By Laura Hämäläinen

2013/07/17

LIFE LATELY

1

 1  pitkästä aikaa irtokarkkeja, vampyyrin päiväkirjoja ja tuli viikonloppuna kateltua myös TED pitkästä aikaa uudelleen!  2  lempparineule ja korut, joiden sijainnista ei tällä hetkellä ole harmainta aavistustakaan.. sormet ristiin, että ne on jäänyt porukoille eikä hävinnyt teille tietämättömille...  3  siskon ollessa kylässä syötiin muutamassa päivässä valehtelematta 7 litraa manskoita :-D  4  käytiin äidin kanssa lounaalla Sinuhessa - oli ihan tajuttoman hyvä kanasalaatti!

5

 5  terassi, aurinko, hyvää seuraa ja kylmä kokis - ah!   6   mun tyttöset <3  7 & 8  lempparipaikat Lahdessa - satama ja hyppyrimäet. Vihdoin pääsin ison mäen huipulle ja pakko myöntää, että oli parhaat näkymät mitä vähään aikaan olen päässyt katselemaan!

2

 9  good morning breakfast - puuroa, jäisiä mansikoita, kanelia ja kahvia, nams.  10  sunnuntairentoilua ja auringossa makoilua maauimalassa :]  11  espritin neule kirppikseltä kolmella eurolla! ainut miinus on, että paljasta ihoa vasten tuo hieman kutittaa..  12  keltaista ja oranssia, asusteissa pitää olla väriä kesällä!

4

 13  mökkimaisemia <3  14  oltiin summer upissa molempina päivinä jakamassa flaijjereita ja fiilisteltiin me mm. redrama ja heavyweight djs (joka oli aivan huikea!! 15  oman maan mansikoita porukoilla <3  16  käytiin veljen kanssa ostamassa jäätelöä ja kun ei osattu päättää mitä makua otetaan, otettiin kaksin käsin molemmille vähän jätskiä :-D
SHARE:

9 kommenttia

 1. Ihania kuvia!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. Nam nam, ihania ruokakuvia:3 Rupes tekee mieli kaikkee! :p

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ei saa lisätä tämmösiä herkkukuvia, kun makaan kipeenä kotona :D muutenkin oon jo syönyt kaikki kaapit tyhjiksi herkuista, ja silti menis vielä pelkkään tylsyyteen... Mutta ihania kuvia kyllä :*

  VastaaPoista
 4. Sulla on aina niin ihania kuvia, tää on ehdottomasti yks mun lempiblogeista! :))

  VastaaPoista
 5. mä tykkään ihan hirveesti sun instakuvista, niissä on jotenkin mielettömän kiva fiilis :-) kiva katella noita herkku&ruoka kuvia nälkäsenä, kauhee himo saada pitkästä aikaa irttareita!

  VastaaPoista
 6. upeita kuvia! :)

  http://mariannejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. mitä flaijereita oot jaellut?

  VastaaPoista
 8. Mahtavia kuvia, toi kello on aivan ihana! Nams, rupes tekee mieli irttareita :-D

  http://siljakeepcalm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! Mistä toi kello on ostettu ? Rupes tekee mieli irtokarkkeja :-D

  http://siljakeepcalm.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig