By Laura Hämäläinen

2013/01/16

viime päivien kuulumisia

3

Viime päivät on menty pitkälti samalla kaavalla jokainen - nuku, syö, treenaa ja jossain välissä käy vähän koulussakin. Treeni kulkee paremmin kuin olisin voinut kuvitellakaan pienen sairastelun jälkeen ja en vois olla tyytyväisempi! En oo kauheesti kameraa ehtinyt kantaa mukana eikä oo kyllä ollut mitään kovin mielenkiintoista kuvattavaakaan, suuret pahoittelut siitä :( mut tämmöstä tää välillä on! En kuitenkaan halua mitään ruusuisia kuvia alkaa mun arjesta maalailemaan, jos se on tämmöstä ni sitte se on tämmöstä :-D

Eilen kävin pikavisiitillä Kouvolassa Funfitillä hakemassa postissa tulleet GRIT materiaalit ensi viikon koulutuksia varten ja siinä samalla pääsi sitten kotoisalle salille tekemään päivän treenin. Eilen myös kotiutui vihdoin mun ikioma sohva! Tässä mä tälläkin hetkellä löhöilen sohvalla tätä kirjoittelemassa. Viikonloppuna isi tulee myös asentamaan mulle telkkarin vihdoin tonne seinälle, joten sitten voisin jotain kämppäpostaustakin tehdä jos kiinnostusta semmoiseen löytyy ?  

Nyt pikapikaa riennettävä jo nukkumaan, öitä muruset 

5
4
6
SHARE:

29 kommenttia

 1. Ääks aivan ihana sohva!! Unelmaväri, täällä yks violettiin hurahtanut ♥ oot kyllä mahtava, rakastan sun jokaikistä postausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sinä, kiitos! :) toi sohva olimkyllä oikee löytö !

   Poista
 2. vautsi mikä haukka! mun tavote vielä joku päivä omistaa tollanen!

  VastaaPoista
 3. Juujuu kämppäpostausta!! :):)

  VastaaPoista
 4. Jooo, kämppäpostausta kehiin! :)
  Itekki oottelen (ainaki leikisti) että pääsen takasin Suomeen syksyllä omaan kämppään jota voin sisustaa, tällä hetkellä kun avomies eleilee siellä herroiksi ;)
  http://life-in-switzerland-jossu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. voisitko tehä postauksen että jos haluu alottaa salilla käymisen nii mitä kannattaa tehä, miten ja kuinka usein? Yms..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin joskus jonkun pienen starttipostauksen tehä, mut kaikki liikkeidensuoritustekniikat kannattaisi pyytää jotakin tuttavaa kokenutta salikävijää tai salin henkilökuntaa neuvomaan, ettei käy mitään vahinkoja väärän tekniikan vuoksi :)

   Poista
 6. Wou mikä kroppa! Mikä motivoi sua käymää salilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hyvä olo mikä treenistä tulee :-) ja sit tottakai se ku ohjaa pumppia ja kohta se grit juttu, ni hyvältä ohjaajalta vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa :)

   Poista
 7. voisitko kirjoitella tänne blogiin sun syömiset muutamalta päivältä? :) itse oon alkanu reenaanaan jonkun verran, mutta tuo syömispuoli tuottaa ongelmia ku en tiiä yhtää miten on paras syödä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasias meille tuli just koulusta läksyks pitää ruokapäiväkirjaa finel.fi nettisivun avulla 5 päivän ajan! Ajattelin että julkasen sen kokonaisuudessaan sitten täällä :---)

   Poista
 8. Oiii tykkään tosi paljon näistä sun treenipostauksista! Ite alotin zumban pari kuukautta sitten ja nyt ois suunnitelmissa kokeilla body pumppia, millasta toi pump oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://themomentsoflaura.blogspot.fi/2012/12/les-mills-for-fitter-planet.html

   tuolta voit käydä kurkkaamassa infoa eri les mills tunneista :--) ! rohkeesti vaan sinne!

   Poista
 9. Ootko sie tilannu jostain ohjelman millä reenaat vai teetkö ihan mille itsestä tuntuu:D tai siis kun itte oon ajatellu lopettaa kilpaurheilun ja siirtyä enemmän punttiin(mikä kyllä on nykyäänki osa reeneiä, mutta lähinnä lajia tukevaa) niin oon vaan miettiny et minkälaista reeniä sitä alkais tehdä..hmmhmm:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo tilannu mitää, mut teen sillee et ohjausten lisäks salilla teen eri päivinä jalat, selän, rinnan ja kädet. se mahdollistaa sen et voi käydä peräkkäisinä päivinä salilla, koska eri lihasryhmät treenauksessa :) yleensä 8-10 toiston sarjoja, koska pumpissa tulee sit taas niitä pitkiä sarjoja tehtyä ihan riittämiseen asti :-)

   Poista
  2. Okei:) aattelin kans et jotenki jakaa jalat, kädet ja vaik keskivartalon eri kerroille ja sit varmaan vaihtelee toistojen määrää vähän riippuen viikosta et tekee vaik kk ja sit vaihtaa tai jotai:P ku nyt käy puntil tekee tasan maksimia ja nopeusvoimaa ni on ihan eri alkaa reenaa enemmän vaan punttia:D
   Teetkö montaa eri liikettä per kerta?

   Poista
  3. ööh mitähän mä, noo esim. maananantain tein jalat ja sillo tein lämmittely + 5 eri liikettä :)

   Poista
 10. syötkö tota maitorahkaa pelkältee vai jonkin kanssa? Upee blogi muuten sulla nainen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleensä ananaksen kans tai appelsiinin kaa :-) pelkiltääki menee kyl aina ku on niin laiska ettei jaksa alkaa pilkkoo mitää hedelmää sinne sekaa.

   ja ihana kuulla et tykkäät lueskella! aika treenipainotteisesks menny tässä nyt viimeaikoina, mut pitää koittaa vähä nyt petrata ja postailla muitaki juttuja :)

   Poista
 11. minkä makusta proteiini jauhoo (sitä mist saa niit "pirtelöitä") sulla on? ku oon miettiny ite et pitäs alkaa niit juomaa mut ainaki sellain mansikka ja mauton on pahoja :D:D:DD et mikä on hyväää?=D

  VastaaPoista
 12. heei voiks funfitillä vaa mennä tonne salii missä oot ton haba kuvan alapuolel olevas kuvas? :) onks siellä mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai voi :) siellä on esim. nyrkkeilysäkki, mattoja venyttelyä ja keskivartalon treenailua varten, yks pumppitanko ja jotain painoja jne :) se on vähän semmonen rauhallisempi paikka esim just venyttelyy tai jos haluu vaik tehä jotain hyppyjä tms eikä salin puolel oo tilaa :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig