By Laura Hämäläinen

2012/12/27

In this crazy world of choices I've only got a few

IMG_5452
IMG_5471
IMG_5508
IMG_5511
IMG_5504
IMG_5507
IMG_5449

Surettaa kun eilen oli noin kaunis sää ja nyt tänään sataakin sitten vettä.. Great. Noh, onneksi viikonlopuksi vielä luvattu auringonpaistetta ni pääsee viel kuvailemaan veljen kanssa ennen kuin sunnuntaina suuntaan Onnin kanssa jatkamaan lomailua Lahteen. Uudenvuodenkin suunnitelmat alkaa pikkuhiljaa selkenemään - tää tyttö tosin kyllä ihan autolla liikenteessä. Jokos teillä on suunnitelmat selvillä? 

Eilen oli ihanaa pitkästä aikaa päästä treenailemaan yhdessä Iran kanssa ja oli Nannekin mukana body combat maratonissa ja mun ohjaamalla core 30' tunnilla ! Tänään sit jatkettiin Nannen kanssa filthy fifty crossfit treenillä ja huh, sitä fiilistä kun lopulta lysähdät siihen lattialle ... :-D Tässä onkin nyt kuukausi aikaa treenailla, ennen kuin olisi lähtö Helsinkiin GRIT STRENGHT ohjaajakoulutukseen muutamaksi päiväksi. Maaliskuussa nähdään sitten kaikki Funfitillä gritin merkeissä ;-)

Nyt taidan suunnata Jakelle viettämään loppuiltaa rauhassa sohvalla ja huomenna nautin lepopäivästä hieronnan, kavereiden ja illalla mahdollisesti blogin ulkoasun muokkauksen parissa :-) 
SHARE:

10 kommenttia

 1. Mun on pakko kysyy sulta, kun ite sain viikko sitten iphonen ja aloion miettimään että saako iphoneen ne sellaset hymiöit että ne ns. näyttää hymiöltä eikä niissä oo vaan niinku kaksoispiste dee vaan että niihin tulee ihan hymiöit, eli vaikka kun saa joltain viestin ja siinä on joku hymiö niin se on sitten ihan niinku sellain hymiö eikä vaan vaikka :D,toivottavasti älysit :D

  VastaaPoista
 2. ja sit on viel pakko kysyy et miten saan koneelta usb-piuhan kautta musiikkia puhelimeen:D

  VastaaPoista
 3. Joo saa kun lataat emoji ++ nimisen app sovelluksen :-D sit meet asetukset - yleiset - näppäimistö - näppäimistöt - lisää näppäimistö ja siihen sit se emoji :D
  Ja joo saa musiikkia usbin kautta mut tarvit koneelle iTunesin :)

  VastaaPoista
 4. oi ootpas ihana ja sun blogi myös! Hei ois yks kysymys liittyen näihi bodypump ja muihin sali juttuihin :)! Osaisitkos yhtään sanoo kuinka usein viikossa sais käydä jumpissa ja salilla ettei lihakset rasittuis tai jotai sinne päi. Ja onko sitte väliä jos käy esimerkiks. Ma Pump, Ti step, Ke zumba, To sali, Pe pump, La combat ja Sunnuntaina ois vapaa päivä että tyylillä vuorottelee noilla jumpissa, eli tiivistettynä kuinka usein voi käyä että siitä ei ois haittaa lihaksille jos ymmärrät : D! Ja voin vielä lisätä että "pudotan" painoo eli ei oo mahollisuutta tulla yli kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips! suosittelisin, että tonne väliin pistät sen lepopäivän niin ei tuu niin pahaa putkea vaan menis 3 päivän sykleissä =) tsemppiä treenailuun ja muista kuunnella omaa kroppaa, jos tuntuu siltä ettei oikein jaksa niin pidä silloin kevyempi päivä ja käy vaikka kävelyllä ulkona :-) omaa kroppaa kuunnellen pääsee tosi pitkälle!

   Poista
 5. Oot älyttömän kaunis ja sulla on ihana blogi!
  kurkkaa mun > http://pixelpap.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana sinä ! pitääpäs käydä kurkkaamassa :-)

   Poista
 6. ihania kuvia! mulla ois yks kysymys: mistä sä kattelet gossip girliä? itelläni on vitoskausi kohta katottonuna dvd:llä ja en jaksaisi odottaa 6.kauden julkaisua dvd:elle. Eli tiedätkö mitään hyvää/turvallista paikkaa missä voisi katsoa ilmaiseksi tai ladata koneelle? kiito jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm no en oo ihan varma cucirca.com sivulta saattaa näkyä ! ite oon lataillu niitä ni en noista sivuista oikein tiiä :)

   Poista
 7. oi vau miten ihana blogi! :-) jäänpä ehdottomasti seurailemaan :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig