By Laura Hämäläinen

2013/07/16

kesäripset

IMG_1978
IMG_1976

Kesäkuun puolessa välissä ennen Himoksen reissua tein päätöksen josta olin jo kauan haaveillut - kävin laitattamassa ripsienpidennykset. Päätökseen vaikutti suuresti kylläkin hyvän ystävän kouluttautuminen ja näin ollen ripset ja huollot saa edulliseen kaverihintaan .. :-D Mulle laitettiin 11mm pituutta, sisäkulmaan hieman lyhyempää ja ulkonurkkaan muutama pidempi ripsi - itse ainakin tykkään suht "luonnollisesta" pituudesta eikä ripsien pituus mene ihan överiksi. Luonnostaan mulla on tosi lyhyet ja vaaleat ripset, joten muutos oli melkoinen!

Olen ollut todella, todella tyytyväinen päätökseen - elämä on äärimmäisen helppoa varsinkin tämmöisellä alalla työskentelevällä ja paljon treenaavalla ihmisellä kun naama pysyy kohtuullisessa iskussa vaikka kuinka hikoilisi. Plus että tottakai aamuisin on ihanaa kun selviää vain hiusten harjauksella ja taas ollaan valmiina menossa! Ainut miinuspuoli minkä keksin tähän mainita on, että kaipaan välillä silmien hinkkausta .. :-D Nyt jos silmää kutittaa niin pitää vain yrittää epätoivoisesti tökkiä jostain välistä eikä suihkussakaan oikein viitti naamaa kunnolla hangata. 

Onkos teillä millaisia kokemuksia ripsienpidennyksistä?  
SHARE:

17 kommenttia

 1. Mulla on ollu ripsenpidennykset nyt melkeen vuoden ja on ne vaan niiin helpot! :-D Kannattaa kuitenkin muistaa välillä pitää parin kuukauden tauko niin saa silmät levätä!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ne kyllä helpottaa naisen arkea kummasti! :-D ja joo, pitää muistaa pitää taukoa välillä sitten :-)

   Poista
 2. Mun sisko osaa laittaa ja on laittanu mullekki ja nyt osaanki jo ite laittaa ripsiä ;)

  VastaaPoista
 3. Mä kovasti haluisin pidennykset kun oon kuullut niistä oikeastaan pelkkää hyvää! Vielä en kyllä ainakaan oo sellasia hommannut, mutta ehkä joskus :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ripset! Mä otin keväällä ekaa kertaa ripsenpidennykset ja on kyllä elämä helpottunut näiden myötä ;) Ainut miinus siitä, että meneehän näihin aika paljon rahaa, mutta ehkä se on sen arvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla kätevää ku kaveri tekee halvalla! muuten ei ehkä olis tällä budjetilla varaa :-D mut on kyllä sen arvosta!

   Poista
 5. Itse haluisin tekoripset mutten ainakaan toistaiseksi niitä aio hankkia :) Ihanan näköiset ne kyllä on!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä tosi kätevät ! :-) ja ihanaa ku normaalisti ilman meikkiä näyttää ettei mulla ois ripsiä ollenkaan.. :-D

   Poista
 6. mullakin on vaan hyviä kokemuksia ripsipidennyksistä, oon pitäny nyt tässä parin kuukauden taukoa niistä jotta omat ripset saa tosiaankin levätä! tarkotus ois kyllä ottaa ne tässä heinäkuun puolella taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! pitää itekin joskus sit pitää vähän taukoa :--)

   Poista
 7. Mul on kans tekoripset ja ei vitsi mä välil kaipaan sitä et suihkus saa hieroo silmii oikein kunnolla !! Mut nytku nää on ollu jo pidempää ja toista kertaa ni oon jo tottunu siihen ettei saa hangata ! Ja aluks en uskaltanu nukkuu ees kyljellee ettei ripset liiskaannu ja lähe irti :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D joo siis toi silmien hieromiin kyl on suuressa kaipuussa.. mut kyl siihen tottuu! ja mäki aluks mietin et uskallanks mä ees nukkuu et kui hepposest ne irtoaa xD

   Poista
 8. mä otin hetken mielijohteesta virossa ripset kesäkuussa ja ei perse mikä vikatikki, nyt mä en osaa luopuu näistä ollenkaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! musta tuntuu kans et miten ikinä osaan enää luopua näistä.. :D

   Poista
 9. Älyttömän upeet, niin luonnollisen näköset! :-)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig