By Laura Hämäläinen

2013/10/05

MY POLAGRAM PHOTOS

IMG_4326 IMG_4341 IMG_4342

Rakastan paperikuvia ja erityisesti polaroid kuvia - niissä on se omanlainen fiilis. Pari päivää sitten näpyttelin tilauksen polagram iphone appin kautta ja se oli kyllä todella helppoa! Kuvat pystyi helposti valitsemaan oman puhelimen kuvavirrasta ja maksu tapahtui näppärästi visa electronin tai paypalin avulla. Yllätyin myös siitä kuinka nopeasti toimitus tapahtui - jo parin päivän kuluttua postiluukusta kolahti paketti jonka sisältä paljastui kaksi pinkkiä kirjekuorta. Kuvat olivat hyvälaatuisia eikä 0,39€/kpl hintakaan huimannut päätä. Nyt on kesän huippuhetket tallennettuna paperikuviksi, huippua!


----------

Tällä viikolla on kyllä taas painettu menemään melkoista hulabaloota - keskiviikkona olin ENPHE konferenssiin tulleiden ulkomaalaisten fyssariopiskelijoiden kanssa Amarillossa syömässä ja pitkästä aikaa ilta jatkui myös baarin tanssilattialle, vaikka autolla olinkin liikenteessä. Torstaina käväistiin Kouvolassa urheilufysioterapian luennolla kuuntelemassa juuri niitä ihmisiä, jotka minunkin polven aikoinaan hoitivat kuntoon. Eilen sitten huipentui yksi osuuskunnan projekti ja illalla rentouduttiin Rikun kanssa pitkästä aikaa ihan kahdestaan kotisohvalla. Tänään lähdetäänkin sitten viikonlopuksi Paimioon juhlimaan ristiäisiä. Huh, melkoinen stoori ja kelloa kun katsoo niin taitaa olla aika nousta sohvalta ja suunnata vielä tekemään päivän salitreeni. Mulla olisi takataskussa vielä vähän treenijuttuja postailtavaksi, koitan ehtiä jossain vaiheessa vielä koneen ääreen! Ihanaa viikonloppua sweeties ja muistakaa, että kuulumisia voi seurailla myös blogin facebook-sivulta ja instagramista! 
SHARE:

3 kommenttia

 1. onko noi kuvat minkäkokosia? :)

  VastaaPoista
 2. Olis tosiaankin järkevä itsekin teettää noita paperikuvia, ihan toinen juttu kun kuvat koneella :)
  sullakin näyttää olevan kivoja muistoja noissa kuvissa:)

  VastaaPoista
 3. Onko noihin paperisiin kuviin lisätty kontrastia siellä missä ne on teetetty vai näyttääkö vaan tässä tolleen mukavan tummilta? Entä kun itse valitsit niitä niin otitko kuvista sellaiset versiot joissa oli esim instagramin antama muokkaus vai laitotko ihan alkuperäiset kuvat? Mietin vaan että mitähän niistä valkkaisin..

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig