By Laura Hämäläinen

2012/05/08

Mopokortti ja amikset, maitoparta ja mamikset


Swedish House Mafia - Greyhound
Päivä aloitettu reippaasti 40min juoksulenkillä oli kyllä vähä kankeeta aluks mut kyl se siit lähti ja siihe päälle viel vähä NTCn masutreeniä! Ah ihana olo nyt ja kello on nyt mitä, ei ees kahtatoista vielä. Vois useemminki saada itteää niskast kiinni ja suunnata aamul lenkille. Ihana ku aurinko paisto, linnut laulo ja hyvät musiikit korvil - ah mä tykkään.
Tänää ois tarkotus vielä opastaa kaveria bloggailun saloihin ja auttaa vähän alkuun oman blogin kanssa, unohtamatta tietty Suomen peliä illalla ! Nyt taidan raahata aurinkotuolin alapihalle ja mennä sinne makoilee - mikäs täs lomailles viel tää ja ens viikko  

IMG_6230.JPG_effected
IMG_6247.JPG_effected
IMG_6229.JPG_effected
IMG_6568.JPG_effected
IMG_6572.JPG_effected
kuorrutin lauantaina pitkästä aikaa mansikoita suklaalla ja ooh parempaa ku mitkää karkit ja muut viel ku sais suomalaisia mansikoita... 
IMG_6562.JPG_effected
IMG_6458.JPG_effected
SHARE:

7 kommenttia

 1. mikä on NTC masutreeni? :D haluutko kertoo tarkemmin?

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavia kuvia !:> namii noi keksit ja kesäkuvat <3

  VastaaPoista
 3. sulla on ihana blogi!! :)

  oisko sulla antaa vinkkejä liikunnan alottamiseen? ratsastin monta vuotta ja nyt sen lopetettuani alkais olemaan aikaa ja innostusta treenaamaan kunnolla. haluaisin pääosin treenata vatsaa ja reisiä ja nyt kun saan hommattua kunnon kengät alotan lenkkeilyn :) kesäkuusta eteenpäin ois kuitenkin tarkotus alkaa käymään salilla, oisko sulle vinkkejä sille puolelle? :) kiitos paljon etukäteen!! :)

  VastaaPoista
 4. Oiku ihania kuvia! :) ja noi mansikat mmm...

  VastaaPoista
 5. tuuli - nike training club app-sovelluksesta applen laitteille löytyy 15min kestäviä täsmätreenejä :) siin n. minuutti tehdään yhtä liikettä aina !

  irae - uuuu kiva et tykkäät <3 !

  Anonyymi - voi kiitos ! :) jalkojen treenailuun hyvää vastapainoa lihaskunnolle antaa just lenkkeily, kiva jos oot sitä suunnitellut ! Salilla hyviä jalanmuokkausliikkeitä on tietysti kyykyt, kahdenjalan peruskyykky ja askelkyykky. Ite tykkään käyttää myös vertikaaliprässiä, saa helposti pidettyä huolta polvien linjauksesta ja kohdennettua treenin takareiteen ja pakaraan!
  Toistojen määrästä ja painosta riippuen haastat pitkäkestoisia- tai nopeita lihassoluja. :)
  Keskivartalotreeniin kannattaa sisällyttää syviä lihaksia haastavia liikkeitä kuten lankkuja (normi ja sivulankut ja vastapainoksi erilaisia rutistuksia.
  http://themomentsoflaura.blogspot.com/2012/04/treenipaivakirjaa-ja-treenimusiikkia.html << tuolta löytyy muutamia linkkejä youtubeen koskien vatsatreeniä! :)
  Jos salilla haluat keskittyä jalkoihin ja vatsaan, voi lenkkeilyn lisäksi paikallaan olla vaikka kerran viikossa body pump tunti, jolloin saat kokonaisvaltaisen treenin koko kroppaan. =)

  sofia - oi kiitos =) ! ja jep, kuhan viel sais kotimaisia makeit mansikoit <3

  VastaaPoista
 6. olet kaunis! :) ihania kuviakin!

  VastaaPoista
 7. däämn mikä blogi!! oot nätsky ja iha älyttömän hienoi kuvii :) me like!

  brokenheeels.blogspot.com

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig