By Laura Hämäläinen

2012/05/07

answers part 2

Paras tapa viettää perjantai-iltaa? - Hmm, varmaa lämpöseen kesäiltaan olla ulkoon kavereiden/Jaken kans ja ihan vaa chillata ja syyä vaikka jätskii :-)
Viisi ensimmäistä asiaa jotka tekisit voitettuasi lotossa? - Riippuu paljon voittaisin, mut siis matkustaisin New Yorkiin, ostaisin mulle ja Jarkolle hienon talon, lahjottaisin sademetsien suojeluu jonkuulaisen summan, shoppailisin jotain kivaa ja hankkisin myös varmaa uuden auton. 
Paras muisto viime kesältä ? - Hamina Bastion Sonjan kans :-D
Hölmöin asia mitä oot tehny? - Satuttanut ihmistä jota rakastan.
Paras tapa viettää kesää? - Rannalla kavereiden kanssa ku on ihanan kuuma ja sit toinen on et menee täs lähel olevan vanhan laskettelurinteen päälle yöllä makoilee ja kattelee tähtii, ihan parasta.
Mitä suunnitelmia sulla on ens kesälle? - Töitä, töitä, töitä, Summer Uppii ois tarkotus lähtee, juhliaki ois tiedossa aina häistä rippijuhliin. Aion myös käydä uimassa keskiyöllä, paistaa vaahtokarkkei nuotiol ja tehä jotain tosi extemporeeta !
Missä maissa oot käyny? - Turkki, Bulgaria, Kreikka, Ruotsi ja Viro jos ne lasketaa mukaa :--D 
Mihin maihin haluisit matkustaa? - Yhdysvallat ja Italia tuli nyt ekana mielee
Romanttisin kokemasi hetki? - Se ku oon makoillu mulle rakkaan ihmisen kans just siel laskettelurinteen päällä ja katellu vaa tähtiä hiljaa toisen kainalos
Kesä vai talvi? miksi? - KESÄ ehdottomasti ! kesäl on lämmin, valosaa, on paljon vapaampi ku ei tarvi pukee 94398 kerrosta vaatteita ja muutenki, elämä on lepposempaa
Kolme hyvää puolta talvessa? - tunnelmalliset kynttiläillat, villasukat ja joulu
Mikä on sun rakkain muistosi lapsuudesta? - Kauheen vaikee, mut varmaa se ku iskä teki meille puuhepan meijän mökillä ja sit se oli monta vuotta tosi rakas puuheppa .. :-D
Oletko aamu- vai iltaihminen? - Oon päiväihminen :--D aamusin oon kärttynen ja illal minust loppuu virta yleensä siin yhen maissa viimeistää. 
5 ehdotonta paikkaa mihin haluaisit elämäsi aikana matkustaa ? - New York, Bora Bora, Rooma, Las Vegas ja joku sademetsä, vaik Borneon sademetsä.

1

Mikä on sun lempidrinkki? - Caibiroska :-)
Kadehdin sun täydellisiä aamupaloja, joten kerrotko lemppariaamupalavinkkis? - Uus ehdoton suosikki: luonnonjogurttia, tuoretta ananasta ja pähkinöitä - ah.
Lempiherkku? - Suklaa ja Ben&Jerry's ja juustokakut ja ja ja ... 
Jos saisit valita yhden ruuan jolla elää loppuelämä, mikä se olisi ? - Varmaan kana.
Lempiruoka? - Äitin tekemä kanakeitto <3 
Tykkäätkö enempi suolasesta vai makeesta? - Makeesta, oon kunnon herkkuhiiri jos antaisin ittelleni luvan :---D
Ootko hyvä tekemää ruokaa? - Nooooo, emmä nyt meni ehkä kehumaa jos taidot rajottuu kanawokkiin ja kanakastikkeeseen :--D vois vähä tsemppaa täs..
Juotko usein ? - En, ehkä kerran kahes kuukaudes jos sitäkää. 
Lempi alkoholiton/alkoholijuoma? - Alkoholiton: maito ja alkoholijuomist ehdottomast Kopparbergin mansikkalimesiideri ! mmhm mums.

Jos sulle aukeais blogin kautta joitain "bisnesmahdollisuuksia", tarttuisitko niihin? - Kyllä varmaan, riippuu tietty mimmosia :-) jo pelkästään toi yhteistyö Vitamin Wellin kanssa on huippua! Unelma ois yhteistyö Niken kanssa.. ooh.
Kolme lempiblogia tällä hetkellä? Daydream nationnonsenseMy world ja viva la vida
Mistä sait innostuksen bloggaamiseen? - Iralla oli blogi ni tuli semmoin et vois itekki kokeilla millast se on ja koukkuunhan mä sit jäin.. 
Parasta bloggaamisessa? - Mahdollisuus jakaa kuvia muiden kanssa ja ihanat lukijat, jotka aina piristää päivää <3 
Mitä mieltä sun kaverit on sun blogista?- Emmä tiiä oikee :-D on kyllä muutamia jotka tullu kehumaan, hihii kiitos te ihanat.


2

Viisi asiaa mitä teet päivittäin ? - Pesen hampaat, tsekkaan blogin, kirjotan tekstiviestejä, juon maitoa ja kuuntelen musiikkia
Pidätkö itseäs kauniina? - Kyllä mä useimmiten oon tyytyväinen mun peilikuvaan, mut toki on semmosiakin päiviä ku tuntuu et suunnillee kaikki omas ulkonäös mättää. Onneks harvemmin.
Mitä muuttaisit sun vartalossa, jos mitään? - Lantio vois olla enemmän erottuva, etten ois tämmöin 'tasapaksu' pötkö.
Pelottaaks sua muuttaa omaan asuntoon? - Kyllä ja ei, ootan innolla et pääsee vähä omille jaloilleen mut opiskelijalla on budjetti aina sen verta tiukka et se vähä mietityttää ku en haluu käydä töissä opintojen ohella. Plus et ahistaa kyl ku kaikki ihmiset vähä leviää erillee ympäri Suomee..
Onks sua ikinä kiusattu? - On, yläasteella.
Kolme esinettä/asiaa joita ilman et voisi elää? - Hammasharja, aurinko ja sänky
Onko sulla jotain rutiineja just esim. aamuisin? - Vähä vaihtelee, mut joka ilta mun on pakko pistää lämpimät sukat jalkaa ku meen nukkumaa tai muuten ei tuu nukkumisesta mitää :-D myös kesäisin..
Kerro kolme parasta ja huonointa puoltasi? - Hmmhm, parhaina voisin sanoo päättäväisyys, sosiaalisuus ja huumorintaju ja huonoiks puoliks äkkipikaisuus, huomionkipeys ajoittain sekä liiallinen kiltteys
Mikä ois unelma-ammattis? - En kyl tiiä :o 
Koska muutat omaan kotiin ? - Toivottavasti loppukesästä/alku syksystä :-)
Ootko tehny ikinä mallin töitä? - En nyt 'töitä', mut oon ollu mallina esim. Suosikki lehdessä.
Haluaisitko tehdä mallin töitä? - Siihen alaan liittyy kyllä semmoset ulkonäköpaineet et en kyllä työkseni sitä haluis tehä, toki välillä kuvauksis on kyl ihan kivaa! En kestäis jos en sais välil syyä jätskii ja suklaata.. 
Oliko jatko-opintopaikan valitseminen vaikeaa vai itsestäänselvää? - Viime keväänä sain ahaa elämyksen ja siitä lähtien on ollu selvää mihin haen.
Miks haet fysioterapeutiks? - Kävin ite viime keväänä fysiossa ja siel tuli semmoin et ei vitsi, tota mä haluisin tehä työkseni. 

3

Mistä ostelet sun normi kouluvaatteita, ja entä sitte treenivaatteet? - Normivaatteita ostelen useimmiten VILAsta, Ginasta yms massakaupoista. Treenivaatteita tulee ostettua Intersportista, Nike storesta ja Stadiumista.
Unelmiesi auto ja asunto? - Meren rannalla joku iso talo, missä suuret ikkunat, uima-allas ja iso piha. Unelmien auto ois Jerrin audi.. :-D Noeii, mustang shelby ois kiva tai samanlain camaro niinku transformers leffoissa taii audi r8 .. Onhan noita :-D
Luottovaate ? - Hyvin istuvat farkut ja VILAsta ostettu ihana neule
Kolme tavaraa jotka on sul hankintalistalla ? - Hajuvesi, tehohoito hiuksille ja 50mm objektiivi sitte kunhan ensin saan uuden kameran yo-juhlat tulkaa jo.... 
Lempi asuste? - Kello :-)
Mitkä on sun lempi vaatekauppas? - VILA
Mitä hiustenhoitotuotteita käytät ? - Cutrinin shampoota ja hoitoainetta värjätyille hiuksille, Elvitalin hiuksiin jätettävää hoitoainetta, BC:n latvahoitoa, Volume moussea, lämpösuojaa.. Onhan noita :-D
Mihin käytät eniten rahaa kuukaudessa? - Bensaan........ -.-'
Mitä objektiiveja sulla on ja mitä haluaisit? - Ei oo muita kun toi perus 18-55mm mut haluisin 50mm ja fisun.
Missä haluisit asua ? - Jos oisin superrikas haluisin asua meren rannalla jossain hienos huvilas mis uima-altaat ja muut setit pihal mut noh, joku kiva omakotitalo järven rannallaki ois ihan kiva :-)
Millaisen perheen haluisit, montako lasta jne? - 2 lasta, kiva aviomies, länsiylämaanterrieri :--D
Millä teet aina banneris? - Photoscapella.
Kuinka pitkä olet? - 174,5 cm 

4

Mikä on sun luonnollinen hiustenväri? - Semmoin tyypillinen maantien harmaa :--D 
Millasia pysyviä koruja sulla on (lävistykset ja hammaskorut yms.)? - Kahet korvisreijät ja napakoru :-)
Kuvaile sun työ/kouluaamua? - Herään, koomaan kollarit jalas + yöpaita pääl, syön puuroa ja rahkaa ja juon maitoa, meikkaan ja vaihan vaatteet ja lähen :-) aina sama kaava !
Mitä teet jos et pääse kouluun syksyllä? - En tosiaan tiedä :--D en oo ajatellu, kai se sit ois töitä tehtävä.
Teetkö koskaan DIY-juttuja? - ÖÖh ?
Onks toi sun kamera ollu sulla kuinka kauan? - Hmm, on toi nyt aika monta vuotta ollu :o jos ihan tarkkoi ollaa, ni se on mun veljen :---D ylppärilahjaks saan ikioman canon 600Deen <3
Mikä sul on puhelimen taustakuvana? - Onnin kuva :-)
Mitä kasvojenhoitotuotteita käytät päivittäin kun sun iho on noin hyväs kunnossa? - Kasvomaidolla putsaan eka meikit pois ja sit kasvovedel sen jälkee, sit rasvaa ja volá ! Välil käytän kasvojen kuortinta-ainetta :-) n. kerran viikossa
Lempileffat? - Pirates of the Caribbean Mustan helmen kirous, Up kohti korkeuksia, Inception ja Nälkäpeli
Lempi sarjat? - Gossip Girl ja Täydelliset naiset 
Lempikirjat? - Harry Potter and the Deathly Hallows, Nälkäpeli-trilogia, muutki Potterit tietty ja Twilight saaga.
Lempiaine koulussa? - Enkku ja liikunta
Ootko allerginen millekkää? - Jep, hyttysille ja ampiaisille..... -.-
Miks sun polvet on leikattu? - Ekal kerral hevonen potkas polvee ja toisel kerral tipuin estereenis ja polvi väänty.. :--(
Mitä vinkkejä antaisit ihmiselle, joka menossa polvileikkaukseen? - Pidä sulle rakkaita ihmisiä lähellä, niitä joista saat voimaa. Älä luovuta vaikka kuinka vituttais ja välil on ihan ok heittää ne kepit menee jos ärsyttää. Muista kuitenki, et kuntoutus on täysin sun vastuulla ja se on 50% siitä kuinka hyvä siit jalast tulee :-) kirurgi voi tehä vaa oman osansa, loput on sun päätettävissä.
Kaunein tietämäsi nainen? - Eva Longoria tai Megan Fox 
Milloin koit ensisuudelman? - Joskus kasiluokal semmoin kunnolliin :--D 
Paras huulirasva? - Ööö Labellon pure&narural milk & honey
Paras hajuvesi? - Loverdose, Escadan Taj sunset mikä on kyllä loppunu jo aikoja sitte ja sit se Escadan Rockin' Rio on kyl kans hyvä.
Millaisessa kodissa asutte? - Normaali omakotitalo, kaks kerrosta jne :--D
Mikä on sun lempikoirarotu? - Länsiylämaanterrieri !

5
kuvat we it
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tuttuja juttuja löytyi tästä sun postauksestasi, tää on hyvä <3

    VastaaPoista
  2. DIY = do it yourself... :D

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig