By Laura Hämäläinen

2016/10/30

TÄÄLLÄ TAAS
Kukkuu!

Edellisestä blogitekstistä on ehtinyt vierähtää aivan hävyttömän pitkä aika, mutta jos aivan rehellisiä ollaan niin on omassa elämässä ollut sen verta isoja juttuja meneillään viimeisten parin kuukauden aikana ettei ole juuri riittänyt mielenkiintoa blogin puolelle. Nyt pikkuhiljaa alkaa olla taas arki raiteillaan niin tuntuu ihan kivalta palata tännekin.

3P3B7069

Tänä viikonloppuna kilpailtiin Unbroken kilpailut Espoossa ja olimme kilpailussa mukana joukkueella. Sijoituimme karsinnassa sijalle 5./34. ja näin ollen pääsimme mukaan kilpailuun seitsemän muun joukkueen kanssa. Tuntui jokseenkin uskomattomalta katsoa leaderboardilta millaisten joukkueiden kanssa oli pääsemässä kilpailemaan, sillä mukana oli ehdottomasti suomen kärkinimiin kuuluvia tyyppejä ja osa on kilpaillut lajissa jo ennen kuin me edes tiedettiin mitä crossfit on (:D).

Viime vuoden Unbroken oli ensimmäinen kilpailuni ja rannevamman vuoksi samainen kisa myös tämän vuoden ainoa Karjalan kovimman jäädessä väliin. Käsi on kuntoutunut onneksi 100% ja siitä erityiskiitos fysioterapeutilleni Antti Järviselle Kymen aktiivikuntoutukseen Kouvolaan.

3P3B6649

Lähdettiin kilpailuun siis sijalta 5. ja tavoitteena oli taistella tie neljän parhaan joukkueen joukkoon ja näin ollen lunastaa finaalipaikka. Lauantain päätteeksi sitten löysimme kuin löysimmekin itsemme FINAALISTA ja lopulta myös palkintopallilta sijalta kolme!! Ihan mieletöntä.

Kiitos kilpailun järjestäjille - tapahtuma oli kokonaisuutena jälleen kerran onnistunut, vaikka pieniä kömmähdyksiä tapahtuikin tuomaroinnissa ja ohjelmoinnissa.

Kiitos boximme mahtavalle kannustusjoukolle - on mahtavaa olla kilpakentällä kun tietää, että takana on suuri tuki omalta salilta.

Kiitos NOCCO Finland ja Népra kilpailuvaatetuksesta.

Palaan ensi viikolla tarkemman kisaraportin kanssa jossa fiilistellään lajit sitten kunnolla läpi. Nyt aion napata koneen syliin ja avata Netflixin!
SHARE:

1 kommentti

  1. wow! upeaa ja paljon onnea teidn teamille! Kiva jos laitat yksityiskohtaisemmin viel lajeista:)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig