By Laura Hämäläinen

2013/08/28

BACK TO SCHOOL

IMG_3065 IMG_3085 IMG_3092
hame VILA / huivi persunmall * / laukku oasap * / kengät dinsko

Heipsun! Koneen kätköistä löytyi muutama julkaisematon asukuva menneeltä Kouvolan reissulta. Tykkäsin itse pitkästä aikaa laittaa hameen päälle, ehkä ens kesänä tulisi käytettyä hieman useammin. Toisaalta odottelen jo kirpeitä syyspäiviä, kerrospukeutumista, lämpöisiä huiveja, pipoja, lapasia, villasukkia.. Ensimmäistä kertaa elämässäni odotan syksyä! Millaisilla fiiliksillä odottelette syksyä?

Nyt on täälläkin puolella ruutua lomailut lomailtu ja eilen palattiin takaisin koulun penkille. Siirryin suorittamaan opintojani osuuskunnassa, joten tästä vuodesta tulee varmasti mielenkiintoinen, mutta myös haastava, sillä suuri vastuu opinnoista siirtyy meidän osuuskuntalaisten omille harteille. Odotan kuitenkin innolla millaisia ovia tämäntyyppinen opiskelu avaa tulevaisuutta ajatellen. 

Huomenna vielä pari tuntia koulua ja sitten pitkän viikonlopun viettoon, ei kauhean rankasti alkanut tämä syksy opiskelun kannalta katsottuna :-D Nyt taidan laittaa kuitenkin koneen pois, hakea vähän rahkaa iltapalaksi ja suunnata sohvalle kattelemaan poikien kanssa jotain leffaa. Ihanat keskiviikot sweeties!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Ei nyt liity postauksen aiheesee, mut nainen MITKÄ KÄSIVARRET ;)

  VastaaPoista
 2. mitä tarkoittaa opiskelujen suorittaminen osuuskunnassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä on osa fys opiskelijoista perustanut oman osuuskunnan eli yrityksen, missä opiskellaan eli tehdään oikeita projekteja ja opettajat ei niinkään tuo kaikkea tarjottimella valmiiksi nenän eteen :-) eli meidänkin luokalta n. 10 tyyppiä on nyt mukana siinä ja ollaan erillään meidän omasta luokasta osassa opintoja. olipas epäselkee selitys mut se on vähä vaikeeta selittää xD

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig