By Laura Hämäläinen

2013/02/25

WHAT I WOULD WEAR

Väsäilin teille tässä äsken vähän polyvoressa kollaasia, että mitä tulisi ehkä pistettyä päälle jos täss lomalla tulisi johonkin muualle kuin salille lähdettyä...

Koko näytön kaappaus 25.2.2013 115404.bmp

Tämä asu olisi ihan nappivalinta, jos esimerkiksi loman kunniaksi tulisi lähdettyä tyttöjen tai Jaken kanssa ulos syömään tai johonkin baariin pyörähtämään. MK kultainen kello pyörii tämän tytön unelmissa ja viikonloppuna taas ihastelin niitä kultaliikkeen ikkunasta. Haaveeksi jää kylläkin niin kauan kunnes olen oikeissa töissä ja on varaa sijoittaa niin suuri summa rahaa yhteen kelloon. Mutta no, joskus vielä! Kevättä kohden cravings listalla olisi myös istuvamman mallinen nahkatakki.


Koko näytön kaappaus 25.2.2013 120356.bmp

Tämä asu sopisi oikeastaan ihan mihin vain rentoon hengailuun - kahvitteluun jossain kivassa kahvilassa, kauppihin pyörimiseen tai lounaaseen ulkona mukavassa seurassa. Olen ihan rakastunut farkkupaitoihin ja tekisi mieli joka päivä vain vetästä se päälle - tämänhetken no.1 luottovaate! Mitäs mieltä ruudun toisella puolella ollaan farkkupaidoista?
SHARE:

10 kommenttia

 1. todella kivoja molemmat asut! itsekin olen ihan hurahtanut farkkupaitoihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmi vaan ettei joka päivä viitti vetästä farkkupaitaa päälle .. :D

   Poista
 2. Farkkupaidat on mun rakkaus♥ Voisin hamstrata kaikkia erilaisia kaappiin vaikka millä mitalla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ne kyllä on ihan parhaita asupäivän pelastajia!

   Poista
 3. En noista farkkupaidoista tiedä, mutta noi molemmat laukut mulle kiitos :D mitä muuten löysit vilasta sillä sun voitolla:) vai säästit myöhemmälle sen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep noi laukut ois ihan pure love ! :-D ja vilasta lähti mukaan kevääksi takki ja ihanat shortsit ja vähän koruja =)

   Poista
 4. Moikka! :) Oon ehkä joko sokea tai tyhmä, mutta mä en tajua miten noita polyvoressa tehtyjä kollaaseja saa tallennettua koneelle! Monta kivaa kollaasia jo menny hukkaan, ja äsken kun luulin löytäväni ratkaisun, niin sehän latas koko hiton vaatevalikoiman mun koneelle... :Dd Joten osaisitko kenties auttaa mua? :)

  Ja nyt kun kerranki sain aikaseks kommentoida, niin kerronpa samalla, että oon lukenu sun blogia jo jonku aikaa ja oot yks niistä blogeista, jotka on jääny päällimmäisenä mieleen, positiivisessa mielessä tottakai! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi ihana kuulla et oot tykänny seurailla :) ja ite otan aina screen shotilla ne kollaasit sieltä ku en oo itekkää keksiny et miten muuten ne sieltä sais.. :)

   Poista
 5. Mistä kaupoista oot löytänyt jotain kivoja farkkupaitoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onlystä ostin ton mun tän hetken lempparin ! ihan tosi hyvän mallinen ja siel oli kahta eri väriä :-) toisen mikä mul on ni löysin kirppikseltä.

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig