By Laura Hämäläinen

2013/08/11

WHAT A FEELING! - treenipäiväkirja

IMG_0573

MA: - 
TI: aerobinen 45min + sali: jalat
en muista koska olisi ollut niin vetelä olo ennen treeniä kuin tiistaina! oltiin istuttu 3h tulikuumassa autossa, huhuh.. kummasti sitä kuitenkin siitä heräsi ja en muista koska olisi tuntunut jalkatreeni yhtä hyvältä! takana oli pari päivää lepoa, joten treeni kulki ja jalat tuntu hyvältä. pari viikkoa ollut nyt pitkästä aikaa yhdenjalan maastaveto mukana, yks mun lempiliikkeistä ehdottomasti! 
KE: aamu: sali: kädet / ilta: aerobinen/hiit 60min + hieronta jalat
aamun treeni oli aika perus, vaihtelin vähän liikkeiden järjestystä ja kyllä tuntui viimeisenä ranskalainen punnerrus ojentajille.. illalla jatkettiin taas jalkaprojektia jannen kanssa ja teki mieli potkasta sitä naamaan, sen verran oli taas jalat vetäny tukkoon... 
TO: aamu: huoltolenkki 60min 
käytiin aamusta rikun kanssa huoltamassa jalkoja vähän kevyesti hölkkäillen ja venyteltiin kevyesti lenkin jälkeen, jalat oli vähän hellänä hieronnasta mutta lenkin jälkeen tuntu paljon paremmilta! illalla käytiin äitin kanssa 'rennolla kävelylenkillä' joka vaihtui juoksuun 4345208 hyttysen takia, never again noille hiekkateille iltamyöhään!
PE: - 
LA: ratsastus x2 heppaa / loikkatreeni 60min
reilun vuoden tauon jälkeen what a feeling - pääsin ratsastamaan parilla upeella nuorella ja oli kyllä hymy korvissa! kirjottelen näistä hommista lisää vähän myöhemmin kuvien kera :-) illemmalla käytiin siskon kanssa urheilukentällä tekemässä loikkareeniä eli portaita, aitoja, spurtteja.. ihan mahtava fiilis jäi treenistä, taidan mennä huomenna aamusta uudestaan! hyvää vaihtelua treeniin ja tunti humahti ihan silmissä. Ihan huikee päivä kaikinpuolin.
SU: body pump
tuntuu kyllä kropassa eilisen täysin erilaiset reenit, huhhuh. yhtäkään vatsalihasliikettä en eilen tehnyt ja aivan jäätävä tuntuma keskikropassa - kuka väittää ettei ratsastus ole urheilua?? illalla olis sitten body pumppia funfitilla, see you there! 

2-tile

Miltäs teidän treeniviikko näyttää? On aina huippua lukea teidän treenifiiliksiä ja saada taas vähän lisää motivaatiota ja vinkkejä omaan treeniin! 
SHARE:

13 kommenttia

 1. oi mä haluun kuulla sun heppakokemuksesta lisää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää oottaa että pääsen lahteen ja käsiks vanhoihin kuviin, että saan niitä kans mun kultavuosilta mukaan :-D

   Poista
 2. aina tulee urheiluinto kun lukee sun blogia!! :)

  http://jjjanika.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. sillon ku käyt lahessa salilla, nii millä salilla käyt? :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mieletön toi sun pomppu aidalla!! Itse en taitais tuota uskaltaa kokeilla...😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähä piti iteki hakee itseluottamusta matalammista ennen ku uskals korottaa :D

   Poista
 5. Tosi kiva tää sun tapa merkata viikon urheilut!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! idean oon saanut kylläkin essiltä pure and simple -blogista :)

   Poista
 6. Harrastaako sun pikkusisko yleisurheilua :) ? Itellä oli yli 9 tuntia tällä viikolla reeniä, ja yks treeni oli just nopeusvoimaa kentällä eli esim. aitoja ja sullekki vinkkinä kuulaheitot! Teen kyllä ite iha lisäks kuulatekniikkaa koska oon ennen harrastanu paljon yleisurheiluakin oman päälajin lisäks mut heitot on myös tosi hyviä ja tuo vaihtelua :) ja oot varmaan tehny näitä (?) mutta yks hyvä liike mitä teen on yhen jalan loikat eli esim. 5 x 10 loikkaa molemmille jaloille. Niissä huomaa niin nopeesti kehityksen, kun jalka ei enää petä vaan jaksaa loikata viimesetkin loikat kunnolla niin että tekniikka pysyy kasassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollaan molemmat joskus harrastettu, mut siskoki lopetti silloin joskus ku alotti koripallon :-) toi yhen jalan loikkahomma kuulostaa hei tosi kivalta, pitää testaa seuraavaks ku menee hyppelehtii! kiitti vinkistä :>

   Poista
 7. toi urheilukenttä näyttää kovin paljon kuusankosken urheilukentältä..... olenko ihan väärässä?

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig