By Laura Hämäläinen

2013/05/28

skumppaa, kakkua, ystäviä ja aurinkoa

2
1

Hyvää seuraa, ihana kesäinen sää, skumppaa & kakkua - mitä muuta sitä synttäripäivältä toivoisi? 

Naureskelin tänään päivällä veljelle, että vaikka pyöreitä vuosia tuli täyteen en kyllä tunne itseäni yhtään enempään aikuiseksi. Aion edelleen sanoa, että dispicable me on yksi parhaista leffoista ikinä, mun sängyllä on vieläkin jättimäinen hello kitty pehmolelu ja aion jatkaa iltaisin vampyyrin päiväkirjojen katselua. Tuskin myöskään pääsen eroon mun hammaslääkärin- ja pimeänpelosta tai opin tykkäämään viinin mausta. Tämän aikuisemmaksi tuskin tarvitsee itseään tässä vaiheessa tunteakaan. 
SHARE:

11 kommenttia

 1. miten on menny sen ruokaohjelman kanssa? millasia ne sun ruuat siitä on taisiis mitä syöt aamiaiseks lounaaks jne yhen päivän aikana?=) pelottaako että sulle tulee lisää massaa aluksi enemmän kuin heti kauheasti lihaskasvua? paljonko kaloreita syöt päivässä?:)kuinka usein herkuttelet? itse en saa pidettyä herkkuhimoa kurissa lainkaan ja joka päivä olen napostelemassa karkki tmv.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan ookoo on menny, pientä taistelua välillä ollut että saa tarpeeksi syötyä päivässä... varsinkin kuumalla säällä!

   no siis emmä kovin tarkkaan halua niitä täällä jakaa, mutta aamiaiseen kuuluu puuroa ja rahkaa muunmuassa, aterioihin vihanneksia, hiilihydraatin lähde ja kanaa/tonnikalaa/jauhelihaa tms. Kolme lämmintä ateriaa päivässä pitäisi syödä. :-D

   en oo tarkkaan laskenut kaloreita, mutta kulutukseen nähden ne on hieman plussalla. ja oon kyllä miettinyt että kuinka tässä turpoaa, mutta ekan viikon aikana tippu paino kyllä reilun kilon syömällä että joo :-D pyrin siihen, että kerran kahdessa viikossa olisi kunnon mättöpäivä milloin saa sitten syödä mitä huvittaa. tällä viikolla se nyt ei ihan pidä paikkaansa ku valmistujaisia ja ties mitä kissanristiäisjuhlia melkein joka päivä... :)

   kannattaa kokeilla jäisten marjojen syömistä silloin kun iskee herkkuhimo, auttaa mulla ainaki!

   Poista
 2. ihan oikee asenne! :) ps. jatka samaan malliin, sun juttuja on kiva lukee:>

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Ihanan kesäinen fiilis noissa sun kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä ihana fiilis istuu tuol puistossa :-)

   Poista
 4. kuka on tuo komea jätkä joka noissa parissa kuvassa?

  VastaaPoista
 5. Onnea mun tämän hetken lempibloggaajalle! Kevättalvesta lähtien olen vasta tätä blogia seuraillut ja on alkanut nousta suosikiksi. Ihanat kuvat, sopiva postaustahti ja ihana tyyppi siellä ruudun toisella puolen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa voi kiitos ! piristit mun päivää kyllä ihanasti kommentillasi :-)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig