By Laura Hämäläinen

2013/05/20

work hard, play hard - treenistä ja syömisestä

Viime viikkojen treeneistä ei voi muuta sanoa kuin, että mahtavaa olla taas täysillä voimilla hommassa mukana! Sairastamisen aiheuttamien alkutakkuilujen jälkeen kerta kerralta on lähtenyt kulkemaan paremmin ja kroppa tuntuu taas omalta. 

Mainitsinkin aiemmin vähän, että kesäksi hommasin henkilökohtaisesti suunnitellun ruokavalio-ohjelman personal trainerilta. Tämä sen vuoksi, että edessä on fyysisesti kova kesä työkuvioiden vuoksi + siihen ohjausten lisäksi haluaa kuitenkin vielä tehdä omaa treeniä. Sainkin pt:ltä noottia syömisen vähäisyydestä (vaikka en ole tietoisesti syönyt mitenkään vähemmän kuin ennenkään), mutta kulutuksen lisääntyessä on vain pakko syödä jos ei halua kuihtua kasaan ja ajaa kroppaa ylikuntoon. Eli nyt on meneillään laura vs. ruoka - vaatii nimittäin hieman totuttelua syödä oikeasti kolmen tunnin välein eikä silloin kun ehtii / on nälkä.. :-D Ohjelmasta voin sen verran  mainita, että siihen kuuluu aamupala, kolme lämmintä ateriaa ja iltapala eli ihan tosissaan joutuu sitä haarukkaa suuta kohti laittamaan. Kerran viikossa / kahdessa viikossa on sitten herkkupäivä, jolloin voi sitten käydä ulkona syömässä vähän vaikka burgeria, jätskiä ja maata sohvalla syöden karkkia .. 

Suurella innolla odotan mitä kesä tuo tullessaan ja miten tulokset alkavat näkyä nyt kun oikeasti syö tarpeeksi ja kun ei muut työt / koulu sotke treenin, syömisen ja levon rytmiä. Ikinä ei ole motivaatio ollut varmaan näin korkealla, ihan huippua!

ps. melkein menee jo spagaatti ! (ompas tyhmän kuulonen sana :-D ) 

7
8
SHARE:

5 kommenttia

 1. Sul on ihana blogi, liityin lukijaks :)

  VastaaPoista
 2. miten sä nykyää heräät nytku ei oo kouluu?:) siis nukutko joka päivä nii pitkää ku haluut vai laitatko aina kellon pirisemää?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleensä kello voimassa viim 9 :-) pysyy hyvä rytmi yllä !

   Poista
 3. Voisitko tehä jotain ruoka/treenipäiväkirjaa tänne blogin puolelle, vaikka vain yhdestä tai parista päivästä ? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. treenipäiväkirjoja onkin ollut aika usein :-) ja voi olla että tässä vielä illalla tai viim. huomenna julkaisen taas parin viikon treenipäiväkirjan!

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig