By Laura Hämäläinen

2013/05/28

BOY LONDON

IMG_0035
paita OASAP * (click!) * blogin kautta saatu / kengät converse / shortsit ONLY / kello ur&penn
IMG_0029
IMG_0031
IMG_0052
IMG_0038

Vietettiin ihanaa kesäpäivää tyttöjen kanssa istuen pikkuveskun puistossa, naurettiin ja muisteltiin kouluvuoden aikana tapahtuneita kommelluksia. Ihan outoa ajatella, että ensimmäinen vuosi AMK-opintoja jo takana - mihin se lukuvuosi oikein katosi? Me ollaan virallisesti nyt lomalla (ainakin melkein kaikki meistä) ja toivottavasti tästä kesästä tulee vähintään yhtä ikimuistoinen kuin kuluneesta kouluvuodesta! 


ps. Löysin eilen vihdoin Laura cokiksen, heh elämän pienet ilot. :-D
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hei onko tuo ur&penn:stä ostettu kello ollut ihan hyvä että ei oo mitään allergiaoireita tullu tai mitään?:) Kun en oo ainakaan vielä uskaltautunut sieltä tuon takia kelloa ostamaan:) ja tää sun blogi on kyllä yks lemppareita ja ihanan kesäisiä postauksia nyt ollut<3! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo tullu mitää, tosi hyvä kello on ollu! :-)

   Poista
 2. Haha eikä! Tää kuulostaa varmaan toosi tyhmältä, mutta pakko kertoa! Taisin nähdä viime yönä unta sun blogista!! :D Vai ethän sä oo nyt hetkeen muokannu ulkoasua? Oon kyllä lukenu jo pidemmän aikaa tätä, joten en tarkota nyt mitään jokunen aika sitten tehtyjä muutoksia. Kumminkin, nyt kun avasin sun blogin niin rupesin miettimään, että eikös Laura muokannu justiin ulkoasua, että miten tämon jälleen samanlainen kuin ennen! Ja sitte tuli mieleen selkeä mielikuva siitä minkälaisena mä sen oon tässä hiljattain nähny. Ja mulla on hämäriä muistikuvia, että jotain outoa unta näin viime yönä. Hiton kummallista! :D onkohan tää eres maharollista..

  Saat musta varmaan ihan idiootin kuvan, mutta oli pakko kertoa, sen verran pisti hämmentämään tää juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, oivoi :--D unet on kyllä välillä kummallisia!

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig