By Laura Hämäläinen

2012/11/04

KOUVOLA WEEKEND


Perjantaina nappasin Onnin audin takapenkille ja suunnattiin kohti Kouvolaa. Aika treenailun täyteinen on viikonloppu ollut, mutta ihana on ollut päästä treenailemaan tutulle salille ja varsinkin Iran kanssa treenailua on ollut kova ikävä! Eilen oltiin FunFitin avoimissa ovissa koko päivä ja löysin uuden rakkauslajin - crossfit tyylisen high intensity kiertoharjoittelun. Aikamoista rääkkiä oli, mutta huikeeta silti ja tulee näkymään omassa treeniohjelmassa myös!

Eilen laitoin OASAPilta blogiyhteistyön ansiosta pienen tilauksen tulemaan ja myös toinen aivan huippujuttu kolahtaa ensi viikolla postiluukusta :-) Nyt taidan vihdoin vaihtaa yöpaidan pois ja suunnata Jarkolle viettämään rauhallista sunnuntaipäivää, illalla sitten taas kolmas koti eli FunFit kutsuu 


IMG_9426
IMG_9414
IMG_9412
IMG_9434
IMG_9438

Haluan kovasti kehittää blogia aina vain enemmän teitä lukijoita miellyttävään suuntaan, joten olisi kiva tietää postaustoiveita ! Ajattelin myös joulun alla järjestää jotain pientä arvontaa taas - miltäs kuulostaisi?

SHARE:

16 kommenttia

 1. näin teidät eilen funfitillä ! olitte niin ihanan ilosen näkösiä varsinkin body combatissa ! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa ! heh, se on kyllä yks mun ja iran kestosuosikeista :-)

   Poista
 2. Kumpa itelläki riittäis motivaatiota kuntoiluun:D vinkkejä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla kasvaa motivaatio aina kun huomaa kehitystä ja treenailuintoinen ystävä on ihan loistava motivaattori :-) perjantainakaan tuskin olisin jäänyt pumpin jälkeen combattiin, mutta kun ira tuli niin olihan se nyt jäätävä !

   Poista
 3. arvonta kuulostais kivalta ! :) mitä oot meinannu ?

  VastaaPoista
 4. moi! nouseeko pelkällä viikottaisella bodycombatilla kunto? riittääkö se liikunnaksi, jos muuten harrastaa aika paljon hyötyliikuntaa? mulla ei nimittäin riitä aika muuhun kuin kerran viikossa treenailuun..:D ja onko toi bodycombat tosi vaikeeta, että alkaako se sujua muutaman käynnin jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heip ! combat ei oo vaikeeta ja siinäkin aina tehdään 3kk samaa ohjelmaa eli pääsee helposti mukaan varmasti :-) ja kyllähän se varmasti hyvää tekee, on se sen verran korkeilla sykkeillä tehtävää treeniä että voin melkein taata että huomaat kyllä jonkun ajan jälkeen eron kuinka jaksat paremmin :)

   Poista
 5. näin sut eilen funfitillä! :) näytit kyllä tosi pirteeltä ja iloselta ihmiseltä!

  VastaaPoista
 6. jotain ravintoon liittyvää postausta olis kans kiva lueskella :-)

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. muaki kiinnostais lukea joku ravintopostaus ::D jos kertoisit miten sä ite syöt, miten olis hyvä syödä jos haluu vähän pudottaa painoa tai saada lihasta tai muutenvaan pysyä hyvässä kunnossa. ku tuntuu että itellä ainaki on vaikein just se syöminen, ku joko syön ihan liian vähän tai ihan liikaa tai ihan vääränlaista ruokaa tai plääh =D

  VastaaPoista
 8. Nää treenipostaukset on aivan mahtavia! :) Tälläsiä lisää vaan, koska näistä saa tosi hyvää inspistä omaan treenaamiseen.

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig