By Laura Hämäläinen

2012/06/15

So let's live in the moment of freedom, let it get you wild

Heippaheij ! Tulin pikaiset päivittelyt heittämään auringonoton ja laittautumisen välissä. Viime päiviin on mahtunut kaikenlaista  - ylitin itseni käymällä tykkimäen kauheannäköisessä uudessa laitteessa, oon tutustunu uusiin ihmisiin, treenaillut ja chillaillut lämpimissä kesäilloissa. On ehkä jonkunsortin kirjoittamaton laki, että aina kun ois biitsikelit ni vapaapäivistä oo tietoakaan? 
Tänään kolahti postista liput Jennifer Lopezin marraskuun Suomen keikalle - IM SO HAPPY I COULD DIE. :---) Nyt kuitenkin riennän, nauttikaahan auringosta ihanat  kuviakin ois kauheat määrät mutta tommonen keli ei houkuta istumaan tuntikaupalla koneella niitä muokkailemassa joten nappailin muutamat kuvat instagramista :-)

1
2
3
[1] rakkausmekko VILAsta oohhh [2] kylmät juomat + aurinko + terde = parasta [3] hahaa [4] rauhallinen aamu, hyvää aamupalaa ja blogeja mmm [5] oma mango, ihan parasta jätskii! [6] JLo here we come! [7] söpöt shortsit XD [8] "kevyt" lounas tossa yks päivä .. [9] omnom.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Kivoja kuvia! You are beautiful!

  VastaaPoista
 2. mist tilasitte noi liput tonne lopeiin?

  VastaaPoista
 3. mulla on kans tuo mekko ja se on niin ihana ♥ kadehdin sua ku pääset tonne jennifer lopezin keikalle..

  VastaaPoista
 4. Pakko tulla kommentoimaan, että sun blogia on ihan huippuu lukea varsinki yhestä syystä. Nimittäin sun harvinaisen terve asenne tohon treenaamiseen ja syömiseen! Nimittäin näköjään säki herkuttelet välillä hyvällä omatunnolla, mitä en ite ennen pystyny ollenkaan tehä, vaikka oisin tienny polttavani ne kalorit heti seuraavana päivänä. Ku lukee sun blogia, tulee kerranki sellanen terve motivaatio saada tasapainotettua se treeni ja syöminen, ku sitä tulee niin usein alotettua kaiken maailman lakot ja "syön tässä vain pelkkiä omenoita muutaman viikon" -kuurit.
  Tästä kommentista katos varmaan punanen lanka aikoja sitten, mut haluun kiittää sua! Tuntuu nimittäin, että kaikki bloggaajat jotka on yhtä hoikassa ja hyvässä kunnossa ku sä, painottaa sitä että ne syö just sen kaks omenaa päivässä ja käy 7 kertaa viikossa salilla rääkäämässä ittensä hengiltä. Oot tajuttoman hyvä motivaation lähde ja esikuva kelle tahansa joka haluu päästä hyvään kuntoon _terveillä_ elämäntavoilla!

  VastaaPoista
 5. Mie oon so unhappy ku en saanu lippua :((( yhyy. Mutta sie sitte nautit munkii puolesta! Ja namii mitä jätskikuvia <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - voi kiitos =) !

  Anonyymi - Lippupisteestä, netin kautta !

  Anonyymi - toi mekko on ihan rakkautta <3 ja heh, mäki superhappy ku pääsen sinne!

  Anonyymi - Voi kiitos ihanasta kommentistasi ! <3 ihana kuulla tommosta !

  Ira - mumssss herkkujaaaaaa .. Ja lupaan nauttia sunki puolesta !

  VastaaPoista
 7. miten sä vaihat otsikon väriä tekstiin?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi - googlesta löytyy kyl ohjeet =) oon ite tosi huono selittää.

  Roosa - se on ! <3

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig