By Laura Hämäläinen

2013/08/24

treenifiiliksiä

Pikkuhiljaa alkaa olla kesän ohjaushommat taputeltu syksyn saapuessa myös kuntosaleille uusien aikataulujen merkeissä. Kesä kehitti varmasti eteenpäin niin fyysisesti kuin ohjaajanakin, mutta odotan jo syksyä enemmän kuin aikoihin. Eniten odotan sitä, että saan taas järkevän rytmin omiin treeneihin eikä työt niin pahasti sotke treenin ja palautumisen sovittamista aikatauluihin. Varsinkin jaloissa on viimeaikoina ollut älyttömän tukkoinen olo eikä hierontakaan oikein ole meinannut tepsiä. Myös ravintopuolella olen ottanut mukaan forever aloe vera gelin ja ajatuksissa on ottaa vielä käyttöön forever agri+ ravintolisän. Näistä lisää myöhemmin! Nyt kuitenkin kurkkausta viime viikkojen treeneihin >

3

VK 33

ma: grit strength 30'+ ratsastus x2
grit kulki maanantaina kivasti ja jalat tuntui yllättävän kevyiltä. hyppäsin junnulla, wuhuu että oli siistiä! tammakin kulki ihan kivasti vaikka meinas vähän jotain perseillä.. 
ti: bootcamp 45'
perustiistai - bootcampissa oli mukava fiilis ja omalta osalta meni aika kevyesti.
ke: -
to: aamu: bodypump 60' / ilta: grit 30'
jalat tuntui tavallista tukkoisemmilta aamutreenissä, pikkuhiljaa alkaa jo kaipailemaan uutta ohjelmaa bodypumppiin.. heh :-D gritistä muistan vain sen, että pomo kysyi tunnin jälkeen olinko kenties tullut ulkoa kaatosateesta.. meinas tulla vähän kuuma.
pe: aamu: hölkkälenkki 45' + venyttelyä / ilta: bodypump 60'
käytiin aamulla palauttelemassa kevyellä hölkällä ja venyteltiin huolella. olo oli lähinnä kuin rautakangella.. iltapäivän hiit oli peruttu ja bodypump meni rutiinilla.
la: flowride groove 45'
tykkään flowriden ajatuksesta polkea tavoitesykekäyrän mukaisesti ja varsinkin groove tunti on mun mieleen. se on kevyt harjoitus peruskestävyysalueella ja sopii myös palauttavasta treenistä. poljin ekaa kertaa spinningkengillä ja tuli aika erilainen tuntuma kyllä takareisiin vaikka kevyt tunti olikin!
su: flowride cruise 60' + flowride radical 60' + bodypump 60'
tappopäivä alkoi vauhtikestävyyteen kuuluvalla cruise tunnilla ja pienen lounastauon jälkeen jatkettiin sitten radical tunnilla, joka on siis maksimikestävyysharjoitus. jalat alkoi painaa jo ihan tosissaan, mutta koska periksi ei anneta ni tahdonvoimalla muistan yrittäneeni polkea viimeistä maksimiosuutta täysillä kunnes jalat yksinkertaisesti vain hiipui. hullujen hommaa sanon minä :-D illan bodypump meni yllättävän kevyesti (?!) liekö johtui lähes täydestä salista vai mistä, mutta illalla tuli kyllä uni aika nopeesti saunan jälkeen....

VK 34

ma: ratsastus x2
ylös, ulos ja tallille! reippaana olin jo kahdeksalta tekemässä tallihommia, kympin maissa aloittelin ratsastelemaan. keskivartalo ja jalat meinas olla vähän kovilla, molemmissa hepoissa oli vähän ylimääräistä virtaa vapaapäivien jälkeen mut huippufiilis jäi molemmista!
ti: bootcamp 45' + keskivartalo / hieronta: takareidet, etureidet, olkapäät
pitkästä aikaa sain _jäätävän_ tuntuman keskivartaloon - kiitos ab wheel ja linkkarit! illalla jannen käsittelyyn pääsi jalkojen lisäksi olkapäät ja oh my, mä kun luulin et mun jalat oli tukossa ja hellänä..
ke: - / hieronta: pohkeet
lepopäivä tuli tarpeeseen ja riku hieroi mun pohkeita auki.. mikähän paikka mulla ei olisi jumissa?!
to: bodypump 60' / illalla foam rollailua
jalat tuntui taas samalta kuin edellisviikolla, kyykyt painoi ja olo oli tukkoinen. illalla foam rollailin kevyesti reisiä.
pe: tabata by x-method 2x30' 
melkoista tuo tabata etten sanoisi! otettiin vähän skabaa muiden meijän porukan tyyppien kanssa ja morot vaan, en muista koska oisin viimeks saanu vedettyä kropan noin loppuun. yllätyin kuitenki siitä miten hyvin treeni kulki eikä hapot tullu kuin vasta ihan lopussa vaikka melkoisella sykkeellä painettiin menemään molemmat treenit läpi. suosittelen lämpimästi kokeilemaan forever kuntoklubeilla nyt syksyllä!
la: hölkkälenkki 40' + venyttelyä & foam rollailua
aamun bp vaihtuikin (luojankiitos) kevyeen hölkkä/huoltolenkkiin. jalat tuntui lievästi muotoiltuna kamalalta - ihan ku ois puujaloilla yrittänyt juosta. venyttelin varmaan tunnin lenkin jälkeen ja yritin saada jalkoja vähän paremman tuntuiseksi... kai niissä vähän alkoi veri kiertämään :-D
su: grit strength 30' + estevalmennus x2 + bodypump 60'
huomenna onkin viikon odotetuin päivä, estevalmennus molemmilla nuorilla! en meinaa pysyy pöksyissäni, jihii. plus vihdoin sain mun tunnit funfitille samalle päivälle, ihan huippua ettei tartte raahautua kouvolaan enää montaa kertaa viikossa.

Salitreeni jäi aika olemattomiin parilla viimeviikolla, mutta noh, eipä sitä mihinkään väliin olisi oikein ehtinyt tunkemaankaan. Ensi viikon kun jaksaa vielä painaa niin sitten on kesän urakka taputeltu ja welcome syksy ja uudet kuljeet treeneihin! 

SHARE:

6 kommenttia

  1. Oot niin ihanan reipas! Voi kun itekkin jaksais olla noin ahkera! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. välillä kyllä itekin ihmettelee et miten sitä oikein jaksaa.. :D

      Poista
  2. ää vitsi ku mäki saisin treeneistä kiinni kunnolla.. nyt tää on vaa tällästä satunnaista salilla käymistä & lenkkeilyä, josta ei ole mitään hyötyä :-( ei oo tarpeeks selkärankaa alottaa kunnon puhdistuskuuri ja treeni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiköhän se tästä syksyn tullessa vähän helpotu! :-) tsemppiä vaan heidi ja välillä pitääkin vähän löysäillä, se tekee hyvää!

      Poista
  3. Tykkään tosi paljon näistä treenipostauksista, ei voi kun ihailla tota sun energisyyttä :) Keep going girl!

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oih ihana kuulla! välillä ei oikein tiiä millä fiiliksillä porukka lukee näitä ku ei kukaa jaksa kommentoida :-D

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig