By Laura Hämäläinen

2013/01/03

year 2012

2313


Vuonna 2012 elin koko päivän ainoastaan mansikoilla, tanssin veljen kanssa kesäsateessa, uin keskiyöllä, itkin ilosta, itsenäistyin muuton myötä, opin arvostamaan rahaa aivan uudella tavalla, juhlin ihania juhlia, tanssin niin kauan kunnes jalat olivat niin kipeät ettei voinut enää kävellä, kämpin koulukavereiden luona, nauroin vedet silmissä, ylitin itseni monet kerrat, treenasin - en siksi että haluaisin laihtua vaan siksi että se on elämäntapa, tein elämäni ensimmäisen kerran hyvää lasagnea ja kirosin kun kaivoin autoa 2metrin lumikinoksesta.

Vuosi oli täynnä unohtumattomia hetkiä niin hyvässä kuin pahassa. Päällimmäisenä mieleen jäi kuitenkin lukiosta valmistuminen, penkkarit, the Nike Blast, kesätyöt Nesteellä huipputyttö Anniinan kanssa, Turun reissu Jarkon kanssa, siskon rippijuhlat, muutto omaan kotiin, uusi koulu, ihanat uudet ystävät, lukuisat illat koulukavereiden kanssa, onnistumiset treenailussa, kesäaamujen juoksulenkit, tieto grit koulutuksesta ja tottakai pikkuinen Onni.

Year 2012 I lived.


SHARE:

10 kommenttia

 1. ihana postaus ja blogisi on mahtava! :) saan siulta myös motivaatiota treenamiseen, kiitos siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihanasta kommentista! toivottavasti jatkossakin tykkäät seurailla :--) motivaatiota sinne päin ;)

   Poista
 2. ihania kuvia! sun blogista on tullu yks mun lemppareista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! et tiiäkkään kuinka piristit tolla kommentilla ! jotenki tuntuu, että välillä oon hukassa tän blogin kanssa mut ehkä en sitten ookkaan niin pahasti!

   Poista
 3. ihana postaus taas kerran :> tykkään niiin paljon sun blogista, tulee aina mieleen et oot sellanen tosi pirtee ja ystävällinen ja ilonen ja elät täysillä!! vaikutat niin mahtavalt ihmiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana sinä ! piristit mun päivää hurjasti ! :) tietty en tuo kaikkia ihmissuhdeongelmia jne huonoja juttuja tänne esille, mut niistäki huolimatta jos jotain yritän ni elää täysillä :-) one life, just live it ;)

   Poista
 4. Ihana sie ja ihana kesä!
  Miun oma Nesteen kassaneiti 2012 <3

  VastaaPoista
 5. ja tottakai pikkuinen Onni :) haha söpö

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig