By Laura Hämäläinen

2012/11/17

LITTLE MIRACLES - ARVONTA

LittleMiracles_Packs

Syksyn edetessä ja joulun lähestyessä ajattelin että olisi taas aika pistää pienimuotoinen arvonta pystyyn teidän lukijoiden kesken. Näin syksyllä vuoden pimeimpään aikaan on usein oma jaksaminen välillä hieman ehkä vaikeampaa, joten arvonnassa onkin Little Miracles juomia (yhteensä 36 pulloa). Juomat ovat 100 % luonnollisia eivätkä ne sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai makeutusaineita. Lue lisää täältä.

Ohjeet osallistumiseen tulevat tässä:

Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot omat lemppari vinkit syksyisen pimeyden ja joulukiireiden keskellä jaksamiseen sekä hyviksi testatut vinkit stressin voittamiseen. Lisäksi jätä kommenttiin oma sähköpostiosoitteesi - ilman sähköpostia osallistumista ei hyväksytä. 

Osallistumisaikaa on 25.11.2012 asti.

Onnea arvontaan! 
SHARE:

50 kommenttia

 1. Pitää muistaa antaa aikaa itselleen ja rentoutua! Kynttilät palamaan, hyvä kirja käteen ja suklaalevy viereen :-)

  ti.parviainen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. parasta voittaa stressit on viettää vapaapäivä ihan itsestään ilman stressiä ja muita häiriötekijöitä. hyvää ruokaa ja joku hyvä telkkarisarja pyörimään ja rentoutuminen on taattu!
  ellaleppanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Ensin salilla kunnon hikitreeni sitten saunaan jossa kynttilät tuo tunnelman ja hyvä musiikki vielä siihen niin bueno! Ja siihen vielä kylkiäisiksi virkistävä kasvonaamio ja jalkakylpy :)

  jenkkujasmiina@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oon kavereiden kanssa, he piristävät kummasti jokaista päivää, ja välillä totakai tarvitsee omaa rauhaakin niin kotona suklaata syöden ja lehteä lukien. :)

  mariann_nne@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Rentoutuminen, kynttiälävalo, lenkkeily, musiikki, vaahtokylpy, on välillä omassi oloissaaan :)
  roosaalanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Itteeni on tällä hetkellä stressannu se, että kohta on jo yhteishaku ja en oo vielläkään varma mihin päin maailmaa peruskoulun jälkeen suuntaisin. Mua on ainakin auttanu se, että oon järjestäny kokeiden ja joulukiireiden keskelle ihan omaa aikaa ja ollu vaan kotona ilman mitään kiireitä. :) Tietenki välillä ihan vaan hyvä seura ja tietty ruoka on auttanu. :) Sä oot myös inspiroinu mua alkaa urheileen ja syömään terveellisempää ruokaa. Niiden avulla oon myös jaksanu!

  maiju-jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Urheilu ainakin saattaa auttaa. Kaikki syksyiset päivät ei ole sateisia vaan aurinko paistaa, joten on hyvä lähteä esim. lenkille. Välillä tietenkin pitää myös hemmotella itseään! Mulle ainakin parhaiten toimii ihan vaan oleskelu ja herkuttelu:) myös kavereiden kanssa oleminen ja esim. shoppailu tietenkin auttaa! Ikinä ei kannata stressata mistään liikaa vaan antaa itsellekki välillä aikaa:) Mulle ainakaa joulu ei oo mitään kiireiden aika, vaan mä just tykkään kun saa laittaa jouluvalot huoneeseen, jolloin koko huone on paljon valosampi:) ja lahjojen ostokaan ei ole mitään kamalaa hommaa.


  mariajokinen-@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Urheilu, antaa itselleen aikaa ja rentoutuu. Joillaki voi olla omia tapoja rentoutua. Itse rentoudun telkkua katselemalla, kirjaa lukemalla vaikkapa pikku napostelujen kera, pitkä suihku/kylpy sekä ystävät on myös tärkeitä. :)
  juulins@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Kynttilät, hyvä ruoka ja seura! Myös treeni piristää kummasti ;)

  elinamononen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. vetää vitaniimit naamaan ja menee salille! salilta rentoutumaan ja väsää jonku ihanan salaatin päivän kunniaks:)

  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Oma aika, lenkkeily, ja illat ystävien kanssa auttaa jaksamaan :)

  janikam@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. rentotuu, ja ottaa irtiottoo kaikesta. Lähtee vaikka viikonloppu reissulle jonnekki ja vaa nollata !

  jenna.virkkunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Omaan jaksamiseen auttaa säännölliset treenit (syksy on kyllä painin parissa rankinta aikaa ja lukio siihen päälle,mutta jos treeneistä on pitkä tauko menen ihan sekaisin), ja jos on fyysisesti poikki, niin leffaillat kavereiden kanssa on huippua! Välillä pitää kyllä olla ihan yksikseen ja antaa itselle aikaa miettiä asioita. Säännöllinen, monipuolinen ruokailu pitää virkeänä ja yöunia ei saa unohtaa ! (; -Karita

  karita.kohtala@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Aamulla herätysvalo auttaa nousemaan virkeämmin! Urheilu ja päivien täyttäminen tekemisellä, sekä illalla rentoutuminen + kunnon yöunet auttavat läpi syksyn kuin huomaamatta :) Pitää etsiä arjen pieniä iloja ja olla positiivisella mielellä, vaikka harmaa ulkoilma ei aina sitä tee!

  annina.konka@hotmail.fi

  VastaaPoista
 15. Yleisee jaksamisee mun kohalla auttaa ainaki jumppa (=ryhmätanssi/voimistelu -harrastus) jota rakastan yli kaiken + muu ryhmäliikunta, kaverit ja viikonloput tietenki! Stressiin (mun kohalla koulustressiin) auttaa kans liikunta ja ystävät, ja se ihana tunne ku sunnuntai iltaan pumpis tajuu ettei seuraaval viikol oo yhtää koetta mitä stressata ;)

  reetta.luoranen98@gmail.com

  VastaaPoista
 16. No mun henkinen ja fyysinen jaksaminen tulee treenaamisesta. kun treenaan niin nukun yöt hyvin (8.5-9h) ja sitten jaksan koulussa ja salilla. myös kaverit auttaa jaksamaan ja mun ihana joulukaveri koulussa jonka kanssa lasketaan päiviä jouluun. tietenkin myös yksinolo ja koiran kanssa oleminen auttaa jaksamaan ja auttaa rentoutumaan.

  duracelin@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Pimeyden keskellä auttaa kavereiden hyvä seura, musiikki, nukkuminen, lenkkeily, leffojen katsominen ja itsensä hemmottelu pienillä jutuilla esimerkiksi kasvonaamiolla :) Stressin aikana kannattaa ajatella positiivisesti: Ennenkin on ollut stressaavia asioita ja tilanteita, mutta niistäkin ollaan joskus selvitty, eikä niitä edes nykyään muisteta. Joten ei syytä huoleen, kesä on jo lähellä! ;)

  vuoristorata@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Oon ite sellanen supernukkuja ja nukahdan heti ku pääsen sänkyyn, joka tarkottaa yös sitä, et mun aamut on oikeita painajaisia .. (: aina rankan koulupäivän jälkeen tuun välillä ennen kavereitten näkemistä tai harkkoja kotiin ottamaan pikku päiväunet ! se virkistää niin ihanasti ! eikös se niin oo että vartti nukkumista päivällä vastaa tunnin unia yöllä ? (;
  katelintu@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Syksyisin huomaa itessään ja muissa vähän tavanomaisesta poikkeavia piirteitä, on kireyttä ja vihaa ja masentuneisuutta, kuulee usein "ei tää onnistu ja emmä jaksa, aamusin on vaikee herätä".. Itse olen huomannut, että riittävät yöunet, hedelmien syöminen, mielekäs urheilu ja itselleen aikaa ottaminen (kynttilöiden ja leffan kanssa) tuo voimaa tähän harmaaseen arkeen. Myös yhdessä ajan viettäminen, kerään ne masiskaverini yhteen ja sovitaan mättötreffit, nyyttärit tm ja vietetään aikaa yhessä nauttien :-)
  Stressaaminen kuuluu osaksi opiskelijan elämää aina, koeviikot ja ainaiset projektit ylläpitävät stressiä hyvässä ja huonossa. Kun paineeni kasvavat, kalenteri on tyhjennettävä ja aloitettava alusta, jätettävä aikaa myös itselleni. Musiikki, liikunta, ystävät, perhe ja ruoka<3, tuovat helpotusta stressiin ja jos oikein potuttaa kiukkulenkki yksin world off tilanssa tuo jeesiä tilanteeseen takuusti! :-)

  linda.kaartoaho@gmail.com

  VastaaPoista
 20. No pimeyden keskellä auttaa jaksaa hyvä ja nopee tempone musiikki, ystävät, lihaskunto-harjoitukset, juoksu ja harrastukset !:)

  Stressiin on auttanut lenkkeily tai kirjoittaminen. Vaikka jos et pääse liikkumaan ja on paljon asiaa mikä stressaa kirjoita paperille ja revi se !:) Se auttaa ainakin itseä!:)

  aadabjong@gmail.com

  VastaaPoista
 21. pimeyden keskel auttaa hyvä seura, se et nukkuu hyvin ni jaksaa paremmi , ja se antaaa pirteyttä ku tajuu et iha koht on joulu:3 ! emma.lautala@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Urheilu auttaa aina! Kiireen keskellä pitkä lenkki ja sen jälkeen kuppi kuumaa teetä + hyvä leffa/kirja, ni taas jaksaa!

  siiruska_@hotmail.fi

  VastaaPoista
 23. Pimeyden ja talvikiireiden keskellä aina auttaa frendit ja rakas harrastus fudis!! :) Ja tietty se kun pistää villasukat jalkaa ja käpertyy peiton sisää kattomaan sinkkiksiä ♥.. ja omana lempparina reilaus ja muutenki pihalla hommailu ,tämäkin kyllä vaan sillon kun lunta on/oli, mut muuten käytän noita edellämainittuja piristys keinoja. ja tietty asenne siin enemmä ratkasee että onks se syksy synkkää ja masentavaa aikaa mutta nii (:
  oona.sihvola@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Stressiin yks toimiva apu on se et yrittää viikonloppusin ees sen toisen päivän vaan ottaa silleen rennosti, ettei tee kauheita aikataulutuksia vaan antaa vaan aikaa itselleen ja on :) Se on tosi rentouttavaa et vaan on.

  henssi@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Liikunta auttaa aina stressiin. Syksyiset juoksulenkit pienessä vesisateessa illan jo hämärtyessä ja liikuntakeskuksien ryhmäliikuntatunnit ovat aivan parhaita!! Saunominen, kynttilät ja hyvä seura saa myös ajatukset muualle :) Lisäksi pitää muistaa, että kannattaa antaa aikaa myös itelleen eikä aseta liian korkeita tavoitteita minkään suhteen :) Ja tietysti pitää muistaa, että joulu lähenee päivä päivältä ja silloin saa viimein ottaa ihan rennosti <3
  heidi.jarvenpaa@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Apu löytyy juoksulenkiltä! Lähteä pururadalle metsän keskelle juoksemaan heti aamusta, maisemat on ihanat ja tuoksut niin raikkaita! Pääsee hetkeksi mieli vapaaksi stressistä ja kaikesta ahdistavasta! Ja jos vetää vielä kunnon rääkkijuoksun, niin ei kyllä jaksa enää edes vituttaa, kun on niin väsynyt ja ylpeä lenkistä! :-)

  niiiinaa_@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Syksyllä auttaa ku laittaa villasukat jalkaan ja sytyttää kynttilät ! Ei vois ihanempaa ollakkaa <3

  emmi_kolsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Stressiin auttaa mulla kun syö jotain hyvää ja istuskelee katsoen sarjoja ja kuuntelee hyvää musiikkia, myös kavereitten kans hengailu on tosi mukavaa :)

  _laurah@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Hikijumppa jonka jälkeen saunominen! Sen jälkeen nukuttaa ja kunnon yöunien jälkeen on energinen ja hyväntuulinen vaikka taivaalta sataisi mitä!
  Tähän lisätään vielä ystävät ja rentoutuminen! Parasta :)

  katuman_kaiku@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Kynttilät, glögi, viltti ja musiikki = Paras lääke stressiin!

  heidi_one@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Ehdottomasti liikunta auttaa jaksamiseen ja myös stressiin. Pitää myös muistaa antaa aikaa itselle hemmotteluun.. renouttavat kylpyläkäynnit jne.
  mariah-79(a)suomi24.fi

  VastaaPoista
 32. kuntosali/juoksulenkki, sauna, suklaa, glögi, hyvä elokuva ja perhe :)

  heidi.jyrinki@cou.fi

  VastaaPoista
 33. mun mielestä tän kaiken pimeyden keskellä jaksamiseen auttaa yksinkertaisesti se, että nukkuu hyvin, liikkuu hyvin ja syö hyvin. :) itse monesti töiden jälkeen meen pienille päikkäreille, jonka jälkeen lähden salille tai lenkkeilemään. lisäksi kannattaa pitää vaikka yksi lepo/herkkupäivä viikossa, jolloin saa syödä jotain hyvää tai pelkästään vaan olla ja kattella leffoja. :) stressiin mulla auttaa se, että esimerkiksi keskeneräiset koulujutut tekee pois alta.

  mariannan-@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Parasta on käpertyä sohvan nurkkaan hyvän kirjan kanssa ja unohtaa kaikki muu. Tai vaihtoehtoisesti pistää hyvä levy soimaan ja kuunnella vaan musiikkia :--) Liikunta ja nukkuminen tietysti antaa energiaa ja poistaa stressiä, kuten myös hyvä ruoka.

  jenni.kumpu@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Mun mielestä ehdottomasti parhaita piristyskeinoja tän pimeyden keskellä on: salilla käynti, lenkkeily, sauna, lämmin juoma (esim. kaakao), rentoutuminen ja tietysti jos syö hyvin niin jaksaa koko päivän paremmin. Jos itellään on hirveä stressi näin syksyllä ja joulun alla, tykkään käpertyä viltin alle, juoda jotain lämmintä, laittaa kynttilät palamaan ja ihan vain rentoutua. Ja jos aika ei riitä rentoutumiseen, niin pienikin lenkki virkistää mieltä kummasti :)

  tia.mustonen@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Mun stressin ja talven pimeyden voittaa hyvät tanssitreenit, hyvä ruoka, ihanat ystävät, aamuinen lämmin suihku, bloggailu ja erityisesti poikaystävän syliin käpertyminen rankan päivän jälkeen <3 :-)

  ira.94@windowslive.com

  VastaaPoista
 37. Urheilu ja ulkoilu, pitkät yöunet, kynttilät, lempparisarjat, tee, musiikki, oma rakas koira ja rakkaat ihmiset. Ja ihan oma asenne vie aika pitkälle myös näin pimeyden keskellä :).

  pippih@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. oon todennu et salilla ja erilaisissa jumpissa käyminen tuo kyl virkeyttä lisää! sit jos haluu enemmän rentoutua ja nautiskella ni hyvä vinkki siihen on että ottaa purkin ben&jerry'siä messiin ja asettautuu peittojen sekaa syömää sitä sängylle hyvän musiikin soidessa! (:
  lotta.tommola@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Viikolla urheilua lenkin ja salin kera, ja viikonloppusin ansaittua rentoilua kavereitten kanssa ja paikallisen jääkiekkojoukkueen kotipelejen kattelua! :-) Iltasin sit joku hyvä lehti tai kirja ja kynttilöitä! ( tottakai myös jokaseen tilanteeseen sopivat musiikit! ) :) + Ja niin tietty bloggailu ja blogien lueskelu, mm!

  laura@pikki.fi

  VastaaPoista
 40. Onnistun välttämään stressin ku suunnittelen ees vähän aikatauluja, varsinki kokeisiin luvut jne. Ja sitte jos on joku päivä, ku tuntuu että maailma kaatuu päälle niin urheilemaan! Ratsastaessaki saan ajatukset pois kaikesta ja tietenki kavereiden kanssa ollessa :) Joskus myös tykkään varata illan vaan itelleni, jätskiä, lemppariohjelmia, sauna ja peiton alle jotain hyvää kirjaa lukemaan♥
  llolleropallero@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Stressin saa vältettyy kuuntelemalla itteään. Koeviikon aikaan meikä ainakin ottaa ihan rennosti ja sit jos oikeesti alkaa kyrsimään se lukeminen nii otan vähän vapaata, hyvää musiikkia ja koira hihnaan--> pitkälle kävelylle :)
  Kaamosmasennukseen kaikki liikunta ja mahollisimman paljon ulkona olemista, sillon kun on vielä valosaa! Se on vaikeeta, mutta viikonloput on kiva viettää ulkosalla ja sitten ku pimeä tulee, nii varaa aikaa ittelleen ja hemmottelee ittensä pilalle (hyvä ruoka, hyvät sarjat, oma pieni spa :D) <3

  noora.oksa@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Minun ratkaisuni stressiin ja väsymykseen on lenkkeily; mieluiten metsän keskellä pururadalla jolloin hermot saa lepoa. Ja kannattaa hoitaa joululahja-ja korttiasiat kuntoon jo hyvissä ajoin niin ei tule suurta stressiä.
  -Aada-
  aho_immonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Mun mielestä parasta on, kun ottaa suklaalevyn käteen (tai vaihtoehtoisesti jotain muuta hyvää mistä tykkää), lämpimän kaakaokupposen toiseen ja menee peiton alle johonkin lämpimään sohvan tai sängyn nurkkaan katsomaan lempparisarjaa tai lukemaan kirjaa ja pitää myös muistaa hyvät ja pitkät yöunet ja yrittää olla stressaamatta turhista asioista :)

  maria.pulliainen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 44. Mua itseäni auttaa ainakin ruokavalio ja se, että syön mahdollisimman hyvin :) Heh, aika itsestään selvää! Iltaisin hemmottelen itseäni lämpöisellä kaakaolla, sen myötä saan paremmin unta ja jaksan taas aamulla :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Varaa itselleen koko illan ja vaan lepäilee ja makaa sängyssä lukien kirjaa tai kuunnellen musiikkia ja kynttilät palamaan. :)

  fantsu_@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Syksyisin käyn apteekissa ostamassa kasoittain monivitamiiniporetabletteja. En tiedä onko juttu enemmän korvien välissä kuin muualla elimistössä, mutta tuntuvat auttavan energiatason ylläpidossa. Sitten tietysti musiikkia, kirjoja ja liikuntaa pitää olla (liki) päivittäin sopivassa suhteessa..
  teijapistelentoatelisanetpistefi

  VastaaPoista
 47. Syysmasikseen auttaa sauna tai lämmin kylpy ja sen jälkeen lämmin pukeutuminen villasukkia myöten. Syksyssä kun ikävintä on paleleminen. Samoin ulos mennessä on syytä pukeutua kunnolla ja säänkestävästi niin johan mieliala kohenee ja syksy tuntuu kivemmalle.
  ahlfors(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 48. Pimeyteen auttaa valo, yritän ulkoilla tai edes olla ulkona joka päivä valoisaan aikaan edes vähän, joskus se on aika vaativaa löytää sellainen tilaisuus. Kotona sytyttelen tunnelmavaloja ja nautin hämäryydestä. Sitten tietysti itsestään selvyydet eli asenne kohdalleen, pukeutuminen sään mukaiseksi, monipuolinen ruokailu ja tarvittavat lisäravinteet purkista...eiköhän näillä jutuilla yhden kaamosajan ylitä suhteellisen pirteänä.
  flight(at)luukku.com

  VastaaPoista
 49. venyttely ! ite venyttelen joka päivä puol tuntia, ja sen on mulle ku joogaa :)
  ja tietysti hyvät leffat

  tidde.tp@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Otan väsymyksen iskiessä omaa aikaa ihan vaan rentoutumiseen ja itseni hemmotteluun! :) Se on oikeastaan itselle se paras ja melkein ainoa keino selättää stressi :p

  wwhatiwouldndo@gmail.com

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig