By Laura Hämäläinen

2011/09/20

What a feeling


En voi sanoin kuvailla sitä helpotuksen tunnetta kun eilen kävelin ulos biologian ainereaalista 5 tunnin ja 45 minuutin ja varmasti lähemmäs 30 sivun kirjoittamisen jälkeen. Katotaa en tanssituttaako viel sitten myöhemmin syksyllä kun saa tietää tulokset.. hehee. Tänään näin nopeasti Iraa fysion jälkeen, kun Antti hoiti mun nikamat taas oikeille paikoilleen :--) Eipä tässä mitään muuta oo oikein saanut aikaseks, supernaturalia katellu ja chillannu. Huomenna sitte ois taas keskiviikko ja pumppipäivä!


I have no words to describe the feeling I had when I walked out from the biology final exam yesterday after 5 hours and 45 minutes and probably 30 pages of writing. We'll see do I still feel like dancing later on this fall when we get to know the results.. hehee. Today I met Ira for a little while after I had had my back fixed by Antti. :--) Well, that's pretty much everything that's happened, I have just been watching supernatural and chilled out. Tomorrow is Wednesday which means it's a body pump day!
SHARE:

10 kommenttia

 1. ihanan värikkäitä kuvia! Kurkkaa ihmeessä meiänki blogia, jos vaikka innostuisit lukijaks:)

  http://jump-into-summer.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. ihanan näkönen taivas! :-)

  http://alll-the-little-things.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. irae - itse olet ihana <3

  Nea&Kukka - kiitos ! pitääpäs mennä tsekkaamaan :P

  Laura - jep, se näytti ihan sika siistilt :p

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja samoin! Pitää pistäytyä useammin täällä. :)

  VastaaPoista
 5. ihanii kuvii sul ! : ) kiva lukee ku värikkäit kuvii, lukijana : )

  VastaaPoista
 6. Heei en tiiä ootko kertonu aikasemmin jossain vaiheessa enemmän sun liikunnoista, mut olis kiva jos voisit vastata muutamaan kysymykseen :)
  Eli siis kuinka usein ja missä jumpissa käyt?
  Ja kuinka pitkää olet käynyt ja milloin alko näkymään tuloksia? esim. kiinteytymisessä ja lihasten kasvussa?
  Ja minkälaista ruokaa syöt, eli onko sulla sellanen urheilijaruokavalio vai normi?

  Kiitos jo etukäteen vastauksista, terveisin uusi lukijasi :))

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - En varmaan oo tarkemmin missään postauksessa kertonut, mut kiva kun kysyit :-) Eli joo, käyn nyt varmaan n. kerran viikossa body pumpissa, kerran tai kaks zumbassa ja sit jos ehdin ni vielä puntilla :-)
  Mulla leikattiin polvi viime helmikuussa, elin oon nyt kunnolla voinut treenata n. heinäkuusta asti. Silloin sain luvan vasta juosta :-)Silloin mun vasen jalka oli tajuttoman heikko ja nyt on lihasvoima palautunut lähes ennalleen n. 4 kuukaudessa. Kyllä mä nyt jaksoin juosta cooperissa 2500, vaikka juokseminen oli tosiaan kielletty viime marraskuusta heinäkuuhun :) eli kun vain jaksaa treenata ni muutamas kuukaudessa saa kyllä tuloksia aikaan !
  Ja no ruokavaliosta, oon jättäny perunat kokonaan pois mun ruokavaliosta, leipääkin syön aika harvoin. Pyrin syömään aika proteiinipitoista ruokaa, just kanaa, vihanneksia ja raejuustoa jne. Mut kyl mä oon esim ihan koukussa ben%jerry's jätskii et emmä nyt millää dietil oikeesta oo :-D semmoin perus terveellin ruokavalio, paljon vihanneksia ja proteiinia! :-)
  Toivottavasti tykkäät olla lukijana jatkossakin :-)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vastauksesta, on aina mukava kuulla toisten liikkujien omia kokemuksia :) Ja hyvä kuulla että herkutteluhetket kuuluu muidenki urheilijoiden arkeen :D

  VastaaPoista
 9. En tiennykkään että olet Iran kaveri mutta mahtava blogi tästä mä tykkään ! (-:

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig