By Laura Hämäläinen

2015/12/22

SUURIA BLOGIUUTISIA

IMG_8733

Huhuu tyypit!! 

Blogi on ollut hiljainen viimeaikoina, mutta taustalla on pyörinyt rattaat kokoajan sillä nyt olisi suuria uutisia! Blogi muuttaa omalle pohjalleen uuteen osoitteeseen vuoden alusta ja luomme yhdessä Ellin kanssa yhteisen blogipohjan, jossa kuitenkin säilyy molempien omat henkilökohtaiset blogit. 

Haluamme yhdistää intohimomme hyvinvointiin liittyen ja pystymme näin tarjoamaan laajempaa, laadukasta sisältöä kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille. Omat aihepiirit tulevat käsittelemään paljon kehonhuoltoa, mentaalivalmennusta ja tulen jatkamaan #stabilitytip -sarjaa uudessa osoitteessa ahkerasti. Elli puolestaan käsittelee treenijuttujen lisäksi enemmän myös ravitsemukseen liittyviä juttuja ja jakaa myös enemmän reseptejä teidän kokeiltavaksenne. 

Olen itse aivan superinnoissani tästä ja en malta odottaa siirtymistä uudelle pohjalle. Olen jo pitkään kaivannut jotakin uutta, raikasta juttua tähän bloggaamiseen ja tämä on juuri se mitä tarvitsen! Toivottavasti pysytte mukana muutossa sillä ilman teitä tässä hommassa ei ole mitään järkeä edes. 

Ensi viikolla lähden viikoksi Arabiemiraatteihin lomailemaan ja katsotaan josko ehtisi sieltä lomatunnelmia hieman päivitellä. Parhaiten pysyt kartalla instagramissa ja snapchatissa @laurahoooo. 

Oikein ihanaa joulua <3 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig