By Laura Hämäläinen

2013/10/29

TIISTAIFIILIKSIÄ

IMG_5034 IMG_5092 IMG_5080
farkut veromoda* / kengät 2ndhand / takki ONLY / ruutupaita H&M / toppi ginatricot / kello ur&penn

Eilen kun puhuin Iran kanssa puhelimessa tuli esiin se fakta, että nykyään aika tuntuu menevän kamalan nopeasti. Viikot toistensa perään vain menevät ohi ennen kuin edes ehtii tajuta. Välillä tuntuu, että painaa menemään sumussa kovalla vauhdilla eteenpäin ja unohtaa pysähtyä niihin tärkeisiin hetkiin. Niihin, jotka saavat ohitse lipuvat päivät tuntumaan merkittäviltä. Rakastan juuri niitä pieniä hetkiä, niistä blogini nimikin aikoinaan sai alkunsa. 

Viimeaikoina olen yrittänyt taas löytää niitä hetkiä, jotta arki ei lipuisi ohi harmaana massana viikosta toiseen. Ne hetket ovat niitä, kun koulussa tajuaa olevansa ympäröitynä huikeilla tyypeillä, niitä kun kuulee ympäriltään aitoa naurua ja kun näkee ystävänsä ilahtuneen ilmeen onnistuneen yllätyksen jälkeen. Ne ovat niitä, kun aamulla vielä hetkeksi aikaa painaa torkun päälle ja käpertyy poikaystävän viereen lämpimän peiton alle, kun kuuntelee sateenropinaa kynttilän valossa ja kun tuntee, ettei tarvitse elämäänsä muuta kuin sen hetken. Ne ovat niitä, kun kyyneleiden jälkeen näkee sen ensimmäisen hymyn toisen kasvoilla ja kun romahtaa salin lattialle hyvän treenin jälkeen. Ne ovat erilaisia, mutta niin ovat toivottavasti päivätkin.

Ota tavaksi, tee jokaisesta päivästä merkittävä. Don't count the days, make the days count. 
SHARE:

19 kommenttia

 1. voisitko tehdä joskus postauksen miten muokkaat kuviasi?:) ja lataatko minkä kautta kuvat blogiisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm no pitää miettiä! oon joskus blogin fb sivulle pistänyt ennen-jälkeen kuvia kyllä :-) ja flickirin kautta laitan kuvat tänne!

   Poista
 2. Vitsi miten hyvä teksti!! ja upea sinä

  ps. blogin uus ulkoasu on kiva :)

  VastaaPoista
 3. Kiva toi kauluspaita! Just ittestäkin tuntuu tolta, painaa vaan menemään ja laukkaa sinnetänne eikä ollenkaan keskity elämään hetkessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ihan välil hirvittää kuinka nopeesti aika menee.... !!

   Poista
 4. Hyvin sanottu :-) ja ihanat vaatteet!

  VastaaPoista
 5. Näin meidän tulisi elää näitä ainutkertaisia hetkiämme,nauttien jokaisesta ilon tunteesta.hyvin kirjoituksesi laittoi ajattelemaan asiaa ihan oikeesti,aina on niin kiire..
  Kiva asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla jos teksti sai hetkeksi pysähtymään :-)

   Poista
 6. Munki pitäis alkaa taas keskittymään noihin pieniin hetkiin. Tällä hetkellä tuntuu vaan siltä, et aika vaa menee ihan törkeetä vauhtii ja ite yrittää pysyy sen tahdissa mukana, heikoin tuloksin. Opiskelu käy päälle aika pahasti ja stressi ei tunnu laantuvan sitte millään! Tosin, en tiiä onko tää ehkä ihan normaalia, kun kuitenkin eka yliopisto vuosi vasta alkanu ja sen lisäks suurin osa opetuksesta tapahtuu ruotsiksi, eli joo kyllähän tää ponnisteluja vaatiikin. Mut vois ehkä ne ponnistelutki onnistuu sujuvammin, jos muistas tosiaan taas ottaa huomioon kaikkia hyviä ja ihania puolia mitä elämä on pullollaan! Ainakin oon vihdoinkin saanu raahattuu itteni takas salille, joka vähän niinku jäi muuttamisen jälkeen hetkeks oman onnensa nojaan.. Mutta nyt feels so goood, jännä miten heti kun sinne pääs takas, niin alko tuntuu aivan ku kotonansa olis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa jos löydät treenaamisesta sulle sen keinon purkaa stressiä! koita vaan muistaa välillä hidastaa ja tehdä just niitä asioita mistä nautit. itsekin täällä jätin päivän treenin välistä kun selkäranka kipeytyi mobilisoinnista, mutta se on ihan fine koska ei pidä ottaa liikaa stressiä itselleen mieluisista jutuista :-) illalla vähän syvävenyttelyn ohjausta ja ah, siinä pääsee rentoutumaan!

   tsemppiä kovasti opintoihin! :-)

   Poista
 7. Ihana teksti laura!! Ja upeat kuvat ♥

  VastaaPoista
 8. Hyvin kirjoitettu! Toi texti on on varmaan monelle tuttua tunnetta. Sulla hyvä blogi,jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
 9. Ui, juuri näitä juttuja oon itsekin viimeaikoina pohdiskellut, kirjoitat tosi hyvin. Oot kyllä huikea tyttö! :)

  gold-script.blogspot.fi

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig