By Laura Hämäläinen

2016/01/12

TÄYNNÄ UUTTA INTOA

Tiedätte varmasti tunteen kun ei millään malttaisi odottaa jotain juttua? Mulla on tällä hetkellä samanlainen fiilis tulevan blogimuuton vuoksi. Olen palannut rentouttavan ja aurinkoisen loman jälkeen takaisin hommiin ja parhaillaan rattaat pyörii hyvää vauhtia eteenpäin. Toivottavasti helmikuun alusta pääsisimme uudelle, raikkaalle pohjalle osoitteeseen www.cflaurell.com! 

Ostin hiljattain pienen söpön kirjasen johon laitan ylös kaikkia ideoita ja ajatuksia liittyen käytännössä mihin tahansa liittyen - blogiin, treeneihin, instagram tipseihin. Loman jälkeen on jotenkin todella luovassa tilassa ja uusia ideoita vain putkahtelee päähän. Huippu fiilis! Ylhäällä on jo paljon uusia, raikkaita ideoita postauksiin uudelle pohjalle. Olisi kiva kuulla, jos teillä on toiveita/ajatuksia liittyen kevään postausteemoihin! Teen varmasti paljon tekstejä valmiiksi, jotta postaustahti uudelle pohjalle päästessä tulee olemaan vähintään postaus päivässä luokkaa. 

Muuton jälkeen tulossa heti alkuun seuraavanlaisia teemoja; 

Voiko kuka tahansa olla paras? Ajatuksia mentaalivahvuudesta ja sen kehittämisestä. 
Tavoitteena spagaati? Helpot kotivenytykset tavoitteen saavuttamiseksi. 
Mitä odotan kilpailukaudelta 2016? 
Millainen on hyvä tavoite ja miten se vaikuttaa motivaatioon? 
5x työkalut parempaan kyykkytekniikkaan
Haaveena se ensimmäinen leuanveto? Näin pääset tavoitteeseesi nopeammin. 
Kuinka kehityin urheilijana vuonna 2015? 
Vahvempi takaketju, vahvempi urheilija. 
3x hyvän alkulämmittelyn tunnusmerkit
Kuinka syödä riittävästi kehittymisen optimoimiseksi? 
Vinkit energiapitoisiin, terveellisiin smoothieisiin
Kumpi - postaussarja viikoittain

12417715_960325470726370_2058153437552153760_n
SHARE:

8 kommenttia

 1. Oisko mahdollista saada niitä stabily- ja mobilityvinkkejä aina välillä koottuna blogiin? Sit ne löytäis kätevästi yhdestä paikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Voisin yrittää vaikka sunnuntaisin koota yhteen viikon vinkit. Ne löytää myös instagramista #stabilitytip #mobilitytip hashtagien alta helposti kaikki sillä niiden tagien alla ei ole muita julkaisuja.

   Poista
 2. Tykkään blogistasi ja on mukava lukea sun postauksia, mutta toivoisin keväälle myös muutakin kuin urheiluun liittyviä juttuja! Totta kai se voi olla siinä mielessä haastavaa koska suurin osa sun elämästä liittyy jotenkin urheiluun ja pyörii sen ympärillä :D mutta siinä ehkä oiski haastetta ja saisit käyttää mielikuvitusta että minkälaisia ideoita keksisit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kommentistasi ja otan ehdottomasti ns "haasteen" vastaan! :-) moni muukin on toivonut tätä aiemmin jo, joten hyvä että otit asian esille!

   Poista
 3. Oi että ootan innolla tota postausta kuinka syödä riittävästi kehityksen optimoimiseksi, koska itellä on ollut vähän hankaluuksia tuon ruokailun suhteen! :-)

  VastaaPoista
 4. Hei voisitko tehdä postauksen syvien vatsalihasten aktivoinnista ja treenauksesta? Tärkeä asia ja tuskin olen ainoa kenelle se vaikeaa.

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig