päällimmäisenä jäi mieleen töiden tulviminen ovista ja ikkunoista (seriously, vois joskus opetella sanomaan ei..), grit lisenssivideon kuvailut ja videon läpimeno ekalla yrittämällä (!!!), omien salitulosten paraneminen ja toisaalta myös oman salitreenin kaipuu töiden keskellä. Salitreeneistä jäin kaipaamaan varsinkin joka viikkoista jalka/pepputreeniä ja käsien treenaamista salilla. Napit korvilla, hyvät musiikit soimassa ja maailma off - tätä lisää loppukesälle kiitos! 

Juhannusloman viikon lepo kaikenlaisista treeneistä tuli enemmän kuin tarpeeseen - nyt tuntuu taas siltä, että kroppa on täysillä mukana hommassa ja tuleviin viikkoihin olen onneksi onnistunut värkkäämään tilaa myös täyslepopäiville. Yllätyin siitä miten kovaa tahtia kroppa jaksoi painaa ja tästä suurin kiitos kuuluu ruokavaliolle jota ilman olisin luultavammin jo puoliksi haudassa. Lomailun jälkeen on ihana palata treenien ja töiden pariin, syödä samaa, puhdasta ja terveellistä ruokaa päivästä toiseen, laittaa mikki päähän ja tehdä sitä mitä eniten rakastaa - treenata ja tarjota treenielämyksiä muille ihmisille. I love my job. 

7
8
9
SHARE:

5 kommenttia

  1. Ois kyllä niin siistii päästä sun tunnille joskus! :D

    VastaaPoista
  2. Voi että oon kateellinen sulle, ku noin nuorena jo saat tehä noin ihanaa työtä. Mäki toivon et vielä jonain päivänä saisin seistä siellä, muita vastapäätä mikki päässä.

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus :) kiva että viihdyt sun työssä hyvin. Minkälaisia koulutuksia oot käyny, että oot päässy ryhmäliikuntaohjaajaksi?

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig