By Laura Hämäläinen

2012/11/26

Dear Santa...

11

Tässä selailin äsken vähän we  itä ja ajattelin tehdä pikkuisen toivomuslistan joulupukille. Ja ettei nyt joku luule, että oon ihan hullu niin eihän näitä kaikkia toiveita edes joulupukki voi toteuttaa, mut aina saa unelmoida ja toivoa. 
Toivomuksissa olisi lämpöä ja valoa tän pimeyden keskelle, eli lämpöisiä sukkia, lunta ja kynttilöitä. Mami olikin jo ostanut mulle mitä ihanimman torkkupeiton, kiitos hih. Rakastan myös arjen pieniä hemmoitteluhetkiä erilaisten hyväntuoksuisten vartalonhoitotuotteiden muodossa, joten ehkä myös tänä vuonna the Body Shop tyhjentyy hieman - merry Xmas to mee from me!
Tänä talvena myös alan ehkä lämpenemään Uggeille, mutta aidot on niin hirmuhintaset, että mulle nyt kelpais oikeestaan ihan mimmoset kengät vaan talveks kuhan olis lämpöset ettei tarttis varpaiden palella.

jl

Ehkä yksi konkreettisin toive on uudet, hieman paksupohjaisemmat treenikengät sillä noissa nykyisissä on niin ohut pohja ettei niillä oikein viitti polkea spinningiä. Toiveissa olisi myös enemmän laatuaikaa poikaystävän kanssa sekä kiireettömiä aamuja katsellen lempparisarjoja ja syöden herkullista aamupalaa. Toivoisin myös enemmän hetkiä mun hyvien ystävien kanssa, jotka ei täällä Lahdessa asustele. Tulkaa yökyläilemään joskus, jooko? 

Ihanaa joulun odotusta teille  löytyykö toivelistalta mitään samanlaisia juttuja?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig