By Laura Hämäläinen

2012/07/11

Vitamin Well

Tänään keskiviikkoa piristi ihanasti postiin saapuneet Vitamin Well juomat :-) Keväällä sain ennen yo kirjoituksia ensimmäisen paketin juomia ja nyt saapui toinen paketti mukanaan pari uutuus juomaa. Vielä en oo maistanut noita uusia Little Miracles juomia, mut jos sitä huomenna vaikka töihin nappais yhden mukaan. Little Miracles tuotesarja on 100% luonnonmuokaisesti valmistettu energiajuoma ilman keinotekoisia väriaineita, aromeja tai makeutusaineita. 

Vitamin Well -hyvinvointijuomat ovat terveellisiä janonsammuttajia, jotka sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja muita hyvinvoinnille olennaisia aineita. Juomat ovat hiilihapottomia ja vähäkalorisia (17 kcal/100 g) ja sisältävät alle puolet tavallisten virvoitusjuomien sokerimäärästä.

Mun ehdoton kestosuosikki on Vitamin Well Care - ah niin hyvää. Tänään oli pumpissa mukana toi Reload :-) Suosittelen oikeesti kokeilemaan :-) 

IMG_9898
IMG_9913
IMG_9902
IMG_9903
SHARE:

5 kommenttia

 1. kuinka monta pulloo oikee sait? :D

  VastaaPoista
 2. Mistä sä noita tilaat??

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - joku vähä reilu 30 pulloo oli :-)

  Anonyymi - en tilaa mistään, vaan teen yhteistyötä vitamin wellin kanssa ja sieltä sitten postissa välillä tulee pientä kivaa ylläriä :-)!

  VastaaPoista
 4. pystyyks noita tilaa jostain ? :)

  VastaaPoista
 5. mun on pakko kysyy yht juttuu ku en saa tähä mistää mitää hyvää vastausta. Eli oon about sun tyylinen, 20v tyttö ja harrastan salilla käyntiä ja lenkkeilyä ja tanssia. Oon pohtinu noita "teholiemiä" mutta en tiedä mitä kannattaisi käyttää saati tilata, jotka ois mun tarpeille hyvät. Osaatko suositella jotain? Oon kuullu et palkkarit ois aika nappi mut sit taas itellä tekis mieli vetää ennenki reeniä jotain.. ? toiveena ei oo siis niinkään mitkään laihdutusjutut vaan semmoset jotka tekee reenistä tehokkaammat, antaa voimaa, ehkä kiinteyttää lihaksia ja polttaa rasvaa.. :-) Sori tää kysymysten määrä mut aattelin et osaisit antaa jotain suuntaa:)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig