By Laura Hämäläinen

2013/01/12

I LOVE NIKE SPORTSWEAR

nike

Heipsan ! Vapaa lauantaita tässä vietellään, aamutreeni jo takana mukavasti. Ajankuluksi kasailin polyvoressa pienen kollaasin Niken vaatteista, mut täytyy myöntää et aika jotenki kämänen valikoima oli siellä erilaisia tuotteita :-( tyyliin kaikki kivoimmat puuttu! Noh, jotain sain kuitenkin tarjolla olevista kasattua omat suosikit yhteen ja tämän näkönen siitä nyt sitten tuli. Löytyykö mitään, mikä miellyttäisi sun silmää erityisesti?
Se on ehkä enemmän meidän naisten juttu, mut mua ainakin piristää aina uudet treenivaatteet. Mukava lähteä treenailemaan kun uudet hyvät kengät jalassa ja kiva uus toppi päällä. Hieman ehkä pinnallista, mut no, ne on niitä arjen pikkusia iloja! 

SHARE:

14 kommenttia

 1. Mistä noita harmaaminttuja kenkiä löytyy?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon joskus nähny hesan nike storessa, mut en oo kyllä varma enää!

   Poista
 2. olis aivan ihanat nuo kapeahkot kollarit! Oon katellu niit jo pidempää kaupoilta:P

  VastaaPoista
 3. nam nam mitä vaatteita ! :-) Tilailinkii vähä aikaa sit yhet uudet treenihousut taas ja better bodiesin camo-kuosisen treenitopin, saa uutta puhtia:p

  VastaaPoista
 4. Miten noita proteiinijauheita käytetää? Lisätääks sitä veteen vai mihkä ja minkä verran ja juodaanko se aina treenin aikana vai sen jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riippuu jauheesta, mut palautusjuomajauheita käytetään 30min sisällä rankasta treenistä. yleisimmin n. 1dl jauhetta sekoitetaaan johonkin n. 4-5dl nestettä eli vettä, maitoa tai mehua.

   Tässä on turhaa alkaa selittää miten ja mimmonen sopii kenellekin, kun niitä on lukuisia erilaisia, joten suosittelen perehtymään erilaisiin netin kautta ja pyytää apua kokeneemmalta henkilöltä, joka tuntee sun treenitottumukset ja mahdollisen lisäravinteiden tarpeen. :)

   Poista
 5. senkin sie, nyt alko tekee mieli uusii treenivaatteit!

  VastaaPoista
 6. miten teet nää kollaasit :)?

  VastaaPoista
 7. Haastetta pukkaisi sinulle! :) http://mella-lili.blogspot.fi/2013/01/haaste-11.html
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig