By Laura Hämäläinen

2013/02/04

HAIR PROBLEM

1
2

Varailen tänään toivottavasti loppuviikolle / ensi maanantaille kampaaja-ajan mun luottokampaajalta Kouvolasta ja nyt mulla onkin sitten vähän probleemaa, että mitähän ihmettä näille hiuksille sitten tekisi! Oon niin kyllästynyt näihin tällä hetkellä, tuntuu ettei ikinä mene mitenkään, väri on haalistunut ja epätasainen ja tyvikasvuakin puskee ihan kiitettävästi... Haluaisin ehkä eroon tästä yksivärisestä eli raitoja, kevyttä liukuvärjäystä ? Vai kallistutteko enemmän tasaisen tumman puolelle ? HELP!
SHARE:

18 kommenttia

 1. mä kannatan raitoja tai liukuvärjäystä, perus tumma on ehkä vähän tylsä... varsinkin talvella ite ainakin tykkään monivärisistä enemmän!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! ja varsinki ku tää nyt ollu tämmönen tosi kauan ni kaipais vähä jotain piristystä :-)

   Poista
 2. Jotaki raitoja tai joku piristys ois kiva :) mutta ootko ajatellu vaaleen tilalle jotain punasta.. Kuen punainen hillitty liukuvärjäys vois näyttää kivalta, jos vain itse tykkää:):)

  Liveyourdreamsuvi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. toi kaikista keskimmäisin on tosi kivan näkönen! :-) mutta sulle vois sopii hyvin joku kevyt liukuvärjäys (haha värjäsin perjantaina itelleniki sellasen) tai sit just paljon raitoja! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on kanssa ihan sama ongelma! Oon menossa viikon päästä kampaajalle ja vähän tekisi mieli tehä jotain erilaista pitkästä aikaa. Mulla on puoltoista vuotta ollut sama tukkatyyli kuin sulla, tummaatummaa ruskeeta yksivärisenä, mutta nyt alkaa ihan suunnattomasti pännimään tuo juurikasvun ilmestyminen ekan viikon jälkeen ja se paistaa tuolta tumman tukan seasta ihan turhan näkyvästi. Raidat vois olla aika hyvä lisä ja tois eloa + piristystä tukkaan kevättä ajatellen. ;)

  VastaaPoista
 5. Oi mie rakastan noita kaikkia !:) Tollaisten vikan rivin ensimmäisen kuvantyyliset piti tulla viime kerralla, muttei ihan tullukkaan, kun raidat ei tullu niin selkeästi näkyviin :( Noi ensimmäiset näyttää kyllä kivoilta, mutta en tiedä miten se liukuvärjäys kärsii, sulla kyllä sitä hiusta riittää niin en usko että on vaarana :D

  VastaaPoista
 6. tooi keskellä oleva on ihana :)!

  VastaaPoista
 7. yksvärinen käy pidemmän päälle tylsäks, i know! itekki oon miettiny mitä piristystä tälle tukalle keksis :-) toi vikan rivin keskimmäin ois ihana!!

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä noi kaikki on ihania ja sulla on myös tosi kivat hiukset ihan sellasina yksivärisinäkin! :) Mutta jos mä oisin sä, ni ottaisin luultavasti raitoja, koska niiiin monella on nykyään tollanen liukuvärjäys, että jos haluaa olla hieman erilainen ni laittaisin raitoja. :D Ei siis sillä, etteikö must toi liukuvärjäys olis kiva! Todellakin on, mutta ite tykkään raidoista enemmän. :) T. perus blondi ;p

  VastaaPoista
 9. raitoja suosittelen :- ) sillon on helpompi pitää omaakin hiusten väriä siinä mukana - ja ei tarvi joka välissä parturiin :- ) eka tukka kuvista on jees !

  VastaaPoista
 10. Raitoja ehdottomasti ! :) Tuon viidennen kuvan hiukset näyttävät mun mielestä mahtavilta ja jotain sellaista ajattelin et voisi sopia sullekkin :)

  VastaaPoista
 11. Voisit värjätä samalla vähän tummemmiksi sun kulmakarvatki!! :) erottuis vähä kans:) ja joo jotai raitoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ajatuksissa on samalla hoidattaa kulmat myös kuntoon :--) kestoväri ois ripsiinkin kiva varsinkin kun treenailee paljon :)

   Poista
 12. toi viides kuva ois aika kiva. Oon samaa mieltä, et kulmia vähän tummemmaks ja tyvikasvu pois :)! Mut sulle en vois kuvitella liukuvärjäystä ! :o

  VastaaPoista
 13. Kellä kampaajalla käyt Kouvolassa? :) Ite tykkään tosta keskimmäisestä kuvasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuusaankoskella kampaamo mariannessa yhellä siirillä :-) ihan huippu!!

   Poista
 14. laita alta vaaleeks ja päältä tummaks ( ja päälle samal sävyl raitoi mil alta se vaaleempi on) :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig