By Laura Hämäläinen

2013/02/20

you only hate the road when you're missing home

IMG_7055
IMG_7052
IMG_7061
IMG_6702
housut VILA / kengät converse / neule zara / laukku aleksi13 ja äitin kaappi / college siskon / kellot esprit ja micmac / kaulakoru glitter / sormukset ur&penn ja guess

Tänään tuntui niiiiin ihanasti jo keväältä kun aurinko paistoi ja ulkona pystyi melkein haistamaan jo kevään. Pääsin käyttämään ekan kerran mun uusia aurinkolaseja ja olin ihan fiiliksissä kun oli valoisaa jo aamulla kun meni kouluun. Eilenkin oli ihan huippupäivä, kun puhelin soi ja suorastaan hypin ilosta sen jälkeen! Osallistuin viikonloppuna VILAssa arvontaan, jossa oli palkintona 80 euron arvoinen, omavalitsema asukokonaisuus ja MÄ VOITIN SEN !!! En ikinä voita mistään mitään, joten voitte uskoa kuinka onnellisuustaso hyppäsi pilviin! 

Loppuviikolle luvassa ihan huippuja juttuja - ira tulee mun luokse huomenna, lauantaina sisko tulee pariksi yöksi ja kouluakaan ei oo perjantaina, joten kyllä kelpaa :-) Pistin tänään blogin fb sivuille vähän pientä videota, eli sieltä löytyy pientä pätkää tämän päivän salitreenistä. Palaillaan taas, nyt suuntaan sohvalle katsomaan mitäs muutakaan kuin how i met your motheria :]
SHARE:

11 kommenttia

 1. paljo toi ruskee laukku makso? :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi ihana ja inspiroiva blogi! :-) Mulla olis vähä kysymyksiä ja eka niist on se et mite oot päässy pitämää Les Mills tunteja? Oon nyt lukion toisella vuodella ja oon täs jo pitemmän aikaa miettiny fysioterapian opintoja ja jotain liikkaopintoja siihe lisäks. Mitä aineita kannattaa ensisijaisesti opiskella ja mitä kirjotit? :-) Ite aion kirjottaa pakollisten lisäks ainaki bilsan, psykan ja terkan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://themomentsoflaura.blogspot.fi/2012/12/les-mills-for-fitter-planet.html

   Kurkkaa toi postaus :-) ite kirjotin matikka, bilsa, äikkä, enkku ja ruotsi. Suosittelen bilsaa, psykaa ja terveystietoa lukemaa mut eihän niit kaikkia tartte kirjottaa kuitenkaa. Ite luin psykan pitkänä ja terveystiedosta kans kaikki kurssit :-)

   Poista
 3. nyt täytyy kyllä sanoa et aivan ihana lauramainen asu! :p

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig